Arama sonuçlarınız

1. tahaefekul

2026 eski 600 lükler hala alınır mı

N in de f in de 2011 i en yakısıklı kasaları bence abi bu arada 150 bıne kadar çok iyi gitmiş . Ülkede genel olarak km ye çok önyargı var diye düşünüyorum 30-40 binin üstünde motor almak bile tercih edilmiyo , bence 600 lükler genel olarak en kötüsü 90-100 bin deviriyor
  2. tahaefekul

Caddede sardıra sardıra 6. Vitesi görücem mi demeliyim basılcak yol var basılmıcak yol var ki zaten yazları çalışıyorum kışları da havalar yağmurlu motoru ayda bi iki kere otobanda anca basarım diyorum konuyu niye baska yere cekmeye calısıyosun anlamadım . Ki ben kendimi anlatmak zorunda da...
  3. tahaefekul

Abi senle ben aynı kafada değiliz bence 😂 . Ki mesela iş hata yapma boyutuna gelince , yeni bi motorun kıvraklığına osuna busuna insanlar ne kadar sürede alışıyo bilmiyorum ama bi süre kuryelik te yaptım 10 a yakın motorum oldu al sattan da motorlarım oldu ben şahsen 200km şehir içi sürsem o...
  4. tahaefekul

Yazdıklarımda biraz yanlış anlaşılmışım sanırım . Tertemiz bi motor alcam demiyorum , 1 sene 5-10 bin km süreceğim bi 600 lük sadece . Beklediğim cevaplar misal "orjınal bloksa bilmem ne motoru 80-90 bin devirir" di . Ayrıca ilanlarda parasını haketmeyen motorunu tr de tek sanan haliyle...
  5. tahaefekul

Öncelikle sa forumda bu konu hakkında taze konular bulamadım . 20 yaşındayım , 125-200-250cc viteslilerde toplam 30-40 bin km lerdeyim bi o kadar da scooterda var . Tecrübemin yeticeğini ve trafiği de iyi okuduğumu düşünüyorum . En az 600 lük 2026 ocağında 200-300 bandı naked racing makine almak...
  6. tahaefekul

R25 SAĞA CEKME

Motor kazasızsa muhtemelen lastiklerdendir zaten kullanmıyo yazmışsınız yata yata inmiştir
  7. tahaefekul

250cc scooter tavsiyesi

Merhaba öncelikle xmax in her kasasını kullanma fırsatı buldum hepsiyle en az 500km tecrübem var orta kasa forza da aynı şekil ve 3-4 bin km de 15 model joymax kullandım . Her modelin kendine has bi tarzı olduğunu düşünüyorum . Xmax bence aralarında ki en pratik sıkışık trafikte en iyi...
  8. tahaefekul

Eski kasa duke 390 alınır mı alternatifleri nelerdir

Öncelikle sa liseden yeni mezunum , xtreme 200 kullanıcısıyım artık motorun gücü yetmiyo cc yükseltmek istiyorum.çin malı motorun cefasını bolca çektiğim için cf moto dan uzak durmak istiyorum, kawasaki grubu da çok pazarı yok diye biliyorum tanıdıklarım sarı sitenin en iyi 250sl ve er6 sını...
  9. tahaefekul

Lifan xplore mi xtreme 200i mi tercih etmeliyim

Öncelikle herkese iyi bayramlar,lise öğrencisiyim ilk vitesli motorumu almak istiyorum malum fıyatlar bellı cross bakmak zorundayız.eskıden xplore surmustum cok hosuma gıtmıstı sımdı artık biraz yaşlanmış ve parçası az olduğundan korkuyla yaklaşıyorum. Xtreme hemen hemen kafa kafaya piyasasi ve...