Arama sonuçlarınız

1. D

Forza 350 mi Yamaha X-Max300 mü?

Kymco ile sym icinde genelde iyi yorumlar var arada bir bakiyorum ama yakinimda servis ve bayi bulmak zor. Test araci bulursam özellikle ak550 deneyecegim
  2. D

Tesekkür ederim Tmax beni ekonomik olarak biraz asiyor yani alinmaya alinir ama yasam kalitesini bir tik düsürür
  3. D

elbette öyle kul yapisi ama ya Yamaha kullanicilari agiz birligi yapip motoruna laf söylemiyor yada Honda yi birileri ekstra karaliyor forza 350 nin satislari bayagi düstü almanyada bayiler indirim yapiyor gene satamiyor Yamaha 200 Euro indirse bayiyi ariyorum motor hemen satilmis oluyor.
  4. D

Forzanin da cok kronik sorunu var diyorlar yabanci forumlarda gidon sallama, debriyaj tasi yanmasi, depo kapagi acilmamasi vs.
  5. D

Tesekkür ederim muhakkak iyi ustalar vardir önemli olan o ustalari bilmek İstanbul zaten yol üstü
  6. D

tesekkür ederim, galiba haklisin yersiz kuruntu yapiyorum
  7. D

Kafama takilan baska bir noktada xmax 300 ün normal versiyonu alsam Türkiye’ye gelsem bakim yapilacagi zaman bizim ustalara, servislere motorun 300 lük oldugunu nasil anlatacam adam bakacak göstergeye bu 300 lük degildir diyecek 250 lik yag filtresini zorlayacak isin garibi olurda kanirtir...
  8. D

Herkese iyi seneler, Almanya’da yasiyorum uzun süre vitesli motor kullandiktan sonra yaslilik emaresi olarak 2 sene önce Suzuki adress 125 aldim ve Scooter’a gecis yaptım ama 125cc kesmiyor biraz daha büyük bir Scooter a gecmeyi düsünüyorum hatta yazin motorla Türkiye’ye gelmeyi düsünüyorum...
  9. D

Dogacak cocuk icin Motosikleti satmak

Almanyadan herkese merhabalar öncelikle bu soru postu degil icimi dökmek icin yaziyorum dün bir mesaj geldi kiz arkadasimdan konusmamiz lazim ben Hamileyim 2 dakikalik bir felc gecirdim hareket edemedim. iki sene sonra zaten evlenicektik ailelerimiz tanismisti ama ben daha ögrenciyim e...
  10. D

Kiralik motor

Merhabalar ben agustosun ilk haftasi almanyadan türkiyeye tatile gelmeyi planliyorum ilk önce kendi motorum bmw g310r ile gelmeyi planliyordum ama dünyanin yolu gözüm pek kesmiyor acikcasi kafamdaki plan istanbula ucakla gelip bir motor kiralamak ordan dayimlara amasyaya gecicem ve kuzenle sinop...
  11. D

2012-2017 arasi en iyi binlik naked?

Selamlar hekese temmuz agustos gibi bmw g310 r imi satiyorum malum 10k bakimi yaklasiyor ve alirken 10k bakimi yapmadan satmayi düsünüyordum ayrica sattiktan sonra gsx s750 ile mt 09 den birini alacaktim ama son zamanlarda kafami kurcalayan birsey oldu almisken madem 1000 cc ciplak bir makina...
  12. D

Bir ayna takma parasi 64 euro olur mu ? (Bmw ? )

Merhaba herkese bmw g310r‘ima ayna siparis etmistim evde kendim taktim sonra hosuma gitnedi baska bir sekulde takmak icin söktüm ikinci takista vida yuvasi yalama oldu tnt bmw Frankfurta gittim yeni vida yuvasi siparis ettiler ve fiyatinin 8 euro oldugunu kendilerinin aynayi monta...
  13. D

Acil taktik cok güzel bir kiz motora binmek istiyor ama yanimda kask yok

Beyler herzaman geldigim barda cok güzel bir kiz düsürdüm kiz motorla gezmek istiyor biraz gezelim mi motorla dedi simdilik oyaliyorum ama yanimda ikinci kask yok Frankfurtta yasiyorum polis görse cok sakat bir durum evde uzak 15 km en az 20 dk sürer kaski almak acil taktik...
  14. D

Motosikletinizle yapmak isteyip yapamadiginiz sey(ler) nedir?

Ben dogu avrupa + rusya turuna cikmak isterdim cekya ukrayna rusya litvanya falan ama benim hatun beni keser o ülkelerden hic haz etmez kendisi. sizinde böyle motorla yapmayi hayal ettiginiz sey(ler) var mi?
  15. D

Tek teker yaparken plaka düstü

Merhaba MT ailesi bugün Frankfurtta biraz dolanmak icin ciktim nedense icimde tek teker yapma dürtüleri uyandi ama nedense plaka yere bile degmemesine ragmen düstü neden düstü anlamadim. Bu arada gömmeden önce Tek tekerde zaten cok iyi degilim ama erken indirmemim sebebi polis korkusu...
  16. D

Suzuki gsx s750 mi MT 09 mu ?

Selam herkese Almanyada yasiyorum suanda bmw g310r kullaniyorum ama motorum artik eski zevki vermiyor orta üst sinif bir makina arayisindayim siz olsaniz bu iki motordan hangisini secerdiniz fiyat olarak gsx s750 bir adim önde teker yapma apacilik yönünden de mt 09 bu arada gsx s750 yi 7,500...
  17. D

Yeni Kawasaki ninja 400 [Fuardan canli fotograf icerir]

Selam arkadaslar cuma günü Leipzig motorsiklet fuarindaydim bu fuarda özellikle kawasaki sov yapti ve bu modeller icinde benim en dikkatimi ceken model ninja 400 oldu 399 cc motor hacmi 45 bg güc üretiyor fuarda ayrica bol bol video da cektim onlari da bir ara yüklerim, galiba bu model...
  18. D

Yeni Kawasaki ninja 400 [Fuardan canli fotograf icerir]

Selam arkadaslar cuma günü Leipzig motorsiklet fuarindaydim bu fuarda özellikle kawasaki sov yapti ve bu modeller icinde benim en dikkatimi ceken model ninja 400 oldu 399 cc motor hacmi 45 bg güc üretiyor fuarda ayrica bol bol video da cektim onlari da bir ara yüklerim, galiba bu model...
  19. D

Cuma günü Leipzig Motorsiklet fuaruna gidiyorum

Selam arkadaslar cuma günü Leipzig Motorsiklet Fuarina gidiyorum özellikle merak ettiginiz model varsa yazin ona göre burda fotograflarini paylasiyim sizlerle
  20. D

Ilk calistirmada mars aldiktan bir kac saniye sonra istop etme sebebi ?

Arkadaslar moturumu yeni aldim 2 ay kadar oldu bmw g310r suan 1900 km de ve son zamanlarda motorum iki günden fazla calismadiktan sonra calistirmak isteyince marsa basiyorum mars aliyor ve iki uc saniye sonra istop, ediyor ikinci calistirmada da keze öyle, ücüncü calistirmada hafif gaz verip...

Yeni mesajlar