Motor almak istiyorum yardım lazım

Merhaba 70k peşinatım var kredi kartıyla motor almak istiyorum ilgimi çeken motorlar duke 390 - mt25 - 450nk
Naked motor istiyorum
İzlemem gereken yol nedir ilk motorum olacak

KREDİ KARTI ile vade farksız kampanya falan kovalıyorum ama peşinatım çok az olduğundan uyuşmuyor galeriden almaya kalkarsam çok uçuk fiyatlar görüyorum

Motosikleti
İki Teker Havada
Para biriktirmeye devam et parayı altına göm Eylül ortası Ekim başı bozdur motosikleti rahat alırsın

Motosikleti
Honda CB125F
Svartpilen 401 bakın isterseniz.
Duke 390 ile aynı blok diye biliyorum.

Motosikleti
D400
kardeşim yanlış anlama da istenen motorlar yanında verebileeğin peşinat oldukça az.
,biraz zorlarsan ns200 vs. alırsın o dedıgın şekilde.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Merhaba 70k peşinatım var kredi kartıyla motor almak istiyorum ilgimi çeken motorlar duke 390 - mt25 - 450nk
Naked motor istiyorum

KREDİ KARTI ile vade farksız kampanya falan kovalıyorum ama peşinatım çok az olduğundan uyuşmuyor galeriden almaya kalkarsam çok uçuk fiyatlar görüyorum
Otobana çıkmayacaksa gözün yükseklerde. Şehir içinde 200-250cc lik modeller fazlasıyla yeterli olacaktır. Hatta terlik niyetine kullanacaksan 125cc motorları ikinci elde nakit bile kovalayabilirsin üstüne para kalır. Parçasını kolay bulayım dersen Bajaj, parçayı kendim hallederim biraz daha kaliteli olsun dersen TVS alabilirsin.

İlle de yazdığın o motorlardan birini istiyorsan daha fazla paraya ihtiyacın var.

Motosikleti
Yamaha XJ6 Diversion F
Naked motor istiyorum

Baktığın motorların sıfırları çok pahalı, taksitle aldıktan sonra acil bir şey olur satmak zorunda kalırsan daha borcu bitirmeden yarısı çöpe gider. Mt 25 alırsan değer korur sadece. Bence ns200-rtr200 gibi bir model tercih et veya paranı biriktirmeye devam et.

Motosikleti
İki Teker Havada
kardeşim yanlış anlama da istenen motorlar yanında verebileeğin peşinat oldukça az.
,biraz zorlarsan ns200 vs. alırsın o dedıgın şekilde.
Ns 200 gitmiyor
Zamanında yıllarca kullandım motordan soğur
Dominar 400 alabilir bak taksitle

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Ns 200 gitmiyor
Zamanında yıllarca kullandım motordan soğur
Dominar 400 alabilir bak taksitle
RTR 200 gidiyor, 130 düz yolda göreceği var dahası yokuş aşağı. Ben 70 arkamda 110kg adamla 0-100 yapacak ve yokuşta kalkacak kadar torku var aletin. Buradaki servisi leş olduğu ve birazda paraya sıkıştım bahanesiyle sattım yoksa ömürlük hayatta bırakmazdım aleti. Motoru satmaya giderken babamla Biga-Çanakkale arası 90km tapa gaz gittik, sade ışıklarda dinlendik. Çekişen gram kayıp yok, hararet yok, vardığımız yerde 5 dakika bekleyince tamamen soğudu zaten alet.

Son düzenleme:
Motosikleti
İki Teker Havada
RTR 200 gidiyor, 130 düz yolda göreceği var dahası yokuş aşağı. Ben 70 arkamda 110kg adamla 0-100 yapacak ve yokuşta kalkacak kadar torku var aletin. Buradaki servisi leş olduğu ve birazda paraya sıkıştım bahanesiyle sattım yoksa ömürlük hayatta bırakmazdım aleti. Motoru satmaya giderken babamla Biga-Çanakkale arası 90km tapa gaz gittik, sade ışıklarda dinlendik. Çekişen gram kayıp yok, hararet yok, vardığımız yerde 5 dakika bekleyince tamamen soğudu zaten alet.
Valla 200ns düzde 135 137 yı geçmiyor
Düzde 160 yapmayan motora motor diyesim gelmiyor açıkçası
Gitmeyen motor trafikte tehlike oluşturur
Sollamalarda araçların sıkıştırmasında

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Valla 200ns düzde 135 137 yı geçmiyor
Düzde 160 yapmayan motora motor diyesim gelmiyor açıkçası
Gitmeyen motor trafikte tehlike oluşturur
Sollamalarda araçların sıkıştırmasında
Ülkemizdeki motosikletin hız sınırları için 130 gayet yeterli. 120 ye kadar yeterince atik zaten, He arabalarla eşit gidilmez istenirse 250-300cc bandı çok daha uygun, şehir içinde ise 125-200 arası fazlasıyla yeterli. En baba hız sınırı 90km çünkü, onu da yeterince hızlı geçiyor, sollamaya payı var yani. He uzun yolda büyük cc çok daha az yorar ve yorulur o da bir gerçek.

Motosikleti
İki Teker Havada
Ülkemizdeki motosikletin hız sınırları için 130 gayet yeterli. 120 ye kadar yeterince atik zaten, He arabalarla eşit gidilmez istenirse 250-300cc bandı çok daha uygun, şehir içinde ise 125-200 arası fazlasıyla yeterli. En baba hız sınırı 90km çünkü, onu da yeterince hızlı geçiyor, sollamaya payı var yani. He uzun yolda büyük cc çok daha az yorar ve yorulur o da bir gerçek.
130 u geçmeyen motor sadece sollamalarda yetersiz kalmaz
Motor yüksek devir çevirir motor ömrü kısalır motor gülürtüsü uzun yolda kafa ütüler titreşim fazla olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar