arkadaşlar 1-2 gün içinde görüşmeye gidicem aşağıdaki için ne dersiniz? nasıl duruyor

temiz görünüyor, ama gidip bi yakından incelemekte fayda var.. kalkışına falan dikkat et ses falan geliyormu iyice bi dinle..

evet noter 35 lira 30 -40da sigorta bide ruhsatın bi yapragı degısr 47 lira 120 130 lirayı buluyo sehır ıcı devir almada:cat: 100 dolar komısyonmu yuhh:pr:

fıyatı cok ıyı ama ustaya baktırmalısın yada anlayan bır usta arkadaşınla gıt derim ben

bak diğer ilanları tam incelemeden bu işlere girmemelisin...hep kıyaslama yapmalısın...

bu tarz düşük cc makinalarıda her daim ilk sahibinden almalısın...Ben çoğu servislere güvenmiyorum..güvenmemde...

bu kmden daha düşüüğü 3000 km altında...aynı 2007 model olan...zenonlu çantalı olanı hemde daha düşük fiyata Maltepede var...ilanda yeni sayılır...buna baktınmı...işte aradığın joyrıde burada...3750 yüksek bir fiyat...SYM çok güvendiğim bir markadır...

http://www.sahibinden.com/2007_mode...ona_bakti-10WQQaXQQ20086766WQQpXQQdisplayitem

evet ustayada göstericem tabi ama nereye göstericeğim konusunda hiç bir fikrim yok..:( bu konuda yardımcı olurmusunz?

ben maltepede oturuyorum,çok iyi bir ustamda var...
maltepe'ki motoru düşünürsen yardımcı olmaya çalışırım...

Ayberk arkadaş sana yardımcı olur...ama servisten motor alırken daha dikkatli olmalısın...

bizim burdaymış motor.eger alıp bir göstermek istersen Aydın usta var murat sinamasını geçince sol tarafta.TVS bayisi diye sorarsan motorcular tarif eder.ve ya Melih abi var hasanpaşa iett garajı karşısında motorchu Melih.güzel motorlar ama fiyat biraz yüksek gibi.

evet ustayada göstericem tabi ama nereye göstericeğim konusunda hiç bir fikrim yok..:( bu konuda yardımcı olurmusunz?

Bende 1 hafta önce aynısından aldım. Motoru almaya niyetliysen doğru Kartal'da Tamer & Taner kardeşlere (Altan Motor) a göster, onay al. Eski bir Suzuki ve şimdide SYM kullanıcısı olarak bu servisi şiddetle tavsiye ederim memnun kalırsın.

Noter 35,50 tl tutuyor doğru. Ama benim araştırdığım sigorta firmalarında trafik sigortası 78tl ile 106 tl arasında değişiyor. (2008 joyride 200 için)

Hakkında hayırlısı olsun...

servisten almak daha güvenli deilmi?yanlış mı düşünüyorum?:S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar