Açıkça söylemek gerekirse ya bakışın çok safça ya da başka bir iş var, hiç kimse risk alıp seni motoruna oturtmaz, il ki seni tanımıyoruz, nasıl güveneceğiz! Samimiysen de bu sefer sana bir şey olursa ailene karşı nasıl açıklama yaparız, daha ehliyet almamışsın başka birine çarpsan ya da araca bize ne gibi sıkıntı yaratacağının farkında değilsin, hadi sana bir şey olmadı ama motoruma zarar verdin bunu nasıl çözeceksin.
Kendi motorunla birisi bana öğretsin dersen tamam, hatta onun bile riski var ama en azından bu konuda sorumluluğun çok büyük kısmı sana ait olur, tanımadığın birisine bana motorunla öğret dersen, çok saçma bir teklif olur. Buradan bir kişi bile bu duruma güvenmez.
Kendi motorun yoksa 670 tl harcayıp honda güvenli sürüş 1 eğitimi almanı tavsiye ederim, iki gün boyunca motoru devir, stop et, ne yaparsan yap, sakatlanmadığın sürece herşeyi yaptırıyorlar, hem sana motorun dışında kask, dizlik, eldiven , mont her şeyi veriyorlar, servisle gidip geliyorsun,sabah kahvaltını, öğle yemeğini de veriyorlar. Ben Gs3 e gidiyorum iki hafta sonra Gs2 iki defa aldım çok memnun kaldım, imkanınız varsa aileni ikna et çok faydalanacaksın.
https://safetyturkiye.com/egitim-programlari