Ucuz motor yağı

Selam arkadaşlar motorumun yağını değiştirmek için tamirciye gittim açık yağ değişim dahil 30 lira castrol 50 lira motul 60 lira dedi sizce hangisi kalite castrol koydurdum açık yağ ne oluyor?

1 er litrelik paketler halinde değilde. teneke halinde gelip içinden gerektiği kadar yağ alınan durumlara açık yağ deniyor.

oRXoLE.jpg
[/url][/IMG]

Benim aklıma açık yağ diyince hep böyle bir şey geldi bence kurnaz esnafımızın atölye arkasında böyle bir bidon var ve herkese çıkma yağ yaslıyor burdan. o yüzden akılda soru işareti kalmasın diye hep kendi yağımı yanımda götürürüm

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Yağı dışardan kendin al sonra tamirciye değiştirmeye git. Elin alet tutuyorsa kendin değiştir. İnan çok basit bir olay.

[url=https://hizliresim.com/oRXoLE][url]https://i.hizliresim.com/oRXoLE.jpg[/url][/url]

Benim aklıma açık yağ diyince hep böyle bir şey geldi bence kurnaz esnafımızın atölye arkasında böyle bir bidon var ve herkese çıkma yağ yaslıyor burdan. o yüzden akılda soru işareti kalmasın diye hep kendi yağımı yanımda götürürüm

Ford özel servisinde 3 gün çalışan arkadaşım söylemişti. Eğer aracın sahibi yanındaysa mecbur Castrol kullanıyorlarmış ama eğer sahibi yanında değilse kalitesiz bidondan doldurorlarmış. Bir de pişkin pişkin biz bu günlere böyle geldik diyormuş. Yazık araç sahibi de masraf edip Castrol koydum diye seviniyorduk. Siz siz olun bilmediğiniz yağı koydurtmayın, bakım yaptıracaksanız da başında durmaya çalışın. En sağlıklısı düzgün bir yerden satın alıp kendin değiştirmek. Çok kolay zaten.

Dün motoru bir tamirhaneye götürdüm yağ değiştirmek istiyorum dedim at hırsızı kılıklı lavuk motoru koy abey 1 saat sonra alırsın dedi iyide ben hangi marka yağ koyduğunu nereden bileceğim ki birde bana diyor senln motorun çok kıymetli abey.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
moto camıasına damga vuran yaglar motul, ipone gibi yaglardır castrol almayın derım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar