Haliçte Motosiklet Kazası ( 01.06.2017 )

Katılım
17 Nis 2017
Mesajlar
14
Günaydın millet yolda gelirken geç farkettiğim ve kamerama takılan kaza görüntüsü sanırım motoru kullanan kişi vefat etmiş. :pale:

Allah rahmet eylesin...
gWzOAN.png
 
Katılım
28 Eyl 2016
Mesajlar
213
Acı bir haber daha..

http://www.hurriyet.com.tr/halicte-kaza-trafik-kilitlendi-motosiklet-surucusu-hayatini-kaybetti-40476416
 
Katılım
8 Eyl 2014
Mesajlar
146
Sabah işe giderken gördüm ben de gazeteyle üzeri örtülmüş birini :(
Allah rahmet eylesin.
 
Super Moderator
Katılım
12 Mar 2007
Mesajlar
4,360
Allah rahmet eylesin, arkadasların dediği gibi geride kalanlara da sabırlar versin. Sabah trafiğinde Haliç köprüsünde ölmek çok ağır. Bize yorum yapmak kolay belki ama, anlayamıyorum, söyleyecek çok bir şey yok.
 
Katılım
19 Ocak 2016
Mesajlar
1,484
Haliç'de trafik her saat ya çok yoğun ya da yoğun oluyor. Kim bilir ne oldu. Çok kötü. Allah rahmet eylesin.
 
Katılım
2 Haz 2015
Mesajlar
173
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar versin.
Haberde yine bariyerlere çarptı diyo, bu bariyer içi imza topladık sonuç ne oldu bilgisi olan var mı?
 
Katılım
21 Mar 2017
Mesajlar
58
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin. Sanki gün geçtikçe çoğalıyor? Yoksa hep bi böyleydi bilemiyorum. Umarım azalır...
 
Katılım
28 Mar 2016
Mesajlar
66
Allah rahmet eylesin:-( bir araba sürücüsü ve motorsiklet sürücü arasında yolda öncelik sağlamak icin birbiri ile inatlaşma olmus.birbirlerine yol vermeyince otomobil surucusude motorsikletli arkadasimizi bariyerlere doğru sıkıştırmış. Direksiyon hakimiyetini kaybedince bariyerlere çarpıp malesef vefat etmiş.otomobil sürücüsü olay yerinden kacmis.

Be Kanı bozuk .haysiyeti beş para etmeyen otomobil sürücüsü öne gectinde ne oldu.dort teker ustundesin senin tuzun kuru bırak adam gitsin geçsin seni. carpip kaçmak ne demek ..vicdan yoksunu şerefsiz insallah yakalanirsinda en ağır cezayı alırsın.
 
Katılım
13 Eki 2016
Mesajlar
36
Allah rahmet eylesin, hangi vasıta olursa olsun altın bisiklet de olsa tank da olsa hiç kimseyle inatlaşmamak lazım. Yazık günah, çarpıp kaçan kişinin de vicdanın rahat olduğunu sanmıyorum.
 
Katılım
3 Mar 2013
Mesajlar
743
Allah rahmet eylesin. o çelik halat şeklindeki bariyerler, daha kaç motorcuyu öldürecek acaba?
 
Katılım
4 Kas 2014
Mesajlar
1,868
Bende geçerken gördüm yerler kan gölüne dönmüştü. Yazık, sevenlerine sabırlar dilerim.
 
Katılım
26 May 2017
Mesajlar
53
Nasıl ölmüş acaba ?
Motosiklete başlamayı düşünen birisi olarak , kask olduğu halde istanbul trafiğinde ölen insanları görünce tırsmıyor değilim.
 
Katılım
20 May 2013
Mesajlar
1,247
Allah rahmet eylesin.

Kaskı bağlı değilmiş gibi duruyor. Yoksa kasklı olduğu halde darbe almış olsa o kadar kan akmazdı.

Geçen gün dışarıda bir yerde yemek yerken yolda geçen motorcuları izliyorum.

Kaskı olan;

10 motorcudan 4 tanesinin kaskı bağlı değil.

1 tanesinin kaskı kafasının tepesinde

2 tanesinin koluna takılı

1 tanesi motorun arkasına bağlamış Kalan 2 kişinin kaskı sanıyorum bağlıydı.


Kaskı olmayanları sayamadım.
 
Katılım
28 Tem 2016
Mesajlar
852
sabah ta 1. köprü asya - avrupa çıkışında bir kaza oldu. bir hyo ile dir ybr ye arkadan gelen bir yamaha(dragstara benziyordu o tarz bişeydi) çarpıp kaza oldu. yamahayı süren arkadaşın bileği kırılmıştı diğerlerinde sorun yoktu.

anlık olay. dikkatli olmak lazım. ben de korkuyorum köprüde özellikle metrobüsü geçerken o korkuluklar jilet gibiler :(

allah rahmet eylesin. söylenecek söz yok. ama her zaman çok dikkatli olmak gerek.
 
Katılım
4 May 2017
Mesajlar
163
Allah rahmet eylesin, hangi vasıta olursa olsun altın bisiklet de olsa tank da olsa hiç kimseyle inatlaşmamak lazım. Yazık günah, çarpıp kaçan kişinin de vicdanın rahat olduğunu sanmıyorum.

emin ol rahattir. empati yetenegi olmayan herkes rahat oldur. bu serefsizde az biraz empati yetenegi olsa bu duruma gelmezdi olay. Allah en yakinindan cikarir insallah.
 
Katılım
6 Tem 2014
Mesajlar
1,890
Yıllarca kullandığım güzergah , bu kısımda bir süre emniyet şeridi var sonra yok , ben her zaman şeride katılıyordum.Diğer türlü çok az bir alan var ve riskli.
Trafikte inatlaşmak kadar saçma durum yok.Haklı olmak canımızı geri getirmiyor malesef.
Yazık.
 
Katılım
4 Nis 2015
Mesajlar
996
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Diyecek hiç birşeyin fayda sağlamadığı noktadayız ;(
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst