Arama sonuçlarınız

1. AsiTürK1

Sağlam ve güvenilir telefon tutucu önerisi

Hocam carplay adventure motorlar için daha gösterişli bence. Ama bu kişisel bir zevk olduğundan racinglere de takılabilir tabi
  2. AsiTürK1

Hocam zaten telefona o kadar para verdiğim için FP400 ü değiştirmek istiyorum ama diğer açtığım konu da aksiyon kamerası arıyorum 10 bin TL'yi alacağım cihazın üzerine koyup insta 360 x5 veya osmo action 6 pro alma şansım var
  3. AsiTürK1

Hocam ben bu kadar para vermem ya cebimde taşırım telefonu :D
  4. AsiTürK1

10.000 TL'ye telefon tutucu mu olur hocam bence aşırı gereksiz pahalı :)
  5. AsiTürK1

Hocam Tanyu FP400 de montaj için sorun yaşamadım ekranı çapraz durumda bana doğru dönünce bana yetiyor. Kullanım amacımda normalde şarj ihtiyacım yok ancak almışken bir kere alayım olur da şarj derdim olacak olursa o şekilde kullanayım düşüncesindeyim. Her türlü 2bin civarlarına çıkacağım gibi...
  6. AsiTürK1

Hocam ben de telefon tutucu aparat taktım gidona mevcut tutucu o kısma biraz büyük geldiğinden çift taraflı bant ile sıkılaştırdım ancak hareket ettiği için en son küçük bir demir parçası keserek o araya sıkıştırdım şuan ki tutucu sağlam ve sorunsuz ancak eski telefonum 6S plustu maddi değeri...
  7. AsiTürK1

Merhabalar herkese kazasız belasız günler dilerim. Hali hazırda RS200 sahibiyim. Aktif olarak motosikletimde Tanyu FP400 telefon tutucu var. Bu tutucunun altında ufak bir çatlak oluştu ancak hızlı yapıştırıcıyla sağlamca yapıştırıp araya da bir demir aparat ekledim ve eski telefonumla...
  8. AsiTürK1

İnsta 360 x3 mü Dji Osmo Action 3-4 mü?

Açıkçası ben de insta 360'a daha yakın düşünüyorum sebebi çift kamera her türlü açı ama bir de işin kaliteli görüntü kısmı var o kısımda izlediğim videolara göre Dji Osmo Action gerçekten de daha canlı görüntüler sunuyor. İlla ki editlemeyle insta görüntüleri de renklendirilebilir ve daha güzel...
  9. AsiTürK1

Detaylı ve bilgilendirici cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim hocam. O zaman Action 4 bakayım renk video için en önemlisidir
  10. AsiTürK1

Hangisi daha büyük keyif ? Orta seviye bir motosiklet sürmek mi ? Spor araba sürmek mi ?

Benim için motosiklet. Hem arabam hem motosikletim var ama araba, motosikletin verdiği mutluluğun yarısını bile vermiyor :)
  11. AsiTürK1

Hocam peki osmo action 3 adventure paket mi action 4 mü? Fiyat farkı olarak bakacak olursa izlediğim kadarıyla ışık performansı daha iyi 4 ün ama öyle bariz bir fark olur mu sizce? Bilginiz varsa yorumlarsanız memnun olurum. Ayrıca bu yorumunuz için de teşekkür ederim
  12. AsiTürK1

Detaylı ve samimi yanıtınız için teşekkür ederim hocam 1770710870 Hocam şuan motorum zaten RS200 ve max gördüğüm hız 140 ve küçük bir ilçedeyim 140 yapabileceğim sınırlı yollar var o yüzden şehir içi için max 80-90 bile çok gibi sürekli trafik ışığı olması ve cahil sürücüler olduğundan dolayı...
  13. AsiTürK1

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Keşke imkan olsa her iki kamerayı da alıp çok daha güzel görüntüler çıkartabilsem ama nasip bakalım :) 1770702984 Hocam osmo action 3 adventure ile 4 düz arasında fiyat farkı olmadığından direkt 4 ü sordum neticeten daha yeni nesil olması daha iyidir...
  14. AsiTürK1

Herkese merhabalar Motosikletim ile video çekmek istiyorum (fenomen olmak gibi bir amacım yok :D ) böyle kendi halimde şehir içi ya da şehir dışında dolaşırken veya arkadaşlarla dolaşırken video çekip kesitlerle story yada wp durumu yapma amaçlı video çekmek istiyorum. Bu düşünce için aksiyon...
  15. AsiTürK1

MOTOSİKLET MONTU BEDEN SEÇİMİ

Arkadaşlar herkese selamlar. Prohel marka mont aldım montum dün geldi denedim, montun tanıtım videosundaki arkadaşın göbeğini bile saran mont bende daha bol oldu ancak sanki omuz ve kol korumaları bir tık tam oturmadı gibi. Belden daraltma kemer kısmından çok rahat ve hatta bol diyebilirim ancak...
  16. AsiTürK1

SIFIR SHARK RİDİLL BLANK L BEDEN SİYAH

Merhaba 15/06/2023 tarihinde elime ulaşan ve hiç kullanmadığım sadece ön koruma kağıdını söküp geri taktığım shark marka ridill model L beden kaskımı satmak istiyorum. Motorum henüz teslim edilmediği için günlük kafamıza takıp yaya olarak da gezmeyeceğimiz için kullanılmadığına emin...
  17. AsiTürK1

RKS R250 Alınır mı?

Herkese merhabalar. Rks R250 motorun şuan sıfırı 100.000 TL ve almayı düşünüyorum küçük bir ilçede olduğum için sürekli motor al, sat değiştir durumum yok o nedenle sıfır alıp en azından belli bir süre sıkıntısız kullanmak istiyorum. Bu motoru deneyimleyen var mı? Marka olarak nasıl bir motor...
  18. AsiTürK1

Ekipman hakkında yardım lütfen

Cümleten selamun aleyküm hayırlı cumalar. Daha önce motor için konu açmıştım ve yardımlarınız sayesinde R25 e yöneldim. Şimdi motor için ekipman önerilerinizi istiyorum. Ekipman için max bütçe 5.000 TL Bu fiyat bandına göre kask-eldiven-dizlik-mont gibi almam gereken tüm ekipmanları...
  19. AsiTürK1

A sınıfı ehliyet ve 2.el motosiklet

Herkese selamlar. İki farklı sorum olacaktı. Bilgilendirirseniz memnun olurum. 1-A sınıfı ehliyet almak için bazı sitelerde 2 yıl A2 ehliyet sahibi olmak yazarken bazı sitelerde ve bu sitede ki sürücü kursu bölümünde ki resimde de 24 yaş şartına bağlı olarak direkt alınabildiğini anladım. 31...
  20. AsiTürK1

Herkese selamlar

Cümleten selamun aleyküm. Aranıza yeni katıldım. Birazcık kendime ait bilgiler vereyim. Adım : Muhammet Yaşım : 31 Nereden katılıyorum : Erzurum Meslek : Memur Yukarıda da söylediğim gibi aranıza yeni katıldı. Çocukluktan gelen bir motor hevesim vardı bunu bir dönem maddi olarak bir dönem...

Yeni mesajlar