Arama sonuçlarınız

1. E

Yeni model. RKS Easy pro 50

Merhabalar Gaziantep'te yaşamanın tek artısı bu tarz çin malı motorlar (kuba rks fabrikası burada) hem tutuluyor hem parça çok hemde burada usta çok. Motosikletimiz şuanda lansman fiyatıyla 25k bandında kredi kartına farksız 9 taksit. 50 cc geçiyor 125 kit yanında verildiği yazılmış. Ön arka...
  2. E

MOTORUMA FARE KAÇTI?!? HONDA CB250R

Herkese merhabalar iyi haftasonları dilerim, Sabah garajın kapısını açtım motorun içine doğru farenin girdiğini gördüm. Kafayı yedim 5 dakika sağına soluna baktım uzun uzun motoru inceledim hani kaçsa görürdüm çıktığını da görmedim dedim bir yere saklandı egzoza doğru gittiğini farkettim...
  3. E

Kappa marka çantam için yardım (tabla ile bağlantı tırnağı kırıldı)

Merhabalar arkadaşlar, Sözü uzatmadan fotoğraflara geçeyim Malumunuz çantayı 2 tırnak ile tablaya sabitliyoruz. Ufak bir düşme sonrası maalesef iki tırnaktan biri kırıldı. Bu da yakından çekimi. Hali hazırda yenilemeye gücüm olmadığından tamire yöneleceğim. Çok ses yapıyor hatta korkum...
  4. E

Yeni model // Kanuni SEHA 150 (F/P ürünü mü)

Merhaba arkadaşlar. Halen sürmekte olduğum Honda dio 110 motorumu bu modelle değiştirmeyi düşünüyorum. Maalesef hiç bir kanalda ve sayfada ürünün teknik bilgileri haricinde bilgiye ulaşamadım. Yorumlarınızı bekliyorum. https://www.kanuni.com.tr/kanuni-seha-150-cc/
  5. E

2. el Kappa mı ? 0 maxem sl-45 mi ?

Arkadaşlar iyi günler. Honda dio motosikletim için bir topcase almak istiyorum. Genelde hanımla gezdiğimiz için çantanın büyük ve 2 kask sığacak şekilde (min. 45lt) olması bizim için önemli. Diğer yandan Topcase'de kask gibi illa motoru satarken üzerinde vereceğim diye bir şey söz konusu değil...
  6. E

Kafa karışıklığıma çözüm önerinizi bekliyorum.

Selamün aleyküm cümleten. 50 cc yuki enzo motorumu satıp peşinat yaparak honda dio almaya karar verdim. Arkadaşım ve güvenilir motosiklet ustam sağolsun Gaziantep'te stokları tüketilen honda dio modelini bize İskenderun'dan buldu. Ay sonuna doğru İskenderun bayisine gelecek olan sevkiyattan...
  7. E

Fazla gaz vermekten patlayan ampül

İyi günler arkadaşlar kimsenin vaktini çalmayayım konu başlığı malum Yuki Enzo motorda sürekli gaz verince kısa far patladı uzun far çalışıyor fakat oda iyi değil. Far kabını söktüm arkasında ki değerler "S2 12V 35W/35W" buna göre yine ampul mü almalıyım yoksa önereceğiniz farklı bir fikir var...

Yeni mesajlar