kararsızım

şubat ayında yeni a2 ehliyati alıcam ama daa önce hiç racing sürmedim ehliyeti aldıktan sonra 1 hafta kadar kinetixlerin vitesli motorlarını kullansam.. daa sonra 600 lük bi cbr kullansam bişi olurmu ( vitesli motor kullanmasını biliyorum ama pratikte bilmiyorum) lütfen yardım edin

çaylak racer
hoşgeldin

şimdi sana hemen ölürsün dicekler hazırlıklı ol:mrgreen:

Yok kardeşim öyle hemen ölüp kurtulamazsın önce bir ton para verip motoru alırsın sonra kullanmayı bilmediğin için düşersin.birton para verip yaptırırsın acemilik falan dersin sonra önce tamirci ve parcacılarla dost sonra düşman sonrada akraba olursun.bu arada ailenlede aran acılır nede olsa öğrençisin para onlardan cıkacak bir iki kırık cizik veyara bere annenin tansiyon şeker ve bilimum rahatsızlıkları su yüzüne cıkacak hem bunlar trafiğe kapalı alanda olacak (kullanmayı öğrenene kadar)gerisini sen düşün:) :salut:

en az bi sezon ucuz bi motora bin derim ben bisürü vurcan kırcan. Yazık cbr'a

başıma gelenlerin aynısını senin için uyarladım amerikayı keşfetmeye gerek yok

öz_kan' Alıntı:
Yok kardeşim öyle hemen ölüp kurtulamazsın önce bir ton para verip motoru alırsın sonra kullanmayı bilmediğin için düşersin.birton para verip yaptırırsın acemilik falan dersin sonra önce tamirci ve parcacılarla dost sonra düşman sonrada akraba olursun.bu arada ailenlede aran acılır nede olsa öğrençisin para onlardan cıkacak bir iki kırık cizik veyara bere annenin tansiyon şeker ve bilimum rahatsızlıkları su yüzüne cıkacak hem bunlar trafiğe kapalı alanda olacak (kullanmayı öğrenene kadar)gerisini sen düşün:) :salut:
yardımların için çok teşekkür ederim en kolay nasıl racing sürebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar