Arama sonuçlarınız

1. K

scooter tavsiyesi

selam arkadaslar, gecmiste cbr600, er5, cb500 kullandim. asagi yukari 7 8 senedir motora biniyorum, dusme kayma carpma gecmisimiz de var. son maddi krizden sora arkadasin vespa et4 u almistim. benim 115 kilo agirligimi rahat cekmiyordu ve ozellikle fren performansi dusuktu. bu motoru verdim...
  2. K

Kilometre saati ariyorum

Er5 e uyumlu, mumkunse benzin göstergesi, hararet ve yağ uyarı ışıkları olan bir kilometre saati arıyorum. Sıfır çıkma Çin farketmez.
  3. K

Er5 den sonrası

Merhaba Motora kawasaki er5 ile başladım. Yakında bir sene dolacak. Memnunum ama eski olması sık servis ziyaretleri, frenlerinin iyi olmaması bahane, aslında daha kuvvetli bir makina bakiniyorum. Naked makinalar kullanım konforu sebebiyle hoşuma gidiyor. Aklımda gene ikinci el z800 ya da mt09...
  4. K

Leo Vince SBK vs KR Tuned Eksoz

Selam Arkadaslar, ER 5 Uzerine takili Leo Vince eksozu Kr Tuned marka bir eksozla degistirmeyi dusunuyorum Kr tuned hakkinda bilgisi olan var midir?
  5. K

kawasaki er5 debriyaj maneti

merhaba arkadaslar, aldigim er5 uzerindeki kisa spor manetler agir debriyaji daha da sertlestiriyor. piyasada yan sanayi olan er5 manetlerinden aldim. ancak usta debriyaj maneti icin bir ek parca gerektigini soylendi. saticiya sordugumda bu parcanin mevcutta olmasi gerektigini belirtti. Bu tur...
  6. K

er5 koruma demiri/takozu

selam arkadaslar, ilk motorum olan kawasaki er5 icin koruma demiri ve veya takozu ariyorum. IRF motor uretmeyi birakmis, yardimci olabilirseniz sevinirim.

Yeni mesajlar