Arama sonuçlarınız

1. M

Motosiklet ABS Fren Sisteminde Arka Lastiğin Kayma Sorunu

İyi Forumlar, 2017 Model Suzuki GSX-S 125 motosikletine sahibim. 2 ay önce ikinci el olarak satın aldım. Son üç gündür her arka frene sert basmamda ciddi anlamda arka lastiğim kayıyor daha öncesinde bu olmuyordu bildiğim kadarıyla abs fren sisteminde böyle bir durum yaşanmıyor yanlış biliyorsam...
  2. M

Motosiklet Yolda Giderken Stop Ediyor

Merhaba İyi Forumlar, 2 Gün önce satın aldığım Suzuki GSX-S 125 model motosikletim yolda giderken kendi kendine stop ediyor ve iki gün içinde bunu 3 kez yaptı. Farkettiğim kadarıyla debriyajı çektiğim zaman bu durum yaşanıyor ve bir keresinde yine debriyajı çektiğimde motor sönüyor gibi oldu...
  3. M

Kaza Sonrası Motosiklet Rayiç Bedeli Sorunu

Dostlar merhaba daha önceden de konu açmıştım bir motosiklet kazası geçirdim küçük bir kaza değildi 2020 Mayıs ayında 0 aldığım CFMOTO 150 NK modeli motosikletim perte ayırmak zorunda kaldım. Kaza da %100 karşı tarafın suçlu olduğuna dair emniyetten kaza raporu çıktı. Yaklaşık 2 haftalık...
  4. M

Kaza Sonrası Pert Kaydı Durumu

02.10.2020 tarihinde bir motosiklet kazası geçirdim ve yaralandım. Kaza raporu bugün elime geçtiğinde 8/8 karşı tarafın suçlu olduğunu öğrendim.Kaza raporunu aldığım gibi servise götürdüm ve bana dediler ki eğer hasar motosiklet fiyatının %50 sini geçerse pert kaydı olacağını söylediler. Eve...
  5. M

Kaza Sonrası Ön Fren Kitlemesi

Merhabalar, İki gün önce motosiklet kazası yaptım 55-60 gibi bir hızda önüme çıkan arabanın sol ön lastiğinin oraya vurdum ve uçtum. Kaza sonrası arkadaşlar motoru almaya gittiğinde ön lastiğin patladığını ve ön fren manetinin yumuşadığını tekerin asla hareket etmediğini söylediler. Hala da...
  6. M

CF Moto 150 NK Ön Süspansiyon Ses

Merhabalar Bugün ilk motorumu aldım CF Moto 150 Nk 600 km'de diye servise göstermeden aldım motor sürmeyi bilmediğim için yakın bir arkadaşıma denettirdim ve sıkıntı olmadığını söyledi. Ben üstünde sürmeyi denediğimde en ufak bir çukura bile düşsem süspansiyondan ses geliyor, sahibine...

Yeni mesajlar