Arama sonuçlarınız

1. Q

Otomobil ses sistemi hakkında yardım ve tavsiye

Merhaba arkadaşlar. 2017 symbol aracımda double teyp mevcut. Çıtırdan bi ses sistemi istiyorum dinlediğim müzik kaliteli olsun, arada sırada nadiren yüksek ses açarım. Aklımda olan subwoofer, tweeter ve amfi var. Ama bunlar yeterli olurmu olmazsa ekstra neler almam gerekir ve alınacak olan...
  2. Q

Jant lastik yardım

Merhaba arkadaşlar. İçimizde otomobil jant lastik işiyle uğraşan yada uğraşan birini tanıyan varmıdır acaba. Arabam için bi jant modeli beğendim ama Bursa'da hiçbiyerde bulamadım. Sadece serviste bulunduğunu söylüyolar. Servise bizzat telefon edip sormadım ama soran kişiler tanesinin 3.000 tl...
  3. Q

Araç kapı kolu boyama tavsiye

Arkadaşlar merhaba symbol marka aracım var arabam beyaz ve boş paket olduğu için kapı kolları siyah. Ben kapı kollarını beyaz yapmak istiyorum internette bir türlü beyaz kapı kolu kapağı bulamadım hem krom kapak var. Servisi aradım ; abi hepsi siyah gelio boyatman lazım dedi. Bende biraz...
  4. Q

Hani çeyrek altın gibiydi?

Arkadaşlar motosiklet dünyasına 2017de girdim. Araştırma yaparken ybr ile cbf arasında kaldım. Araştırmalarımın sonucunda fakir dostudur acemilerin hatasını affeder denildi iki motor içinde. Ayrıca satarkende zarar etmezsin ikinci eli hızlıdır kısa sürede elden çıkarırsın denildi.Bende tercihimi...
  5. Q

Siyah boya tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar motosikletimin koruma demirinde sürtülen yerleri boyuyayım diyorum. Bir nevi rutuş yani. Demirleri sökmeden boyayacağım. Boya almaya gittiğimde ne diyerek isteyeceğim. Çeşitleri vardır illaki parlak mat vs gibi. Renk ayırması olsun istemiyorum boya kodları varmıdır bu...
  6. Q

Orjinal duro lastik

2017 model motorumun fabrika çıkışı 3.300 kmde ki lastiklerini 13 haziran 2020 tarihinde değiştirdim duro lastik düşünen varsa konuşabiliriz
  7. Q

Cbf 150 2017

Arkadaşlar motorumu artık satmak istiyorum. Hanım artık motoru istemiyor. Motorum kırmızı renk 2017 model 2018 trafiğe çıkışlı. 12 haziran2020de muaynesini yaptırdım. 13 haziran yani dün michelin city pro lastik taktım. Motor koruma demirimde çizikler mevcur. Ve ön fren manetimde de biraz erime...
  8. Q

Gösterge ışığı değişimi

Merhaba arkadaşlar. Cbf150 motorumun gösterge ışıklarını keyfi olarak değiştirsem nasıl olur. Şu anda gösterge ışıklarımda bi sıkıntı yok. Ama kırmızı turuncu türündeki ışıklar oldum olası bana pek cazip gelmemiştir. Arabada bile öyle olmuştur. Şu anki aracımın göstergesi beyaz oh be dünya...
  9. Q

Badem yağı

Merhaba arkadaşlar. Malum otomobil üreticiliğinde planlı eskime denilen bi gerçek var. Ben b segmenti araç sahibiyim. B segment araçlarda plastik kalitesi düşük seviyelerde. Torpido kapılardaki plastikler için badem yağı iyi oluyor diyolar çatlamayı önlediği söyleniyor. Otomobilinde badem yağı...
  10. Q

Ses sistemi hakkında

Arkadaşlar merhaba. 2017 model symbol aracımın orjinal müzik ses ini biraz güçlendirmek istiyorum. Amacım bam bam vuran bi sistem değil. Fakat orjinali de bana yetmiyor. Bagaja 20 cm lik subwoofer koymak istiyorum ilerleyen zamanlarda da bir takım midbas hoparlör alabilirim belki. Sıfır 20 cm...
  11. Q

Olurmu acaba?

Arkadaşlar merhaba 2017 senesinin aralık ayının sonunda sıfır km cbf 150 satın aldım şu anda motorum 3.100 km de. Motoru pek fazla kullanmadığımın farkına vardım. Kullandığım yerler de genellikle şehir içi ve düz yollar. Acaba diyorum bu motoru satıp 100cc cup motor alsam pişman olurmuyum. Bu...
  12. Q

Cbf150 benzin musluğu benzin kaçırıyor

Arkadaşlar hepinize merhabalar. Benim motorun benzin musluğu ana depo konumunda iken vana nın altındaki civatadan benzin damlatıyor. Civatayı sıkıyorum halen kaçırıyor. Yedek depoya çevirip civatayı sıkıyorum sorun gidiyor. Sonra tekrar ana depoya çevirince tekrar akıtıyor. İnternette Cbf150...
  13. Q

Şanssızlık mı uğursuzluk mu pimrikli olmaklı anlayamadım

Arkadaşlar yaklaşık birbuçuk aydır araba arayışı içerisindeyim. 2-3 yaşında 20-30 bin km civarında 70-75 bin tl civarlarında temiz kazasıZ bi araç bakıyoruz. Niyetim alıp 2-3 sene sonra satmak değil. Sattım araç 99 model trafiğe 2000 çıkışlı idi. 2003 senesinin mart ayında aldık 2019 senesinin...
  14. Q

Otomobil yardım

Arkadaşlar model yükseltmek için aracımı sattım. Şu anda 2017 model sedan 1.6 benzinli focus u gözüme kestirdim. 12.000 km de hasarsız buldum bitane. kaç paralara kadar alınır, lpg ye uyumlumudur, arıza vs durumları nasıldır yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
  15. Q

Ticari araç hakkında yardım

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Konuyu yanlış yere açtıysam öncelikle özür dilerim. Ben doblo fiorino türünde ruhsatta ticari geçen bi araç almayı düşünüyorum. Ticari amaçla değil hususi amaçla kullanacağım, ama bu tür araç kullanabilmek için ehliyetimi beş senede bir mi yenilemek zorundayım yoksa...
  16. Q

Antalya da yaşayan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.

Arkadaşlar nisan sonu Antalya'nın Belek ilçesine tatil için geleceğim. 2-3 sene önce giden bi arkadaşımın söylemesi üzerine sizden yardım istiyorum. Arkadaşımın dediği şehirlerarası terminal de inip taksi durağına gittim durağa restoran menüsü gibi fiyat listesi yazmışlar dedi. Alanya =xxx TL...
  17. Q

Smart tv hakkında yardım

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Kısmet olursa kısa bi süre sonra evlilik yapacağım. Malum ev eşyaları alma sürecindeyim şu anda. Çok şükür işleri azalttım sayılır. Tv konusunda fikir almak istiyorum. 43'' veya 49'' tv almak istiyorum. Gönlüm lg markasından yana bu markayı çok övdüler. Elektronik...
  18. Q

250cc öneri

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım 250cc motor a geçiş yapmak istiyor. Daha önceden 30.000km civarı sürüş tecrübesi var. İstediği motor enjeksiyonlu yeni nesil bi motor hem alım satım ı kolay hem kolay arıza yapmayan yedek parça konusunda hem bulunma hemde fiyat konusunda rahatsız etmeyecek bi...
  19. Q

Bursa'da gidilecek motosiklet servisleri

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum inşallah doğru yerdir. Doğru değilse yöneticiler konuyu gerekli başlığa taşırlarsa sevinirim. Yetkili servis e giden arkadaşların verdiği paraları duyunca içim ürperiyor. Bakım, servis gibi konularda pek bi bilgiye sahip...
  20. Q

Bursa'dan herkese merhabalar

Merhaba arkadaşlar 31 yaşındayım bursa osmangazi de yaşıyorum.motor bilgim hiç yok bursa nın trafiğinden bunaldım.yaz ında istanbul da yamaha nmax ta artçı olarak bikaç kez yolculuk yaptım o rüzgarı yiyince sanırım içime işledi kasım ayında ben bu motor işine merak verdim kararını kendime...