Eylül İndirimi

Selam dostlar, Eylül de herhangi bir kampanya veyahut indirim olacak mı malumatı olan, bayilerle görüşen yakın olanınız var mı? Her ay gelen döviz zamlarının devamını zaten bekliyorum fakat indirim gibi bir şey söz konusu olursa belki bir aylığına da olsa fiyatlar sabit kalabilir biz de ona göre davranırız diye düşündüm, bilgisi olan yazarsa sevinirim..

Motosikleti
Henüz yok.
Bu zamlı fiyatlarda indirim olsa ne olur olmasa ne olur bekledikce zamlı güncelleme yapıyorlar.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
olmamis birsey varmis gibi gorunuyor. soru oldugunu belirtseydiniz iyi olurmus.

ote yandan ben sanmiyorum. bir ek vergi durumu vardi belki ekimde onun etkisi gorulur.

dün gece kolaçan yayınında şöyle bi bilgi verdi ; arkadaşlar size 2 kötü haberim var 1.si 15 gün içinde motosikletlere zam gelicek 2.si eylül ayında tekrar zam gelicek. iyi haber yokmu dersen yok

indirim mi? indirim ne arar la memlekette? ben öyle bi şey görmedim, ben 34 yaşımdayım. biz kazık yemek için geliyoz. indirim olarak bize gelmez o işler.

Motosikleti
D400
eylül ayında indirim olsa su an ki fiyattan daha yüksek olacaktır.

adamlar 3 haftada bi fiyat revize ediyor

İndirim mi?

Fiyatlar halihazırda arş-ı âlâya çıkmış durumda. Son on günlük döviz ve altın yükselişi daha fiyatlara yansımadı.

Misal şu anda 40.000 lira olan motor eylülde 65.000 lira olur. Peşin alımlarda da vatandaşa bi 500 lira indirim yaparlar.

Motosikleti
D400
mesela benim motorun sıfırı 23.750 sanırım.

İkinci el su an 16-17.

eylül ayında bu fiyat 26 olursa ikinci el 19 olur ise ben indirim yapıp 18.5 dan bırakırım. Sıfırı da indirimli 25.5 e bırakırsa eğer...hmm..

la ekonomi şaha kalkar.

hüloğ.

sen satıcı olsan stoklara girmesiyle satılıp bitmesi bir olan malına indirim yapar mıydın?
bayilerde araba yoktu artık motor da yok. Ankara'da bile 1-2 sene önceye kadar bayilerde bol bol motosiklet vardı. Ankara'da millet kış kötü geçiyor diye motosiklete hiç ilgi göstermiyordu.

şu an Ankara'da bile bayide motor kalmadı kalmıyor da. trafikte ışıklarda veya park haline motosiklet dururken baya baya kelli felli adamlar yanıma gelip motosiklet hakkında sorular sormaya başladı.
yani talep var arz yoksa indirim değil zam olur olursa.

Son düzenleme:
incek incek ötv kdv yarı yarıya azalıcakmış öyle söyleniyor.stoklar öyle bir şişmişki her yer 0km taşıt dolu o yüzden devlet böyle bir indirim yapıcak

Fiyatlar dip seviyede zaten :) eylül de daha da artar. geçen haftaki kurdaki yükselişi Eylül de tadacağız maalesef

Bu ekonomik şartlarda indirim beklemek saflık olur. Bu ülkede bundan sonra indirim namına bir şey olmaz. Hala iyi günlerimizdeyiz. Götümüze bir don almak için bile haftalarca çalışacağımız günler de gelecek.

dolar almış başını gıdıyor bayılerde ındırım yapmak ıcın sıraya gırmıs beklıyor

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Bu ekonomik verilerle olması ihtimali hiç ama hiç görünmüyor, fuarda yaptıkları bindirimin biraz ucunu keserek sunabilirler o kadar, siz bence ikinci elde fırsat yakalamaya çalışın, bir arkadaşım masrafları ile sıfırı 41500'e varan 2020 forzayı, 70km'de buldu 39 bine, bu şekilde indirimden farksız bunları bakın bence, diğer durumda yüzde 99 hayal kırıklığına uğrayacaksınız bence.

30 yıldır Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorum fiyatı artan bir şeyin düştüğüne daha şahit olmadım

Moderatör
Bu ülkenin vergi sistemi değişmedikçe, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos ve herhangi bir senenin herhangi bir ayında indirim olmaz.
İndirimden kastınız fabrika çıkış fiyatı 50-60 bin TL olan arabanın 180 bin TL vergi ve ÖTV dahil bayi fiyatının 170 bin'e düşmesinden bahsediyorsanız evet zaman zaman yapıyorlar öyle kampanyalar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar