Arama sonuçlarınız

1. J

Djı osmo action 4 alınır mı

Ben de bir yıldır kullanıyorum, gayet memnunum ama yukarıda söylenen süreleri asla göremedim. 4k 30fps ile 70-80 dakika ancak çekiyor. Yurt dışından ekstra kapasiteli bataryasını aldım ama henüz denemek nasip olmadı.
  2. J

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hayırlı olsun abi kazasız belasız binmen dileğiyle.
  3. J

Honda Safety Türkiye GS2 Eğitimi

Benim ilk aldığım eğitim GS2ydi. Benim gibi o zamanlar 10 bin km tecrübesi olanlar da vardı sadece bir iki kere vitesli motor kullanmış, sürekli istop ettirenler de. Bence sizin durumunuzda GS2 için hazırlığa gerek yok. GS3 için durum biraz farklı, zaten GS2'nin sonunda eğitmenler seviyenize...
  4. J

1000lik makine şehir içi cadde sürüşü

Isı motosiklet için ciddi bir problem değil ama bir süre sonra çok güzel iki yumurtalı omletiniz olur, hele yazın hiç çekilmez. Bunun yanı sıra sürekli debriyajla oynamaktan sol el pide gibi olur, bel de iki büklüm olmaktan yeşil soğan gibi olur üçünü yan yana koyar yersiniz.
  5. J

İkinci El Maks 7500 KM Motor Alırken Dikkat Edilecek Şeyler?

Kıştan kasıt 2-3 ay ise hiçbir şey olmaz, en kötü ihtimalle bir akü değişimi ile devam edersiniz. Daha uzun süreler için esas problem depoda bekleyen benzin, motorun içinde çöp olmuş yağ ve hidrolik sıvıları olur, onlar da bir yağ + yağ filtresi değişimine bakar. Büyük markalardan bahsediyorsak...
  6. J

üşüdüm - tatlı su motorcusuyumdur

Altta Decathlon'un en ucuz içliği, üstüne normal motosiklet pantolonu, üstüne Decathlon'un en ucuz yağmurluğu ile 0 dereceye kadar rahat kullanabiliyorum. İnce bir yağmurluk bile rüzgarı kesmede çok işe yarıyor, bence bir deneyin.
  7. J

Süt Danası İstemem Zafer Abi.

Ben de bu sabah bu kısmı izlerken şahsen debriyajı sıkmasının tutuşa etkisi olmuş mudur diye merak edip o konuda yorum yapmasını bekledim ama burada niye tepki gösterildiğini anlamadım. Adam bizden aldığı paranın karşılığında söz verdiği bir şeyi yapmıyor değil, konu nedir?
  8. J

seleye oturan sokak kedisi problemi

Çivi falan yetmez 10000 volt elektrik bağlayın dokunan hayvan kızarsın rahat edersiniz.
  9. J

Motor için branda

Kesinlikle brandaya göre çok daha pratik ve temiz ama bunları görünce hep şunu merak ediyorum, hırsız bunun içine girse isterse bir saat temiz temiz çalışır kimse görmeden 😁
  10. J

Motor için branda

En son şundan aldım gayet memnunum: https://amzn.eu/d/9jDAusM Bir önceki brandam Oxford'du, çok tırt gözükmesine rağmen gayet iyi iş görüyor, yukarıdakinden bir tık daha iyi ama daha pahalı.
  11. J

Lastik değişimi

Bostancı'da Bulut Motor var, işinin ehli son derece düzgün bir insan, lastik değişimi için gideceğim tek yer.
  12. J

Motorcu için Sırt Çantası

Ben sıradan bir sırt çantası kullanıyorum ama askılarını kısaltıyorum ki omuzlardan çıkmasın. FCMoto'dan şu ninja kaplumbağa sırtı gibi duran çantalardan almıştım, hiç rahat edemeyip direkt sattım.
  13. J

Sizce Motorsiklet Eğitimi Şart Mıdır?

Şart mı değil, ama canını seven her motorcunun bir mont parası verip en azından bir seviye eğitim almaması için hiçbir gerekçe yok. Istediğiniz kadar yıllarca sürün, eğitim ile aynı sonucu vermiyor, çünkü eğitimle (hatta bir iki senede bir tekrarlanan eğitimle) başarılan esas şey acil bir...
  14. J

Barossa Jedi 750 aldım! - İlk izlenim

Hayırlı olsun, üç ay geçmiş, güncel bir yorum bekleriz merak edeni de çoktur.
  15. J

Tasarımını sevdiğiniz motosiklet markası ve modeli nedir

Ducati Desmosedici ve Honda NR750, bu ikilinin üstüne tanımam.
  16. J

Tırt lastik vs sıfır lastikle tura çıkmak

Belki ileride başkası da aynı soruyu sorar diye güncelliyorum, biraz yabancı kaynakları araştırdım, genel kanı SV'nin arka amortisörünün fabrika çıkışında çok yumuşak ayarlandığı yönündeydi. İki tık sertleştirince hiçbir sorun kalmadı. Bu arada bugün işe giderken yağmura yakalandım, Pilot...
  17. J

Harley Davidson ile Amerika Turu. 12 Gün, 4800 km

Ben de İstanbul - Assos - Çandarlı - Çeşme - İstanbul gezimi anlatan bir başlık açacaktım ama bunu görünce direkt vazgeçtim. Harika bir gezi, çok da güzel aktarmışsınız, tekrarlayabilmeniz dileğiyle.
  18. J

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Muhtemelen oradayım diye atlamıştım konu açılır açılmaz, ama dün Çeşme'den İstanbul'a dönüşte otoyoldaki rüzgar öyle bir tokatladı ki hala toparlayamadım sanırım, dolayısıyla durumumu muhtemelen orada değilim olarak güncelliyor, İzmir tarafından gelen herkese saygılarımı sunuyorum.

Yeni mesajlar