Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba dedemin samanlıkta yatan 72 model jawası var dedemden eski evraklarını ve ruhsatı istedim trafik sigortası temmuz 1998 muayenesi 1999 şubat ayında bitmiş, tamirci arkadaşımla baya bir uğraştık sonunda motoru çalıştırabildik bunu trafiğe çıkarmamız mümkün mü.
Selam arkadaşlar motorumun yağını değiştirmek için tamirciye gittim açık yağ değişim dahil 30 lira castrol 50 lira motul 60 lira dedi sizce hangisi kalite castrol koydurdum açık yağ ne oluyor?
Motorum 1800 km de yokuş aşağı giderken gazı kestiğim zaman motor bir süre sonra durma noktasına geliyor arkadaşlarımın motorunu kullanmıştım motor freni bir süre sonra kendini bırakıyordu
23 yaşında genç bir kardeşiniz olarak siz değerli abilerimden tavsiyeler bekliyorum motorum kuba çita 100 cc 20 liraya 2.8 litre benzin aldım şuan 130 kilometrede yedek depoya geçmedim daha, şehir içi 40 kilometre hız ve 3500-4000 devirle gidiyorum.
Babam yamaha ybr almıştı aldıktan bir kaç hafta sonra kilometre telini çaldılar birde son zamanlarda akü hırsızlığı moda olmuş dikkat edelim motosikletlerimizi kuytu köşelere bırakmayalım.
Ben tam bir motosiklet hastasıyım çalışıp para biriktirdim bir tane kuba çita aldım ama herkes sende akıl yok Çin malı motor mu alınır Honda alsaydın yamaha alsaydın diye moralimi bozdu çok canım sıkkın motora binmek bile istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum