Arama sonuçlarınız

1. Ç

izmirde bana racing sürmeyi öğretecek birisi yokmuuuuuuuuuuuuuu

bn izmirden yazıyorum 17 yaşındayım bi motor severin bna yardım etmesini istiyorum ... bna yarış motoru sürmeyi öğretsin ltfn cvp yazın şimdiden teşekkürler.....
  2. Ç

lütfen büyük ve deneyimli abilerim yardımcı olsun

öncelikle bu siteyi yapanın ellerine sağlık bnm sorum bn bir racing tutkunuyum şu an yaşım 17 ve olgun olduğumu düşünüyorum tabiki hmn bi cbr600f ile başlayamam bnm düşüncem cbr 250 yada 125cc lik bi motorla başlangıç yapmak bu fikrim sizce uygun birde motorumu ne zaman yükseltebilirim...
  3. Ç

söylemeyi unuttum

fotoda gördüğünüz abimin 2002 model R1 onu 8 aydır kazasız kullanıyorum .. sizce tecrübe kazanmışmıyımdır ? şimdi kendime 600 rr aldım onu kullanıcam ama ilk önce tecrübeli abilerimden tavsiye istiyorum
  4. Ç

nasıl başlayabilirim?

değerli abilerim.. öncelikle sorularım size saçma gelebilir ama bnm için çok önemli...boyum 194 cm cbr 600 rr var bu makinayı kullanmayı nasıl daa kolay öğrenebilirim motor kulüplerine gitsem yararı olurmu???
  5. Ç

CBR kullanabilirmiyim

saygı değer abi ve kardeşlerim bn bir cbr hastasıyım şubatta inş ehliyeti alıcam cbr daha önce hiç kullanmadım ama 1 sezon 150cc lik vitesli motor sürdüm zararı olurmu bnm için direk cbr ı sürsem
  6. Ç

kararsızım

şubat ayında yeni a2 ehliyati alıcam ama daa önce hiç racing sürmedim ehliyeti aldıktan sonra 1 hafta kadar kinetixlerin vitesli motorlarını kullansam.. daa sonra 600 lük bi cbr kullansam bişi olurmu ( vitesli motor kullanmasını biliyorum ama pratikte bilmiyorum) lütfen yardım edin

Yeni mesajlar