Arama sonuçlarınız

1. Albertorun

CRF 250 Teslimat Tarihi

Merhabalar, CRF 250 L ülkeye geliş tarihi ile ilgili bir bilgisi olan var mı? Yakın zamanda bayi ile görüşmüş olanınız veyahut farklı bir yerden malumatı olan ..
  2. Albertorun

Eylül İndirimi

Selam dostlar, Eylül de herhangi bir kampanya veyahut indirim olacak mı malumatı olan, bayilerle görüşen yakın olanınız var mı? Her ay gelen döviz zamlarının devamını zaten bekliyorum fakat indirim gibi bir şey söz konusu olursa belki bir aylığına da olsa fiyatlar sabit kalabilir biz de ona göre...
  3. Albertorun

FC-Moto ve Amazon Pay Hk.

Merhaba dostlar, 2 hafta evvel biradere kask ve gözlük aldım fcmoto'dan, ödemeyi de amazon pay ile yaptım. Ürünleri yolladılar şuan postanede bugün alır bizimkiler fakat ödemem amazon pay den geri döndü kendi kriterlerinden ötürüymüş. Birkaç mail ve telefon görüşmesi sonunda ödeme yapılmadı...
  4. Albertorun

Neden Yok ve Neden Olmasın?

Türkün aklı tuvalette çalışır derler :D demin tuvalette aklıma geldi de (ellerimi yıkarken) neden forumun applikasyonu yok acaba diye düşündüm, acaba yapılamaz mı biraraya gelinip fon oluşturularak? Bir başka husus ise hepimizin şikayet ettiği, sahibinden internet sitesine alternatif olarak...
  5. Albertorun

İşte Bu Yüzden Bir Halt Olamıyoruz!

Aylardır kask araştırıyorum, sonunda 500 tl fark olmasına rağmen Tr'den almaya karar vermiştim, az da olsa taksit de cabası. İnternetteki uygun fiyatı bulduğum Motoruma.com sitesinden online kısmından yazıyorum ve 'Tabi efendim ben görüşüp size fiyatlar ile geri dönüş yapacağım, ekstra bir...
  6. Albertorun

Knox Handroid

Kullanan var mı bir süredir takip ediyorum muhtemelen alacağım, yorumları merak ediyorum
  7. Albertorun

Birtakım Faydalı Aletler

Yurdışında olup Türkiye'de bulamadığım bazı aletleri paylaşmak istiyorum. Geçen gördüğüm yerli paddock lift misali belki aramızdan birisi üretir ve bizler de destekler, satın alırız. MP Lastik Levyesi; https://www.motionpro.com/product/08-0519 küçük olması itibariyle taşıması uygun ve lastik...
  8. Albertorun

Zincir baklası sökme-takma aparatı

Herkese sağlıklı günler diliyorum, Benim kıza zincir sök-tak işlemlerinde kullanmak amacıyla aparat bakıyorum fakat bulduğum basit aletlerin hiçbiri perçinlemek için pres levhaları bulundurmuyor. https://urun.n11.com/yedek-parca/motosiklet-zincir-sokme-takma-aparati-P154801028 Bulduklarımın...
  9. Albertorun

Temiz Shoei ekstralı vereceğim

Temiz Shoei kaskımı pek kullanmadım, son 8 aydır evde kılıfında duruyor. İşim gereği yurt dışındayım kaskı bir arkadaşımdan almıştım kendisi de hepi topu 2 ay kadar kullandı diyebilirim. Üzerinde koyu vizör var artı olarak 1000 tl ye aldığım kaliteli bir intercom da mevcut. Şarj kablosunu...
  10. Albertorun

Shoei hornet-ds ile agv ax-8 dual evo Seçimi

Merhaba arkadaşlar, Önceki konularda bu kasklara ait görüş, öneri veya yorum bulamadığım için bu konuyu açmak ve sizlerden kullananlar var ise görüşlerinizi almayı faydalı gördüm. Genel olarak agv kasklarda özellikle yüksek süratte seyrederken rüzgardan ötürü uğultu, boynu yorma ve baş ağrısı...
  11. Albertorun

Mt ve iki teker sevdası

Herkese merhabalar istanbul ve bodrum’dan Alper Torun, 5 yaşımdan beri iki teker üzerindeyim ve aileden gelen motor tutkusu benim de iliklerime kadar işlemiş durumda, 17 yaşımdan beri (ehliyetimi edinir edinmez) aktif olarak trafikte motosiklet kullanmaktayım. Honda 50cc,35 cc, xl 500,cmx rebel...