Arama sonuçlarınız

1. B

Ford Fiesta müzik sistemi sorunu

2013 model Ford Fiesta aracımız var. Orijinal ses sistemi ile kullanıyoruz. Sorunumuz, sesi 15-16 seviyelerinden fazla açtığımızda sanki ses bir kısılıp bir açılıyormuş gibi git gel yapıyor. Araç dururken ve giderken farketmeksizin yapıyor bunu. Usb,aux,radyo bütün modlarda aynı sorun var...
  2. B

Diz örtüsü içine ısıtıcı yapmak.

Diz örtüsünün içine nasıl bi ısıtıcı sistem yapılabilir? Örtü rüzgarı kesiyor. Sıkıntı yok. Fakat ben biraz daha konfor istiyorum. Camilerdeki yerden ısıtma sistemlerinin 12 volt ile çalışanı olsa örtünün içine döşenebilir belki. Veya eksoza bakır boru sarsam bi şekilde örtünün içine kadar...
  3. B

İstanbul içi kamp yeri keşif

Bu pazar, arkadaşımın daha önce başka bir yerde görüp çok beğendiği, kamp için uygun bir yeri keşfetmeye gittik. Havalar biraz daha ısınınca bi kapm yapacağız burada çok güzel bir yermiş.
  4. B

F.fabbri ön uzun siperlik(spacy,spacy alpha,activa s uyumlu)

Ürün sıfır ayarında neredeyse hiç kullanılmadı. Zamanında 350 tl'ye alındı. Diğer model scooter modellerine de uydurulabilir. Elciklere kadar uzanan şekli sayesinde ellerinize gelen rüzgarı minimuma indirir. Resimlerde gösterdiğim 4.5 cm'lik iki silindir boru ve 7 cm'lik iki adet ters diş...
  5. B

SYM motopunto memnuniyet

Bi arkadaşıma bugün Güngören'de ki bu bayiden motor aldık. Biz çok memnun kaldık. Alışık olmadığımız ilgi alaka,güleryüzlü temiz insanlar var. Sorularımıza bıkmadan usanmadan cevap verdiler. SYM marka motor almak isteyenler bi uğrasın derim. Serviste hazırlanan motorun galeriye asansörle...
  6. B

Tamamen spontane İstanbul-Giresun

Bir aksilik çıkmazsa haftaya cuma bu güzergahı yapmak üzere yola çıkacağım. Tamamen spontane,sadece motorun bakımını yapıp çıkmayı düşünüyorum. Motorum spacy alpha şu an 15.000 km' de. Bi gece konaklayıp, iki günde bitirme niyetindeyim. Nerede kalırım,ne yaparım hiç bi planım yok sadece sürmek...
  7. B

Honda Artı (Gaziosmanpaşa) kapanmış

Sebebini bilmiyorum ama koca bayi kapanmış. Taşınmış olsa "taşındık" diye yazarlardı herhalde. Bilgisi olan var mı?
  8. B

Çanakkale-Balya arası yol nasıl?

Bu güzergahı yakın zamanda kullanan arkadaşlar var mı? Yol durumu hakkında bilgi sahibi olan var mı? Bayramın birinci günü Balıkesir'e gideceğim. Değişiklik olsun diye bu güzergahtan gitmek istiyorum. Her zaman klasik güzergah(Eskihisar-Topcular feribot,Yalova,Gemlik, Karacabey, Susurluk)...
  9. B

Tgb x-motion​ 250 motoru indirdik

Bugün arkadaşımın 61 bin km'de ki scooter'ının motorunu keyfe keder indirdik. Aslında baya yağ eksiltmeye başlamıştı. Fakat şehir içinde idare ediyordu. Fakat geçen hafta Ankara'ya gidip gelmesi sonucu motor baya yağsız kalmış. Parçaları sipariş edip motora giriştik. Krank'tan şüphelenmemiştik...
  10. B

Scooter son dişli (redüksiyon) yağı kafa karışıklığı

Genellikle ilk bakımda ve sonrasında belirtilen periyotlarda değişmesi tavsiye edilir. Spacy alpha scooter'ımın kullanma kılavuzunda yer alan tek bilgi ise, iki senede bir değişmesi gerektiği. Herhangi bi viskozite değeri de verilmemiş. İki sene beklemek işime gelmiyor. Değiştirmek istiyorum...
  11. B

Uçmakdere'yi bi de ben göreyim dedim

Bugün izinliydim. Plansız programsız yola çıktım. Maksat sürmek olsun. Kendimi Uçmakdere'de buldum. Yanıma su hariç hiç bişey almadım. Saat 10:00'da çıktım. 19:30 gibi evdeydim. 460 km yol yapmışım. Yaza girerken iyi bi kondisyon denemeside oldu aynı zamanda. Saat 12:30 gibi köydeydim. Saat...
  12. B

Spacy Alpha Satılıp Tvs Jüpiter Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi sorum açık. Bu zamana kadar hep dik oturuş pozisyonuna sahip scooterler(Honda PS,hero düet,hero pleasure gibi) kullandım. Aslında olayın başlangıcı, çok rahat olmasına rağmen hero pleasure motorumu satıp,biraz daha güçlü olsun diye hero düet...
  13. B

Şile Hacıllı Köyü

Şile Hacıllı Köyü'nde geçen sene yaptığımız kamptan bi kaç fotoğraf. İstanbul içinde burada ve Rumeli Feneri'nde kamp yapıyoruz genelde. Gece geç saatlere kadar süren muhabbet. Sabah çadırın üstüne düşen yağmur damlalarının sesi ve çadırın açık vaziyette bulunan kapısından görünen dere...
  14. B

Honda activa s

Fuarda inceleyen oldu mu? Ben biraz inceledim fakat plastik kalitesi çok vasat geldi. Spacy alpha ile arasında bariz fark var. Halbuki 125 cc ve enjeksiyonlu oluşu beni cezbetmişti. Mart ayının sonu gelmek üzere henüz fiyat falan açıklanmadı. Eski spacy ve fizy arasında bi model olmuş bence...
  15. B

Selamlar

Merhabalar adım Salih. Yaşım 31. İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşıyorum. Yaklaşık 7 senedir scooter kullanıyorum. İlgi alanım 100-150 CC arası scooter tarzı motorlar. Ancak arkadaş çevrem sayesinde birçok yüksek CC scooter(Yamaha x max,Suzuki...

Yeni mesajlar