Arama sonuçlarınız

1. manifest

Honda için amortisör

Satılık Honda nc750s-x icin orijinal amortisör ve yay.8650km de rc88 modelinden sökülmüş. 2021 öncesi modellere uygun. https://hizliresim.com/7s2vowa https://hizliresim.com/eif3r7e Fiyat 7000tl.
  2. manifest

romanya transfagaraşan transalpina turu

Ben 6 Eylül-9 Eylül arasında orda olacağım.maalesef denk gelemiyoruz
  3. manifest

Yurt dışından ekipman önerisi

Ben Louis i daha fazla tavsiye ederim. Bir yanlışlık bile olsa hiç ikilemeden malı geri alıyorlar.ben giyilmis eşyayı bile 4 hafta sonra değiştirdim hic sorun cikarmadilar.hatta iki hafta önce online birşeyler sipariş etmiştim eve postayla geldi. Beğenmedim gittim şubeye geri verdim. Paramı 2...
  4. manifest

Yıkama sonrası zincir yağlamak

Normalde zinciri sprey zincir yağı ile yaglayinca motoru yikasan bile gelen su o yağı cözmez ki. Sıcak motör yikanmaz ama soğuk su ile yikanmaz. Blok çatlama riski olur.gerci yıkamada basınçlı su her türlü tehlikeli. En iyisi normal hortumla motor sogukken yıkamak
  5. manifest

Yurt dışından ekipman önerisi

Louis Polo Fc moto Bunlar en bilinenler. Yanliz ucuza getirmek için yanlış zamanı secmissin. Sezon sonunda almak daha mantıklı. Çok ta ucuza alırsın.
  6. manifest

Cb 125r alınırmı ve birkaç soru

Ben iki sene önce almıştım. Cb125r aldığımız gün anahtarı alir almaz otobana çıktık Allah ne verdiyse bastık. Rodaj bilmem ne hak getire. Dedim bozulacaksa şimdi bozulsun. Iki senedir kullaniyoruz.yagmur camur demeden sürüyoruz. 7000km oldu şeytan kulağına hâlâ ilk günkü gibi tık diye çalışıyor...
  7. manifest

Hayırlı olsununuzu alırım. Sıfır alırken dikkat edilmesi gerekenler.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
  8. manifest

Lastik tavsiyeleri

Ben kendi nc'me Continental taktım . Çok memnunum.
  9. manifest

Başlangıç Motoru Tercihi: Yeni Yamaha MT-07 Y-AMT mi, Honda NC750X DCT mi? (Tecrübelerim + Sorularım)

Dünyada görecek bir şeyim artık kalmadı. Ölsemde sorun yok diyorsan mt al. Yok yaşım daha genç biraz daha yaşamak istiyorum gezip tozmak istiyorum dersen nc al. Nc nin tepkisi biraz geçtir Yani elin kaydi gaza değdi bi anlık hata vs oldu nc onu tolere eder. En azından frene basmak için yarım...
  10. manifest

Burayı nasıl halledebilirim

Alüminyum mu o? Alüminyum ise sprey vs fayda etmez Devamlı kusar boyayı. Üzerinde orijinal boya mi var yoksa eloxid mi?
  11. manifest

Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Geçen motora sis farı takarken elime rh09 un elektrik bağlantısı şeması geçti. Belki birinin işine yarar diye buraya eklemek istiyorum fakat nasıl yapılır bilmiyorum. Pdf formatında ve yüksek çözünürlüklü. Tarif eden olursa paylaşmak isterim
  12. manifest

Vstrom-nc 750 x- benelli trk702x- cf mt650

Nc al nc, hiç Üzmez seni. Az yakar çok gider.Arpasini yemini verdikten sonra katır gibi gider de gider.
  13. manifest

ZX-4RR mı CBR 650 R mı almalıyım ?

Hangisi indirim yaparsa onu alırım ben.begenmeyip satsam bile en azından zararım olmaz :) Gerçi benim tarzım da değiller o başka
  14. manifest

İşe gidip gelmek için de kullanılabilecek en mantıklı 1000 cc ve üstü motor

BMW alan Boxer Motor için alıyor. Paralel silindir alacaksam o parayı niye BMW ye vereyim ki? Gider japon alırım kafamı dinlerim diyor millet.
  15. manifest

Bu yaz ne zaman gelecek?

Ben öyle dolanıp dururken çok denk geliyorum öyle tuhaf yerlere. Bazı kasabalar ikinci dünya savaşı filmlerinden fırlamış gibi öylece kalmışlar. Evler, yollar, elektrik direkleri tabelalar falan görünce diyorum burda zaman durmuş. Biraz önce yeni girdim eve sabah ciktigimda 12 derece idi...
  16. manifest

Bakımın kitapçığa göre hareket etmemesi

Ben hondaya birakmistim geçen sene motoru. Bırakırken de 10/30 yağ istiyorum elinizde varmı diye sormuştum. Dedilerki var. Tamam dedim parasını ödedim 2 saat sonra gel al dediler. Tamam dedim vaktimde fazla yok direk yola çıkarım dedim. Geri geldigimde tam motoru teslim alırken ustanın elindeki...
  17. manifest

Bu motordan nasıl anlayabilirim

Bence her tarafını komple bilmenin gereği yok.zaten bilsende bu işi ticari olarak yapmayacaksan pek bir faydası da olmuyor. Motorun gerekli bakımlarını kendin yapacak kadar ögrensen yeterli bence. Ne bileyim işte yağ,filtre, fren,disk gibi şeyleri yapabilmek yeterli diye düşünüyorum
  18. manifest

Bu yaz ne zaman gelecek?

Remscheid'deyim Köln'e 30km. Işten çıkınca bi tur atayım dedim. Resmen elim ayağım dondu buz oldu. Ortalık bi isinsa da , biraz kendime gelsem Aylardan beri evden işe, işten eve delirmek üzereyim. Bu sene niyetimde amalfi planı var ama Bilemiyorum dostlar Bilemiyorum Kafam allak bullak

Yeni mesajlar