Uçmakdere'yi bi de ben göreyim dedim

Bugün izinliydim. Plansız programsız yola çıktım. Maksat sürmek olsun. Kendimi Uçmakdere'de buldum. Yanıma su hariç hiç bişey almadım. Saat 10:00'da çıktım. 19:30 gibi evdeydim. 460 km yol yapmışım. Yaza girerken iyi bi kondisyon denemeside oldu aynı zamanda. Saat 12:30 gibi köydeydim. Saat 15:00'e kadar oturdum kafa dinledim iyi geldi.

Virajlar dedikleri kadar varmış. Çok keyifliydi. Giderken çok konsantre değildim. Bi kaç virajda "mamba 09" arkadaşın videosundaki gibi viraj kaçırdığım oldu. Motoru dikip frenleme yapmak zorunda kaldım. Dönüşte çok konsantre bi sürüş gerçekleştirdim. Hatasız bir viraj deneyimi oldu. Minik teker scooter ile yapabileceğimin en iyisini yaptım.

İki gruba denk geldim. Burdanlarsa selam olsun.

Bi kaç fotoğraf.

r3yokz.jpg

5gq11M.jpg

br9d3d.jpg

01roO8.jpg

9QbPkk.jpg

r3yoWm.jpg

yEjryj.jpg

8MXynn.jpg

Qayd1j.jpg

W0oO64.jpg

ld4g0g.jpg

yEjOmN.jpg

X0lzJj.jpg

ALGl6r.jpg

P0GbPb.jpg

vbyB5D.jpg

nRyqra.jpg

Güzel paylaşım olmuş. Oraya sabah erken çıkıp 3 4 gibi istanbula dönmekte fayda var trafiğe kalmamak için.

Teşekkürler. Genelde planlı yaptığım gezilere erken çıkarım. Bu tamamen plansız oldu. Sabah erken saatlerde havanın soğuk olmasıda geç çıkmamda etken oldu tabi. Trafik değilde, dönüşte şiddetini artıran rüzgar zorladı beni biraz.

O tarafa gittinizmi çay molasını naip köyde verin girişte 3yol ağzında sağdaki kahvehaNE çayı mükemmel içmeye doyamazsınız

Uçmakdere buda benden bi foto.
Neresi hoşuma gitmişse çekmişim. :flower:
kb73Bv.jpg
[/url][/IMG]
Bide bu eşek vardı, yıllardır orda yolun ortasında durur. Gördünüzmü.? :flower:
z3OvaD.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XT600
İyi yapmışsınız görmekle Uçmakdere yi ben Tekirdağ da olduğumdan devamlı giderim :) Bi dahaki sürüşlerinizde Tekirdağ dan geçerken banada bi el edin bende katılırım :mrgreen:

Aynen. Çok komik oluyor böyle şeyler. Ama bi o kadar da tehlikeli. Sizin yol müsaitmiş Allah'tan.

Özellikle sağa virajlarda daha tehlikeli. Geçen Giresun'dan dönerken, Ağva tarafinda bi sağa viraj kaçırmışım dillere destan. Karşı şeride geçip mıcıra girip durdum. Allah'tan araba denk gelmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar