- Konu Yazar
Selamün aleyküm cümleten. 50 cc yuki enzo motorumu satıp peşinat yaparak honda dio almaya karar verdim. Arkadaşım ve güvenilir motosiklet ustam sağolsun Gaziantep'te stokları tüketilen honda dio modelini bize İskenderun'dan buldu. Ay sonuna doğru İskenderun bayisine gelecek olan sevkiyattan motosikletimizi gidip teslim alacağız inşallah.
Yardım istediğim kısım burada başlıyor.
Gaziantep - İskenderun arası ortalama git gel 450 km. Yorulmayalım nakliye tutalım dedik 1.600 ile 2.500 TL arasında fiyatlar çıktı :santa:
Havaların soğukluğu ve ekipman eksikliği gidip alıp gelme fikrini gözümde büyütüyor.
Çalıştığım şirket İskenderun limanından boş konteyner çağırıyor. Alıp içine atıp getirsem diyorum hukuki ve resmi evraktı sonra konteynere nasıl sabitleyeceğim bunlar kafama takılıyor.
Çözüm fikirlerinize açığım. Hepinize şimdiden teşekkürler.
Yardım istediğim kısım burada başlıyor.
Gaziantep - İskenderun arası ortalama git gel 450 km. Yorulmayalım nakliye tutalım dedik 1.600 ile 2.500 TL arasında fiyatlar çıktı :santa:
Havaların soğukluğu ve ekipman eksikliği gidip alıp gelme fikrini gözümde büyütüyor.
Çalıştığım şirket İskenderun limanından boş konteyner çağırıyor. Alıp içine atıp getirsem diyorum hukuki ve resmi evraktı sonra konteynere nasıl sabitleyeceğim bunlar kafama takılıyor.
Çözüm fikirlerinize açığım. Hepinize şimdiden teşekkürler.