- Motosikleti
- RS200
- Konu Yazar
Arkadaşlar herkese selamlar. Prohel marka mont aldım montum dün geldi denedim, montun tanıtım videosundaki arkadaşın göbeğini bile saran mont bende daha bol oldu ancak sanki omuz ve kol korumaları bir tık tam oturmadı gibi. Belden daraltma kemer kısmından çok rahat ve hatta bol diyebilirim ancak boyunluk kısmı da başımı öne eğince boğazıma dayanıyor. Bu montların bir giyim standardı var mı acaba mesela omuzlar 1 cm dışarı yada kollar bileklerden 1 cm uzun vs şeklinde bir tanımlama yapabilir miyiz. Şuan kurumda olduğum için örnek videoları atamıyorum ama bir videoda abinin birisi 177 boy 83-85 cm lere XL önermişti ama ben almadan önce firmaya sordum bana L önerdiler ben de L aldım ve dediğim durum var. Çok mu rahatsız ediyor hayır kışlık içliği ile beraber vücuduma tam oluyor kollarımı vs uzatmak zor olmuyor ama doğrudan bire bir kimsede deneyimleyemediğim için nasıl oldu tam bilmiyorum. Firma ile konuştum değişim yapabileceklerini söylediler ama acaba diyorum XL gelir bu da çuval gibi mi olur
Sizlerin montları tam olarak nasıl belden boyundan koldan omuzdan nasıl oturuyor yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler