Honda activa s

9QLao8.jpg

ALJDkr.jpg

Fuarda inceleyen oldu mu? Ben biraz inceledim fakat plastik kalitesi çok vasat geldi. Spacy alpha ile arasında bariz fark var. Halbuki 125 cc ve enjeksiyonlu oluşu beni cezbetmişti. Mart ayının sonu gelmek üzere henüz fiyat falan açıklanmadı. Eski spacy ve fizy arasında bi model olmuş bence. Fiyat 6000 tl'yi geçmez gibi geliyor.

Sizlerin görüşleri nelerdir acaba?

Spacy dediğin gidondan farlı, metal gövdeli olur. Bu ne aaa ?

Mengü16 katılıyorum. Şu Honda dediğiniz gibi kafadan farlı, ön çamurluklu bı model getirmedi gitti.

GB79 7500 TL olma ihtimali yok. Eski spacy'den az ucuz olacaktır. Yoksa mondial speddy 110 iyi satış yapar bu sene. Honda daha fiyat açıklamadı ama Mondial speddy paketcilerde görmeye başladım.

Spacy 110cc, Activa 125cc, Spacy'den ucuz olacağını sanmıyorum. Hatta artık Türkiye'de ucuz bir motosiklet olmaz. Seneye muhtemelen 10000 TL'den ucuz bir motosiklet kalmayacak.

Activa s'i yakından incelediniz mi bilmiyorum ama plastik kalitesi gerçekten çok kötü. Egzost koruması falan çok garip olmuş. Eski spacy ve fizy satıştan kalktı. Sadece Alpha ve activa s var artık. Alpha 6900tl ve activadan hem kaliteli hem teknolojik. Activa'da start-stop, manyetolu marş ve esp teknolojisi yok.

Mengü16 katılıyorum. Şu Honda dediğiniz gibi kafadan farlı, ön çamurluklu bı model getirmedi gitti.

GB79 7500 TL olma ihtimali yok. Eski spacy'den az ucuz olacaktır. Yoksa mondial speddy 110 iyi satış yapar bu sene. Honda daha fiyat açıklamadı ama Mondial speddy paketcilerde görmeye başladım.

Bende spedyy gördüm 400 kmde tamircide bozulmuştu. :p

ya gene mi activa bizim peder kendine gene bu dede motorunu alıcak desenize:D

Yazık etmişler hiç çıkarmasalardı en azından sağlamlığı ile bilinen bir efsane olarak kalırdı...

http://i.hizliresim.com/9QLao8.jpg

http://i.hizliresim.com/ALJDkr.jpg

Fuarda inceleyen oldu mu? Ben biraz inceledim fakat plastik kalitesi çok vasat geldi. Spacy alpha ile arasında bariz fark var. Halbuki 125 cc ve enjeksiyonlu oluşu beni cezbetmişti. Mart ayının sonu gelmek üzere henüz fiyat falan açıklanmadı. Eski spacy ve fizy arasında bi model olmuş bence. Fiyat 6000 tl'yi geçmez gibi geliyor.

Sizlerin görüşleri nelerdir acaba?

Merhaba Sele altı bagajı nasıl tam kapalı kask sığar mı?

Activa s'i sadece fuarda gördüm. Henüz bayilerde yok. Sele altını açıp bakmadım. Fakat kapalı kaskın sığmayacağının garantisini verebilirim.

Bugün test ettim. Motoru beğenmedim. İki tur atıp getirdim hemen.

1) Motor odun gibi, amortisörlerin hiç işlevi yok sanki.
2) Biraz gürültülü çalışıyor.
3) Kullandığım motorda göstergelerin olduğu kısımdan tıkır tıkır sesler geliyordu.
4) Ayak koyma yerinde paspas yok.
5) Sele konforlu değil, ayrıca kaplaması çok dandik.

Fiyat:6700 TL.

ben eski activa sahibiydim ve bana yorumumu soran olursa bu motor honda trnin rezilliğidir.
sundiro honda fabrikasında bir sürü model var ve honda tr biliyorki iş gören eşya taşıyan ekonomik bir model getirtmek bu yoldan yürümek istiyor .Adamlar düşünmüşki sadece isim değişikliği yaparak ve bir iyi kötü iz bırakmış bir modeli yenilenmiş gibi göstererek tüketiciyi kandırmak istemiş

oysaki activanın dışı saçtır yani çekiçlede düzelirdi en büyük avantajı buydu yeni modeldede bunu baz almaları gerekirdi.

hj100t-8-245-haojin.jpg

sen haojin scooterların tıpkısını türkiyede ısıtıp ısıtıp sat dahada yetinme eski bir modelini kurnazlıkla yeniledik de

allah aşkına fizy,alpha,spacy bunların tasarımının haojinden ne farkı vardı .çamurluğu,sacı olmayan activa mı olurmuş bunun atası haojindir :D

Haklısınız. Tasarımı geçtim, kalitesizlik de hat safhada. Honda bu kategoride git gide daha kötüsünü getiriyor.. Hiç bişey yapamıyorsan arka lastik üstüne bir çamurluk yap.

Cuma günü konşuk motor beni de aradı test için iyi ki gitmemişim adam gibi düzgün bir scooter getirmeliydiler

ld8YMb.jpg

Yeni activa gelcek dediklerinde resimdeki motor gibi bişey gelir diye ümit ettim ama olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar