Arama sonuçlarınız

1. M

20 senedir yatan motosikleti trafiğe çıkartmak

Herkese merhaba dedemin samanlıkta yatan 72 model jawası var dedemden eski evraklarını ve ruhsatı istedim trafik sigortası temmuz 1998 muayenesi 1999 şubat ayında bitmiş, tamirci arkadaşımla baya bir uğraştık sonunda motoru çalıştırabildik bunu trafiğe çıkarmamız mümkün mü.
  2. M

Ne olacak bu motosiklet fiyatları

Honda spacy olmuş 24.500 tvs vego 20.900 hadi bunları geçtim Çin malı 100 cc motorlar bile 10 bin liraya dayanmış motor binmek bile lüks artık.
  3. M

Mondial 50 revival

Ne kadar zamlanmış bu ya sıfırı 9500 lira olmuş geçen ay 6400 liraydı tanıdık bir abim almış motor bağırıyor ama gitmiyor hiç sevmedim motoru.
  4. M

Motosikletin aynalarını sökmek

Aydın'da yaşıyorum aynalı motor göremezsiniz burada bunun amacı nedir neden söküyorlar anlamıyorum.
  5. M

Motul 7100 10w40 motor yağı

100 cc motosikletime bu yağdan koydum biraz abartmışsın dediler 5100 yağ mı koysaydım 5100 yarı sentetik oluyor galiba
  6. M

Ucuz motor yağı

Selam arkadaşlar motorumun yağını değiştirmek için tamirciye gittim açık yağ değişim dahil 30 lira castrol 50 lira motul 60 lira dedi sizce hangisi kalite castrol koydurdum açık yağ ne oluyor?
  7. M

Motor freni ile yokuş inemiyorum

Motorum 1800 km de yokuş aşağı giderken gazı kestiğim zaman motor bir süre sonra durma noktasına geliyor arkadaşlarımın motorunu kullanmıştım motor freni bir süre sonra kendini bırakıyordu
  8. M

Yakıt tasarrufu yapmak için öneriler

23 yaşında genç bir kardeşiniz olarak siz değerli abilerimden tavsiyeler bekliyorum motorum kuba çita 100 cc 20 liraya 2.8 litre benzin aldım şuan 130 kilometrede yedek depoya geçmedim daha, şehir içi 40 kilometre hız ve 3500-4000 devirle gidiyorum.
  9. M

Başınıza gelen en tuhaf hırsızlık nedir

Babam yamaha ybr almıştı aldıktan bir kaç hafta sonra kilometre telini çaldılar birde son zamanlarda akü hırsızlığı moda olmuş dikkat edelim motosikletlerimizi kuytu köşelere bırakmayalım.
  10. M

Bir motosiklet alayım dedim burnumdan geldi

Ben tam bir motosiklet hastasıyım çalışıp para biriktirdim bir tane kuba çita aldım ama herkes sende akıl yok Çin malı motor mu alınır Honda alsaydın yamaha alsaydın diye moralimi bozdu çok canım sıkkın motora binmek bile istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum