Arama sonuçlarınız

1. Quantrell

Alarm tavsiyesi?

Merhabalar, daha onceki motosikletimde markasini hala bilmedigim ancak uzaktan kumandali bir alarm sistemi vardi ve arka sele altinda olmasina ragmen gidona dahi dokunsan ciyak ciyak bagirmaya basliyordu, hic binilmemesine ragmen bir sure akum bitmemis veya zayiflamamisti, ancak motosikleti...
  2. Quantrell

Yurt disindan ekipman getirirken GUMRUK SORUNU

Arkadaslar hepinize merhabalar oncelikle, yurt disindayim birkac aydir nasipse eylul gibi donecegim. Donerken yanimda telefon veya elektronikten ziyade hem kendime kullanmaya ve ekipmanlari yenilemeye hem birkac arkadasima hediye ederim hatirlari var dusuncesi ile motosiklet ekipmani getirmek...
  3. Quantrell

Motosiklet fuarında ekipman indirimi oluyor mu?

Arkadaşlar şöyle ki yeniden komple set ekipman dizmeyi düşünüyoruz, ancak güncel fiyatlar malum Asıl parçalarda ( kask gibi ) ücreti tamamlamış olsak da bu sefer ne beden var ne stok, malumunuz motosiklet fuarı da çok yakında ve Champion helmet gibi siteler de galiba mağaza açacakmış bu sene...
  4. Quantrell

Bajaj yetkili servis önerisi

Merhabalar, yaklaşık 10 gün önce sıfır Dominar D400 ile sahalara döndüm, rodaj bakımı 500 de olması gerektiğinden şimdiden kendime yetkili servis aramaya başladım, şöyle ki hali hazırda yaşadığım şehirdeki yetkili servis ile iş yapmak istemiyorum, karşısındaki insanı yolunacak kaz gibi görmeyen...
  5. Quantrell

Orta-Üst segment kask tavsiyesi

Merhabalar, 3 aşağı 5 yukarı 3 bin tl civarında, fazla rüzgar sesi almayan ( en azından düşük süratlerde 80-100 gibi ) GÜNEŞ VİZÖRSÜZ mümkünse fiberglass veya üzeri kask arıyorum supersport tarzına uygun.. aslında Shoei NXR modelini tercih edecektim fakat L bedeni kalmamış çoğu yerde kalan 1...
  6. Quantrell

Kask önerisi 3.000 civarı bütçe

Merhabalar, 3 aşağı 5 yukarı 3 bin tl civarında, fazla rüzgar sesi almayan ( en azından düşük süratlerde ) GÜNEŞ VİZÖRSÜZ mümkünse fiberglass veya üzeri kask arıyorum supersport tarzına uygun.. aslında Shoei NXR modelini tercih edecektim fakat L bedeni kalmamış çoğu yerde :) kalan 1 yere de...
  7. Quantrell

MOTOSİKLET BOTU, ÖNEMİ VE ÖNERİLERİ

Dostlarım merhabalar, birkaç gün önce bir yazı açmıştım, kask ve mont önerisi diye, fazlasıyla işimi gören ve kısa soluklu bir yazı oldu. Aradığımı hemen bulmuştum, fakat BOT için herhangi bir bütçe ayırmamıştım, 1000-1.500 liralık botlara baktığımda bütçemi biraz aşıyor.. ve bir çok kişi...
  8. Quantrell

Kask, Mont - EKİPMAN

Malum yaz aylarına girdik, eldivenle değiştirmeye başladığım kışlık ekipmanlarıma devam etmek istiyorum.. Sizlerden içeriye deli gibi rüzgar almayan, mikrofon taktığımda patlama çutlaması az olan ve yukarıdaki sebepten daha da önemlisi, SAĞLAM diyebileceğimiz bir kask önerisi istiyorum...
  9. Quantrell

GoPro SORUNSALI, Motovlogger arkadaşlarım yardımcı olun lütfen

Arkadaşlar bu forumda bununla ilgili onlarca geçmiş konu var fakat hiçbirisinde çözüm yok.. belki bir adım olsun atılmıştır umuduyla bu konuyu açıyorum... GoPro Hero 5 Black kullanıyorum aksiyon kamerası olarak.. Mikrofonum Boya BY-M1 fakat sorun şu ki telefon üzerinden harici ses kaydı almak...
  10. Quantrell

#EVDEKAL'ırken gidilmesi gereken rotalar rehberi

Merhabalar dostlar, forumda bir konu yanıtında görmem üzerine açmam gerektiğini düşündüğüm bir konudur, eğer herkes gittiği veya gitmeyi düşündüğü güzel rotaları Dağ yolu, Orman yolu, bol virajlı yollar tarzında yoruma bırakırsa bu ana konu mesajına ekleyerek ortaklaşa bir gezi rehberi...
  11. Quantrell

YOUTUBE ALGORİTMASI / İzleyicilerden tavsiyeler..

Merhabalar dostlar, forumun da tavsiye ve destekleriyle aksiyon kameramı ve gerek çekim, gerekse motosiklet ekipmanlarımı tamamlamış bulunuyorum.. Aksiyon kamerası konumda da belirttiğim üzere bu kamerayı almaktaki asıl amacım güzel anları, unutmak istemediğim hatıraları biriktirebilmekti...
  12. Quantrell

Pekte sorulmayan bir konu hakkında yardım.. KAMERA ÖNERİSİ...

Merhabalar dostlar ekipmanların tamamlanmasının ardından açıkçası hem güvenlik hemde birazcık anı biriktirme isteği ile bir kamera bakmaya başladım.. Kameranın asıl amacı gerçekten yaşadığım hoş sohbetler, tesadüfen gittiğim akıl almaz güzellikle bulduğum yerleri bir yere depolamak.. Bakarsınız...
  13. Quantrell

Pantolon önerisi

Merhabalar dostlar, en son yaptığım kaza ve forumda gördüklerimden sonra güzelinden bir motosiklet pantolonu almam gerektiğini düşünüyorum.. Önerileriniz memnun kaldığınız korumalı F/P Pantolonlar nelerdir ? bütçe 1.000 lira olmadıktan sonra var.
  14. Quantrell

UŞAK Karadenizde değil :)

Merhabalar dostlar, bir çok insan UŞAK şehrini karadenizde veya doğuda zannediyor. Afyon,izmir arasındaki bu güzel minik şehirden aranızda bulunuyorum.. Şehir içinde doğru düzgün motosikletçi arkadaş göremiyorum bile desem yeridir.. belki forumdan çıkar da 1-2 bardak çay içeriz umudu ile bu...
  15. Quantrell

R25 CİLER KOŞUN İÇERİ

Merhabalar, R25 ile ilgili cevabını bulamadığım ve gerçekten merak ettiğim bir soru var.. R25 Motor bloğu ömrü nedir ? yani aşağı yukarı şudur diyebilir miyiz?
  16. Quantrell

AKSİYON KAMERASI SORUNSALI

Dostlar Fiyat/Performans diyebileceğiniz aksiyon kamerası var mıdır ? ikinci el alacağım Malum trafikte yaşanılan iyi kötü sohbetler, tanışılan insanlar, gezilen ve görülen farklı yerler için anı olmasını istiyorum. Kullandığınız, ben şunu tavsiye ediyorum dediğiniz veya almayı düşündüğünüz...
  17. Quantrell

Mondial Sentor 150 Şanzıman dişlisi bulmak...

Merhabalar, arkadaşım Sentor 150 sahibi fakat geçirdiği ufak bir kaza sonucu şanzıman dişlilerinde bir hata meydana geldi ve 3. vites çalışmıyor. acaba muadil bir dişli veya dişli seti bulabilir miyiz ? muadilini nereden öğrenebiliriz ?
  18. Quantrell

RC 390, A2 SORUNSALI

Forumda uzun uzun aramama rağmen diğer herkesin konusunun havada kaldığını veya 2 farklı şekilde de cevaplanıp kafa karıştırdığını gördüm. Dostlar sorum basit fakat hesabı ve kanunu bilmediğim için sizede sorarak öğreneyim dedim. A2 Ehliyet sahibi birisi KTM RC 390 kullanabilir mi ? şimdiden...
  19. Quantrell

CBR 250R Krank kırma problemi

Dostlar, ikinci el R25 veya Cbr250 düşünüyordum fakat gördüğüm yorumlar R25 e tereddütle yaklaştırdı.. CBR250 önerdiğini gördüm forumdaki genel kullanıcı kitlesinin.. Peki bu krank problemi ne olacak ? 2017 model düşünüyorum alırsam.. bu problem 2017 modelde de devam etmekte midir ?
  20. Quantrell

[SATILIK] RX3i EVO - HASAR KAYITSIZ, DEĞİŞENSİZ, YENİ BAKIMLI, 2021 MUAYENELİ

Merhabalar, Rx3i evo motosikletimi tarz değişikliği için satıyorum, supersport bir motosiklet var aklımda :) İlan No:739190755 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-hasar-kayitsiz-degisensiz-yeni-bakimli-2021-muayeneli-739190755/detay/

Yeni mesajlar