Arama sonuçlarınız

1. A

Motor ekipmanları

Merhabalar bu sabah honda activa s aldım yarın almaya gideceğim ancak ekipmanlarım yok bugün onları alacağım kask için mt revenge düşünüyorum ceket için öneride bulunabilecek var mı bütçemde 600 civarı
  2. A

Motobike 2019 Bilet

Abilerim merhaba ben fuara gideceğim mondialin çekilişine katıldım bileti kazandım bana bir kod yolladılar biletixten alabilirsin bu kodla diye ama siteye giriyorum kodu yazacak bir alan yok arıyorum biletixi açmıyor mondial zaten hafta sonu çalışmıyor bilgisi olan var mı ?
  3. A

400₺’ye kadar kask önerisi

Max 400₺ görüntüsü güzel kask önerebilir misiniz ? Motorum yok henüz ekipman dizmeye başlayacağım.
  4. A

Motosiklet Kiralama

Abilerim merhaba ben ehliyetimi yeni aldım ve motosiklet alacak param şu an için yok kiralamak istiyorum ama motorla kaza durumu olursa kasko olayı var mı ilk defa yapacağım bilgim yok o yüzden arayıp sormakta istemiyorum yanlış bilgi verirler diye.
  5. A

LİFAN KP 150

Motor hakkında bilgisi olan var mı hem fiyat hem görünüş açısından güzel ama kullanıcı yorumu göremedim fazla inceleyen ve kullanan bir kaç kişi güzel motor demiş bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  6. A

Başlangıç Motoru İçin Yardımcı Olur musunuz ?

Abilerim merhaba yaklaşık 1 aya ehliyetimi alacağım sınavda sorun yaşamazsam ama aklımda 3 motor var sizce hangisi 1-)CF MOTO 150 NK (görüntüsü aşırı güzel) 2-)Pulsar 160NS 3-)Apache RTR 180 Güzelde görünsün istiyorum pulsarda hoşuma gidiyor ama apacheye ısınamadım nedense sizin motor...
  7. A

İstanbul içi motosiklet öğretebilecek

Abilerim merhaba öncelikle ben 18 yaşındayım ehliyeti 1 hafta önce yazıldım sorun çıkmazsa inşallah 1 aya ehliyetimi alacağım ama direksiyon derslerine gitmeden önce motor kullanmayı öğrenmek istiyorum istanbul içi yardımcı olabilecek var mı şişlide oturuyorum nereye çağırırsanız gelenilirim...

Yeni mesajlar