Samanlıktan Yamaha TT600e çıktı

Selamlar arkadaslar yakin bir arkadasimin dayisindan kalma bir tt600e motosiklet var adam yillar once almanyaya gitmis yerlesmis motoruda oylece depo gibi bir yere birakmislar gecen gun bana sordu hurdaciya vermeyi dusunuyoruz bosuna duruyor falan diye, dedim bir fotosunu at bakayim neymis diye cin mali falan bekliyordum sonra bir baktim 600luk yamaha . Tabi muayenesi falan biseyi yok dedim acaba toplanabilir mi motoru ne durumdadir bir foruma danisayim dedim para verilir mi deger mi diye. Dahalik motora gidip bakma firsatim olmadi ama 1-2 gune gidip bakacam akusu falan da yok ben burda sirf arazide dag bayir kullanirim diye bir dusundum ama piston krank sanziman durumu iyiyse tabi. Yani ufak tefek masrafla toplanacak gibiyse almayi dusunuyorum ne diyorsunuz? Daha fiyatla ilgili bir sey demedi zaten bana sordu ne kadar eder diye elimizde patlar mi acep. Bu arada fotolar soyle;
nQm08v.jpg

nQvE5M.jpg

nQvRGh.jpg

nQvuqA.jpg

nQvY4G.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Keşke zamanında bir branda örtselermiş üzerine.

boyle fotodan yorum yapması imkansıza yakın.. ama tabii ki iyi bir bakım ve restorasyonla cok guzel hale getirilir..

O motoru alacaksan eğer restorasyon yapacağım die al ve motorunu açıp, öyle baka baka kapatın. Onun hortumları pörsümüş, deposu hep pas olmuş, içindeki yağlar ve sıvılar bozulmuştur. Motoru çalıştırmaya çalışıp veya çalıştırıp daha fazla zarar verirsiniz. hurdacıda 1000tl ya verir ya vermez. Var ise ruhsatı direk hurdacı ne veriyor ise sen verip al o zaman.

Tam proje makinası gibi,ne kadar istiyorlar akrabaların? Uygunsa parasını ver sonra uğraşmaya başla. Tabii trafikten düşürme işlemi/vergi vs çıkar mı neolur, onları bilmiyorum. Ama dağa bayıra çıkmak için diyorsan restore edilip kullanılabilir, tabii parçalarını bulman/uydurman zor olabilir. Maddi durumun ve uğraşma isteğin de önemli, zira 5 sene önce almayı düşünmezdim mesela ama şu anda maddiyatımı düzelttiğim için sırf motorun içini açıp temizleyip kurcalamak/yenilemek için bile alırdım, özellikle uygun fiyata(500-1000tlmesela) verirlerse, ki düzgün yapabilirsen bu motoru yürütme/kullanma şansın da yüksek.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam güzel restorasyonla güzel makine olur bu km gördüğü kadarıyla fazla değil. Yok ben uğraşamam satacak bunlar falan diyorsan ben alabilirim.

Kocaeli İl Temsilcisi
Trafikten çekilmediyse yüklü bir borcu çıkacaktır. Ben olsaydım hurdacının vereceği fiyatı verip alırdım. Baştan aşağı zamanla restorasyon yapıp yenilerdim. Uğraşıp zaman geçirmek için güzel bir âlet. Hele ki garajınız ve âlet edevatınız varsa tadından yenmez :)

Parçalarını araştırın, çünkü bir çok yerin yenilenmesi gerekecek.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Şu arkadaşın ne ballı adammış.Samanlıktan motosiklet çıkıyor.Ben köydeki akrabaların samanlığa bir göz atsam anca at b.ku çıkar.

Bence alınabilir Burak hocam.
Aracın trafik kaydı varsa , muhtemelen sağlam bir borcu çıkacaktır :)
Eğer sen almak İstemezsen bana haber ver ben ciddi ciddi alabilirim.

boyle fotodan yorum yapması imkansıza yakın.. ama tabii ki iyi bir bakım ve restorasyonla cok guzel hale getirilir..

Evet ben de su durumda yorum yapmak cok zor ama adam edilmeyecek gibi degil sanirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

O motoru alacaksan eğer restorasyon yapacağım die al ve motorunu açıp, öyle baka baka kapatın. Onun hortumları pörsümüş, deposu hep pas olmuş, içindeki yağlar ve sıvılar bozulmuştur. Motoru çalıştırmaya çalışıp veya çalıştırıp daha fazla zarar verirsiniz. hurdacıda 1000tl ya verir ya vermez. Var ise ruhsatı direk hurdacı ne veriyor ise sen verip al o zaman.

Ben de oyle dusunuyorum motoru ilk asamada sokmem ama yag buji filtre karburator falan bir temizleyip marsa basarim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------

Tam proje makinası gibi,ne kadar istiyorlar akrabaların? Uygunsa parasını ver sonra uğraşmaya başla. Tabii trafikten düşürme işlemi/vergi vs çıkar mı neolur, onları bilmiyorum. Ama dağa bayıra çıkmak için diyorsan restore edilip kullanılabilir, tabii parçalarını bulman/uydurman zor olabilir. Maddi durumun ve uğraşma isteğin de önemli, zira 5 sene önce almayı düşünmezdim mesela ama şu anda maddiyatımı düzelttiğim için sırf motorun içini açıp temizleyip kurcalamak/yenilemek için bile alırdım, özellikle uygun fiyata(500-1000tlmesela) verirlerse, ki düzgün yapabilirsen bu motoru yürütme/kullanma şansın da yüksek.

Su an fiyat konusmadik parca konusunu ben de merak ediyorum xt600 le parcalar benzerdir diye tahmin ediyorum bir de kara duzen motor oldugundan tam zevk isi olur dedim hani toplamasi kolay olur diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------

Hocam güzel restorasyonla güzel makine olur bu km gördüğü kadarıyla fazla değil. Yok ben uğraşamam satacak bunlar falan diyorsan ben alabilirim.

Ben alamazsam yazarim arkadaslar uyarsa siz gorusursunuz

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Trafikten çekilmediyse yüklü bir borcu çıkacaktır. Ben olsaydım hurdacının vereceği fiyatı verip alırdım. Baştan aşağı zamanla restorasyon yapıp yenilerdim. Uğraşıp zaman geçirmek için güzel bir âlet. Hele ki garajınız ve âlet edevatınız varsa tadından yenmez :)

Parçalarını araştırın, çünkü bir çok yerin yenilenmesi gerekecek.

Valla trafik isi biraz zor ben dag tas gezmek icin dusundum yoksa ugrasilmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

Bence alınabilir Burak hocam.
Aracın trafik kaydı varsa , muhtemelen sağlam bir borcu çıkacaktır :)
Eğer sen almak İstemezsen bana haber ver ben ciddi ciddi alabilirim.

Tamamdir ben bir bakayim durumuna almayacaksam yazarim sen gorusursun hocam :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Şöyle bir güzelliğe dönüştürülebilir aslında. :p

alınırmı ne ya hocam havada kapıcaksın.almıyorsan bana yönlendir ben aliyim.misssss gibi proje motoru al koy paran oldukça yaptır bir yerini.ben heyecanlandım valla.ama bir usta getir yürüme masrafını şöyle bir sana söylesin neyi var neyi yok resimden de anlaşılmaz.çalışsada bir komple sökülüp takılsa iyi olur daha sağlıklı olur

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Offf be acayip seksi. Toplayacak bütçe vakit varsa kaçırma sakın.

komaya girmiş makineyi canlandirmak ne kadar dogru bilemem ama cok param olsa idi zevk icin yapardim .
paran yoksa hic bulaşma pişman olmakda var icin ucunda.

Arka salincaktaki etiket hala duruyor.

Km bile yoktur o makinada.

Almayacaksan bende talibim.

1400km yol teperim,transporter kapinin önünde..

Zamaninda bu ayarda drz400 u almadim,ama bunu kaçirmam.:cherry:

Satacaklarsa ve almak istemezseniz bana özel mesaj atmanızı rica edicem. Proje motoru olarak alabilirim. Detaylar için konuşuruz :wiinkk:

Herkes talip olmuş motora. Ahahaha süper walla. Benim gücüm olsaydı kesin supermoto yapardım. İşim olmaz dağ, taş, çakıl, börtü, böcek ile...

Herkes talip olmuş motora. Ahahaha süper walla. Benim gücüm olsaydı kesin supermoto yapardım. İşim olmaz dağ, taş, çakıl, börtü, böcek ile...

Zaten bu gidişle,konuyu açan arkadaşin almayacagi varsada alir:cherry:

Baksana yorumlari okudukça iştahi kabariyordur..

Yok mu arttiran,

Satiyorummm,saaaattim.

Açık arttırma 1000tl den başladı beyler
Teklifleri görelim :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar