MOTOSİKLET MONTU BEDEN SEÇİMİ

Motosikleti
RS200
Arkadaşlar herkese selamlar. Prohel marka mont aldım montum dün geldi denedim, montun tanıtım videosundaki arkadaşın göbeğini bile saran mont bende daha bol oldu ancak sanki omuz ve kol korumaları bir tık tam oturmadı gibi. Belden daraltma kemer kısmından çok rahat ve hatta bol diyebilirim ancak boyunluk kısmı da başımı öne eğince boğazıma dayanıyor. Bu montların bir giyim standardı var mı acaba mesela omuzlar 1 cm dışarı yada kollar bileklerden 1 cm uzun vs şeklinde bir tanımlama yapabilir miyiz. Şuan kurumda olduğum için örnek videoları atamıyorum ama bir videoda abinin birisi 177 boy 83-85 cm lere XL önermişti ama ben almadan önce firmaya sordum bana L önerdiler ben de L aldım ve dediğim durum var. Çok mu rahatsız ediyor hayır kışlık içliği ile beraber vücuduma tam oluyor kollarımı vs uzatmak zor olmuyor ama doğrudan bire bir kimsede deneyimleyemediğim için nasıl oldu tam bilmiyorum. Firma ile konuştum değişim yapabileceklerini söylediler ama acaba diyorum XL gelir bu da çuval gibi mi olur :) Sizlerin montları tam olarak nasıl belden boyundan koldan omuzdan nasıl oturuyor yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Dirsek ve omuz korumalarına bak sağa sola çok oynamaması lazım. Motosiklet montunda tam olanı değil biraz sıkı olanı almak zorundasın ki düşersen o korumalar yerinden oynayıp işlevsiz kalmasın. Galiba fiilen deneme şansın yok en iyi böyle anlaşılır çünkü

Motosikleti
D400
benim montun önü göbekten kapanmıyor; yurtdısından motorcu yeleği aldım sert kot.
onu giyiyorum üstüne :D

belden cırtlı ayar yerleri yok mu?

montta zaten omuz ve dirsek kısmının tam oturması lazım. gündelik mont gibi de rahat olması kaza anında kayması demek; ha kasap sucuk gibi de sıkmalı demek değil tabi bu.

Motosikleti
RS200
Yorum için teşekkürler hocam bu yorumdan sonra değişim istememem gerektiğini düşünüyorum dediğim gibi zaten çok sıkı değil de bir tişört gibi de rahat değil. Daha önceden tecrübem olmadığından ben de bu durumu olumsuz olarak düşündüm yada böyle tişört gibi rahat oluyor sanmıştım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

Var hocam bel kısmında zaten sorun yok oralar gayet rahatta işte benim tecrübem olmadığından ben günlük mont gibi rahat relax olmalı sanıyordum :) Yorum için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar