Arama sonuçlarınız

1. burakrak

X-Treme max 200i motor bloğundan gelen ses (tıkırtı)

Arkadaşlar selamlar, videoda devir yükseldikçe geliyor demişim fakat devirle alakalı değil daha çok 5 viteste 80 üzerine çıkınca duyulmaya başlıyor gazı açıp yük altındayken ses yok, gazı tam kapattığınızda yine ses yok ama sabit devir ve hafif gaz kapatırken tıkırtı gibi başlıyor. Ben eksantrik...
  2. burakrak

Black Cat 150 vs. Xtreme Max 200i

İkinci motosiklet olarak bunlardan birini almayı düşünüyorum arkadaşlar iyi kötü yanlarını duyan eden varsa yada kullanıcı olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Epey araştırdım ben ama yine de bilmediğim şeyler olabilir diye konu açtım. Kubayı kullanma fırsatım oldu şanzımanı...
  3. burakrak

Sanırım dolandırıldık

Arkadaslar merhaba, cuma gunu 8300 km de pulsar 200 ns aldim. Bir hata yapip ustaya falan gostermedim gerci su ana kadar aldigim motorlarin hicbirini gostermedim ama neyse yaptik bir hata. Neyse cuma gunu rize merkezden yasadigim ilceye kadar geldim 55 km yol ve motoru hafif akan hortumla...
  4. burakrak

Lastikte oluşan çatlak

Arkadaslar saniyorum lastik hava basincini biraz dusuk ayarlamaktan oldu veya dusuk olsa bile lastikte boyle bise olmasi normal mi? Bu gittikce acilir mi basina gelen var mi? Lastik iran yasa 110/100/18 2020'nin 10. Haftasi uretimi taktigim 2 hafta falan olmamistir.
  5. burakrak

Sipariş iade süreci

Arkadaslar n11 uzerinden 2 parca ekipman siparisi vermistim birinin bedeni kucuk geldi baska bedeni de yoktu onu iptal edince digerini de ona uyumlu olarak almistim ikisini de iade ettim bugun daha dogrusu kargoya verdim henuz yolda. Biraz gec aklima geldi hic fatura falan hatirlamiyorum ayni...
  6. burakrak

Sabit gazda boğulma, tekleme

Merhaba arkadaslar yeni motor aldim 2014 model motor ve 5 yillik sahibinden aldim 1300 kmde adam 1-2 sefer dustukten sonra epey bir zaman motoru kullanmamis. Simdi problem su sekilde oluyor gazi sabit tuttugum zaman hem giderken hem de bosta iken motor boguluyor gibi oluyor ben uzun sure...
  7. burakrak

Jant teli ve akordu hakkında

Selamlar, geçen gün yaylada biraz fazla zorladım motoru muhtemelen orada oldu arka janttan 2 tel kopmuş ve biraz akordu bozulmuş jantın internetten 18 inç jant teli alsam değişip akordunu yapmam mümkünmüdür çok zor bir iş midir? Not: Elim yatkındır mümkün oldugunca bu işleri kendim yapmaya...
  8. burakrak

Cross bot, jersey, eldiven hakkında

Merhabalar bot,eldiven ve jersey takimi siparis vericem kendi capimda nispeten uygun kaliteli ekipmanlar buldum kullananlar varsa onlara da siparis vermeden once bir danismak isterim ozellikle botu bir beden buyuk mu siparis vermeliyim?
  9. burakrak

Arka salıncak burcları hakkında

Selamlar arkadaslar, benim motorun arka salincak burcu ve amortisor yataginin bagli oldugu burclar degismesi gerekiyor bosluk olmus nasil yapsam diye dusunurken soyle bir videoya denk geldim acaba dedim saglam olur mu veya daha iyi fikri olan var mi? Biraz arastirdim soyle bir malzeme...
  10. burakrak

Arayı soğutmadan Enduroya dönüş yaptık

Yaz geliyor yavaş yavaş bişeyler bakiyim derken bir arkadaş denk geldi benim Daelim scooter ile Yuki izciyi takas ettik. Her zamanki gibi motorun yine bazı eksikleri var yavaş yavaş yapıyorum birşeyler yaza kadar sanırım hepten toplamış oluruz. Motorun şu anlık tek eksisi yedek parçada sıkıntı...
  11. burakrak

Samanlıktan Yamaha TT600e çıktı

Selamlar arkadaslar yakin bir arkadasimin dayisindan kalma bir tt600e motosiklet var adam yillar once almanyaya gitmis yerlesmis motoruda oylece depo gibi bir yere birakmislar gecen gun bana sordu hurdaciya vermeyi dusunuyoruz bosuna duruyor falan diye, dedim bir fotosunu at bakayim neymis diye...
  12. burakrak

Motosiklet boyası hakkında

Selamlar sevgili forum uyeleri, motoruma genel bir bakim yaptim ve ufak tefek aksesuarlar taktim. Simdi arkaya motosiklet cantasi taktim ve onu motorla ayni renge boyamak istiyorum yalniz gecen boyaciya gittim adam bana motosiklet boyasi farkli onu biz cikartamayiz falan biseyler dedi ben...
  13. burakrak

Amortisör keçesi hakkında yardım

Merhaba sevgili forum üyeleri, benim scooter ön amortisörden yağ kaçırıyor keçesini değiştirmek istiyorum acaba keçeyi sökmeden kumpasla ölçerek sipariş verebilir miyiz? Bu arada 2-3 tane yetkili servisi aradım keçe numaralarını bilen yok keçe ayrı satılmıyor amortisör komple satılıyor dediler...
  14. burakrak

Daelim aroma yc 125

Herkese merhabalar bu aralar saga sola gitmek icin sehir icinde kullanabilecegim scooter bakiyorum. Gecen daelimin bu modeline denk geldim rengi,boya kalitesi, tasarimi falan cok hosuma gitti acaba burada kullanan falan varmidir diye bir sorayim dedim veya bir bilgisi olan cunku bu motordan...
  15. burakrak

Kasımda Crf Başkadır [yine zirvelerdeyiz]

Herkese selamlar arkadaşlar, geçen hafta şu güzel havaları değerlendirelim diyerekten arkadaşımla birlikte attık kendimi yine dağ yollarına :) aldık yanımıza mangal malzemesi ve çayı vurduk yollara. Fındıklıdan yola çıktık artvinin arhavi ilçesinde bulunan Nopapen yaylasına geçtik biraz kara...
  16. burakrak

Rize Ovit İspir Yusufeli Artvin Günübirlik gezi [Crf Rally]

Merhaba arkadaşlar, geçen gün sırf yol yapmak için çıktım evden (güneşli havada motorlar gezmediğim zaman içime sıkıntı oluyor :)) şöyle bir güzergâh belirledim kendime; Rize-Ovit-İspir-Yusufeli-Artvin ve tekrar Fındıklı. Hava da çok güzeldi son son soğuklar başlamadan çok keyifli bir gezi oldu...
  17. burakrak

Rize-Ovit-İspir-Yusufeli-Artvin Günübirlik gezi [Crf Rally]

Merhaba arkadaşlar, geçen gün sırf yol yapmak için çıktım evden (güneşli havada motorlar gezmediğim zaman içime sıkıntı oluyor :)) şöyle bir güzergâh belirledim kendime; Rize-Ovit-İspir-Yusufeli-Artvin ve tekrar Fındıklı. Hava da çok güzeldi son son soğuklar başlamadan çok keyifli bir gezi oldu...
  18. burakrak

Rally ilk uzun yol, Kamp (Yason Burnu)

Selamlar, geçtiğimiz hafta motorumla Orduda yer alan Yason Burnuna gittim toplamda 762 km yol yaptım. Aslında bu yol gidiş dönüş olduğu için çok da uzun yol denemez belki de ama çok keyif aldım. Özellikle ilk kez kamp yaptığım için farklı bir deneyim oldu. Aslında amacım tam Yason Burnu denen...
  19. burakrak

Soğanlı Geçidi ve Bayburt Yaylalarına gittim (hemi de tek)

Merhabalar, geçen hafta Soğanlı Geçidini gezmek için yola çıktım bu sefer gezecek arkadaş bulamasam da tek başıma yapıştırdım gittim. Gitmişken Bayburtun birkaç yaylasını gezip farklı bir güzergâhtan ineyim dedim farkında olmadan yolu epey uzatmışız dönüş yolunda aşırı sis ve yağmur vardı fakat...
  20. burakrak

Uzun yol ve kamp kurmak

Merhaba arkadaşlar, bu hafta sonu şöyle tam bir uzun sayılmasa da rizeden orduya kadar gitme niyetim var gidiş dönüş 700km cıvarı yol yapıyor daha önce bundan daha uzak mesafeler gittim ama kamp ilk defa yapacam. Ordu da perşembe civarında haritada burun gibi görünen bölgeyi gezip orada sahil...