Hayırlı olsununuzu alırım. Sıfır alırken dikkat edilmesi gerekenler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hadi bakalım ilk 1000 km sonrasında sizi vitesli motorlarda görelim. (dct değil, y-amt değil)

Motosikleti
Honda Forza
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de bu hafta xsr900ü değiştirip 0 motor aldım. Rodaj konusuna gelirsek benim kitapçıkta 10000 deviri geçme yazıyor. size de bu bilgileri detaylıca vereceklerdir bayiide
7000 deviri geçme ani hızlanmalar yapma. Sürekli sabit hızla uzun mesafeler gitme yeterli.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
Hocam selamlar motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Forumda topcase-canta için şöyle bir yazı okumuştum. Notere gittiğinizde danışır mısınız?
Tabiki hocam sorar bilgilendirmeyi yaparım teşekkür ederim.
Hayırlı olsun motorunuz.

İlk 50 km kadar daha bir temkinli kullanınız zira lastiklerin üzerinde mum gibi bir tabaka oluyor.

Pütürlü asfaltta çok sorun değil ama kaymak asfaltta, hele ki bir de yüzey kaygansa veya beyaz şeritlerin üstünden geçerseniz motoru deviriverirsiniz farkında olmadan.

Kaldı ki bunlar normal lastikler için bile sıkıntılı yüzeyler.

Kolay gelsin size.
uyarınız için çok teşekkürler.
Motor yağı değişimini 12.000 kilometrede bir mi diyor yoksa ben mi yanlış anladım?
evet doğru 12 binde değişim diyor fakat ben önce 1000 sonra 6000 değişimi yaparım.
Hadi bakalım ilk 1000 km sonrasında sizi vitesli motorlarda görelim. (dct değil, y-amt değil)
iyi dilekleriniz benim için çok değerli inşallah teşekkürler.

alıntılayamadığım herkesin tebrikleri için çok teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar