Arama sonuçlarınız

1. erensel

Kucuk sehir ici scooter tavsiyesi

SYM ile aynı motor bloğunu kullanan Peugeot Tweet 125 var. Şehir içinde çarşı pazar işleri için iyi bir alternatif olabilir.
  2. erensel

TVS Rtx 300

Bence iş yapacak güzel bir motora benziyordu Getirmemeleri çok ilginç
  3. erensel

TVS Rtx 300

Eyvallah :)
  4. erensel

TVS Rtx 300

Bu model fuara gelirse görüp inceleyenlerden iki kelam etmesi rica olunur.
  5. erensel

Motosiklet nakliyesi fiyatları

Muhtemelen otobüs firmaları daha uygun olur. Birde gidilecek şehre dönüşü boş olan bir nakliyeci denk gelirse yine uygun fiyat alabilirsiniz.
  6. erensel

Motor almak istiyorum yardım lazım

Svartpilen 401 bakın isterseniz. Duke 390 ile aynı blok diye biliyorum.
  7. erensel

A2 motor önerisi

TVS'ten memnun kaldıysanız 0 KM RTR 200 ile devam edin bence.
  8. erensel

Branda Altına Koku Bırakan Kedi Sorunu

En etkili çözüm kedi yatmaz almak https://www.hepsiburada.com/kediyatmaz-siyah-standart-boy-motorsiklet-icin-dikenli-sele-kilifi-kedi-ve-cocuk-onleyici-kilif-pm-HBC000070IL3J
  9. erensel

6 Yaşındaki Oğlumun Motosiklet İsteği

İlk etapta şöyle bir şey alıp okul bahçesi gibi bir alanda sürüş yapabilir heves ve beceri duruma göre daha ileri seviye bir eğitim ve model bakılabilir. Şimdiki çocuklar herşeye daha kolay ulaştıkları için hevesleri çabuk geçiyor. 7 yaşındaki oğlum geçen sene scoter diye başımın etini yedi...
  10. erensel

motosiklet kampanya vs yok mu güncelde?

Geçen Yamaha SMS attı Nmax 125 peşin fiyatına 8 taksit diye. Husqvarna ve SYM'de bayadır taksit kampanyası devam ediyor. Birde geçenlerde V-Strom 800 için reklam görmüştüm peşin fiyatına 9 taksit diye.
  11. erensel

Fındık Parasıyla Yaptığı Araca El Konulan 15 Yaşındaki Mert Gözyaşlarına Boğuldu

Kardeşimizin yaratıcılığı ve beceresi her ne kadar takdire şayan olsa da bu araçlar karayolunda olamaz. Şahsen kendimde 15/16 yaşlarımda fındık bahçelerinde çalışıp para biriktiren biri olarak kardeşimi çok iyi anlıyorum ama o makineyi yolda değil harmanda kullanmalıydı. İnşallah bu yeteneği...
  12. erensel

3 günlük Pülümür, Karanlık Kanyon ve 3200 Rakımlı Kırklar Mescidi Gezimiz

Hem şehir hem kırsal çok güzel bir gezi olmuş.
  13. erensel

140bin TL ye Honda dio mu ? Honda Cb125 mi ?

15 yıllık vitesli kullanım sonrası artık vitesli motor kullanmak istemiyorum dediğiniz için tahminimce yoğun trafik olan büyük bir şehirde yaşıyorsunuz. Scooter alacaksınız dio yerine daha büyük inç jantları olan Sym, Kymco yada 2. el Honda SH 125 modellerine de bir bakmanızı önerebilirim.
  14. erensel

Sym Joymax için Abs Taktırmak

Tebrik ediyor ve keyifli sürüşler diliyorum
  15. erensel

TVS Ronin yattı mı ?

Raider 125 modelini de fuarda tanıtıp bir yıl sonra getirmişlerdi. Belki şuan satışlar yavaşladığı için daha doğru bir zaman planlaması yapıyorlardır. Açıkçası RTX 300 modelini de getirirler mi merak etmiyor değilim.
  16. erensel

150 Bin TL ye kadar taksitli motor önerisi

Belirtiğiniz bütçe ile vitesli ve taksitle alınabilecek bence en makul modeller; SYM NHX 125 TVS RTR 200 Bajaj NS 125
  17. erensel

Yeni Honda CB125F 2025

Hırbonen kardeşimiz olmayınca konu çok öksüz kalmış ama model kullanıcısı olarak iki kelamda ben edeyim. Bir motordan memnuniyet yada memnuniyetlik beklentinin ne olduğu ile doğru orantılıdır. Bu motor şehir içi ekonomik ve rahat kullanım sunan kolay kolay sorun çıkarmayan bir model. Beklenti az...
  18. erensel

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Abi bütçene Corolla Cross Hibritte uyuyor. Kalıplı güzel bir SUV. 0 KM'de bakabilirsin yada düşük KM 2. El alıp kenarda parada tutabilirsin.