Arama sonuçlarınız

1. dmert89

2007 model 15.000'de agilty 125

Merhaba; Motor 2007 model 15.200km'dedir.Hiçbir problemi kazası v.s yoktur.İstenilen yere gösterilebilir. 0535-013-93-39 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-2007-model-15-500-de-temiz-agility-44984003/detay
  2. dmert89

2007 model 14.000'de agilty 125

Merhaba arkadaşlar Motorum 2007 model 14.000 km'dedir.İlanını verdiğim linkten daha detaylı inceleyebilirsiniz.Kazasız,belasız sürüşler.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-agility-125-2007-model-14-000-de-temiz-ve-bakimli-32314070/detay Benimki gibi temiz olan ybr ile...
  3. dmert89

Çantalımı,çantasızmı?

Merhaba arkadaşlar bugün moturun arkasındaki topcase'yi çıkardım.Benim gözüme daha hoş gözüksede arkadaşlarım topcase'li halinin daha iyi durduğunu söylediler:silent:.Sizlerinde yorumlarını öğrenmek isterim çantalımı daha iyi duruo çantasızmı?:wiinkk: "][/URL] "][/URL] "][/URL] "][/URL]
  4. dmert89

cbf 150'mi-cbr 125'mi?

merhaba arkdaşlar. 2 ay önce aldığım agilityimi artık değiştirip yerine vitesli almayı düşünüyorum fakat henüz seçim yapamadım.Sizlerinde görüşlerinizle seçimimi yapmak istiyorum. Boyum 1.78 kilom 82.Aslında aklımdan geçen cbr 125 fakat küçük dururmu altımda die bi soru işareti taşıyorum ve ona...
  5. dmert89

agilty'M

merhabalar.Buda benim motorum.En yakın organizasyonda görüşmek dileğiyle..:wiinkk:
  6. dmert89

Selamlar

herkese merhaba. uzun süreden beri takip ediyorum fakat pek aktif değildim. Pazar günü Murat abimiz için yapılan konvoyda bende vardm ve anladmki bende bu güzel insanların arasına katılmalıyım.Yani agilty 125'im ile bende artık aranızdayım.Organizasyonlarda görüşmek dileğiyle..:cat:
  7. dmert89

arkadaşlar 1-2 gün içinde görüşmeye gidicem aşağıdaki için ne dersiniz? nasıl duruyor

merhaba.. arkadaşlar yarın veya sonraki gün motoru görmeye gidicem.telde 3.500 olur dendi ve 100 dolarda komisyonları varmış ne dersiniz? birde alım satım işlemleri 35 tl ye düşmüş bu doğrumudur? http://www.sahibinden.com/sym_joyride_200-32WQQaXQQ20619986WQQpXQQdisplayitem :silent:
  8. dmert89

seçim joyride 200.. peki hangisi..?

merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu joyride 200'e karar verdim. internette falan araştırıorum.3 tane model buldum hangisini tercih edersiniz? http://www.sahibinden.com/sym_almak_istiyorsaniz_mutlaka_degerlendirin-85WQQaXQQ18655546WQQpXQQdisplayitem...
  9. dmert89

suzuki an125mi,honda beat mi?

merhaba arkadaşlar.. hemen hemen ikisininde fiyatları aynı artık motoru almak üzereyim bütün elemeleri yaptım bu ikisinin içinden çıkamıyorum. siz olsanız neden dolayı hangisini seçerdiniz?
  10. dmert89

kymco agility 125 küçük gelirmi?

merhaba arkadaşar.. bi maruzatım olcauktı.. 1.75 boyunda 83 kiloyum agility 125 küçü gelirmi ne dersiniz? üstünde rahat edebilirmiyim?
  11. dmert89

Mondial ümraniye-kadıköy bölgesinde mondial satış+servis (önerilebilicek)

merhaba arkadaşlar.. cebime ve beklentilerime bakarak 0 mondial 125zn almaya karar verdim. ümraniye,kadıköy civarlarında motoru almak için önerebileceğiniz bayii varmıdır? satış+servis olarak. motoru başka yerden alıp servise başka yere götürmek istemiyorum. bu konuda bana yardımcı...
  12. dmert89

sym mio 100 nasıl bilirsiniz?

merhaba.. uzun süreden beri araştırmalarım sonucu beat almaya karar vemiştim fakat sym mio 100 ü görünce biras kafam karıştı:silent: bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. diz alanı biraz darmı?sağlamlık nasıl?son hız gibi unsurlardada yardımcı olursanız iyi olur.. şimdiden teşekkür...
  13. dmert89

sıfır asya as 125t mi yoksa ikinci el suzuki an125 mi??:S:S:

merhaba..uzun süredir gerek siteden takip gerek internetten birçok fikir edindim.Paylaşım yapan herkese çok teşekkür ederim.Artk almaya karar verdim fakat bütçem sınırlı olduğu için karar veremiyorum.:pr: sizlerinde bilgi ve düşüncelerini alarak artık karar vermek istiyorum sıfır asya as125t mi...
  14. dmert89

keeway partner 100

arkadaşlar bu motoru kullanan veya bu motorla ilgili bilgisi olanlar varsa bu motoru burada tartışalım ltfn....:cherry:
  15. dmert89

neden hiç kimse benim sorularıma cwp wermio..

bende burda öğrenmek istediklerimi soruorum başlık açarak fakat hiç aradıklarıma cwp bulamıorum bunun nedeni ne olabilir?mesala motosiklet modellerini honda activa die bi konu açtım hiç kimseden ses seda yok nedeni ne olabilir?
  16. dmert89

kanuni trex 150 hakkında bilgi

arkadaşlar bugün altunizadede kanuni trex 150 yi inceledim fiyatı 2000ytl civarı.motor benim baya hoşuma gitti. sizde bu motor hakkındaki görüşlerinizi bana yardımcı olursanız daha iyi bi seçim yapmamı sağlarsınız..cwplarınızı bekliorum saygılar....http://www.kanuni.com.tr/#
  17. dmert89

as 150 t mi? yoksa mondial 150 hs mi?

arkadaşlar bi motor almayı düşünüorum,,as 150 t ile mondial 150 hs arasında gidip geliorum sizce hangisini tercih etmeliyim?vede bu motorlarla uzun yol(ist-izmir,izmir-ist) gidip gelebilrimiyim?değerli cwplarınızı bekliorum saygılar.... arkadaşlar beni bu konuda bilgilendirebilecek kimse yokmu?
  18. dmert89

arkadasimin keeway süperligt 150 si ile istanbuldan balikesire gidip gelebilirmi?

arkdaslar arkadasimda keeway sl 150 war bu motorla balikesire 2 kisi gidip gelebilrimi?cwplarinizi bekliorum

Yeni mesajlar