Arama sonuçlarınız

1. A

27.09.2017 02:46 Çalınan R25 Motorum

Merhaba arkadaşlar, Herkes gibi malum kredi ile aldığım motorumu 27.09.2017 02:46 tarihinde yaklaşık 3 dk içinde kilitlerini kırıp üstüne birde motoru çalıştırıp çaldılar. O gece işyerinde biraz çalışmak için Avcılardan Şişliye geldim biraz çalıştıktan sonra da uyudum. Neden ise motoru hep...
  2. A

Haliçte Motosiklet Kazası ( 01.06.2017 )

Günaydın millet yolda gelirken geç farkettiğim ve kamerama takılan kaza görüntüsü sanırım motoru kullanan kişi vefat etmiş. :pale: Allah rahmet eylesin...
  3. A

Plaka sebebiyle başım belada :)

Merhaba arkadaşlar 2 ay oldu olacak bir motor aldım ve bunu alırken dikkat ettim ki plaka orjinal değil biraz kesilmiş sanırım veya APP Plaka denilen müsibetten. Satın aldığım arkadaşa sormuştum sorun olmuyor mu diye bana olmadı demişi ( kendisi polisti ) tabi olmamıştır. Haliç üzerinden gidip...
  4. A

Motosikletimle çift şeridi işgal ederek sürüş gerçekleştirdim ( ! )

Merhaba arkadaşlar dün rutin olarak Mecidiyeköye işe gidiyordum ve en sağ şeritte bir arabanın sol tekerleği gibi yolumda gidiyordum. Arkamdan bir araba beni sıkıştırarak korna çalmaya başladı ve ağar ağar sağa geçtim. Kafamı çevirip ellerimle ne oldu gibi hareket yaparak soru sordum ve zaten...
  5. A

İlk sürüklenmemi yaşadım. Tecrübe edenlere küçük bir sorum olacaktı

Dün akşam yağmur yağmıştı ve ben motorumla yaklaşık 30-35 km istanbul sahilde filan gezdim. Tam eve geçiyordum ki Safirin orada vitesler arasını hızlı geçip 70-80 e dayadım ibreyi ve aynı hızla durmak istedim ! Ön frene yollar kuru ikenki basmamdan daha sert bastım hangi akla hizmet ise neyse...
  6. A

Heryer Kan, Parçalar..., Ağlamalar....,

Merhabalar 28 yaşındayım ve ilk motorumu aldım 1 hafta önce Yamaha R25 Silivride oturuyorum Gümüşyakaya uğradım ve oradan tamamen spontane bir şekilde gaz aça aça tekirdağ sahile indim ve giderken dönüş yolundaki 8 li 10 lu süper sportları görüyorum ve bitiyorum çok iyiler filan diye neyse...

Yeni mesajlar