- Konu Yazar
Bugün izinliydim. Plansız programsız yola çıktım. Maksat sürmek olsun. Kendimi Uçmakdere'de buldum. Yanıma su hariç hiç bişey almadım. Saat 10:00'da çıktım. 19:30 gibi evdeydim. 460 km yol yapmışım. Yaza girerken iyi bi kondisyon denemeside oldu aynı zamanda. Saat 12:30 gibi köydeydim. Saat 15:00'e kadar oturdum kafa dinledim iyi geldi.
Virajlar dedikleri kadar varmış. Çok keyifliydi. Giderken çok konsantre değildim. Bi kaç virajda "mamba 09" arkadaşın videosundaki gibi viraj kaçırdığım oldu. Motoru dikip frenleme yapmak zorunda kaldım. Dönüşte çok konsantre bi sürüş gerçekleştirdim. Hatasız bir viraj deneyimi oldu. Minik teker scooter ile yapabileceğimin en iyisini yaptım.
İki gruba denk geldim. Burdanlarsa selam olsun.
Bi kaç fotoğraf.
Virajlar dedikleri kadar varmış. Çok keyifliydi. Giderken çok konsantre değildim. Bi kaç virajda "mamba 09" arkadaşın videosundaki gibi viraj kaçırdığım oldu. Motoru dikip frenleme yapmak zorunda kaldım. Dönüşte çok konsantre bi sürüş gerçekleştirdim. Hatasız bir viraj deneyimi oldu. Minik teker scooter ile yapabileceğimin en iyisini yaptım.
İki gruba denk geldim. Burdanlarsa selam olsun.
Bi kaç fotoğraf.