Arama sonuçlarınız

1. Lengeli Fötr

Cbf150 marş sorunu (aşırı saçma ve mantıksız bir sorun)

Merhabalar, geçenlerde arkadaşım cbf 150 motorunu vitesteyken orta sehpada marş basmadığını vitesi boşa alınca da marş basıyor demişti. Bende sıkıntının debriyaj müşüründe olduğunu söyledim. Şimdi saçmalık burda başlıyor. Gittim yerinde görüdüm ve denedim. Motor viteste ve orta sehpadayken asla...
  2. Lengeli Fötr

Stop çakar hakkında

Herkese selamlar ve iyi forumlar. İnternette çok aramama rağmen aradığım ürünü bulamadım. Belki yardımcı olabilirsiniz. Motorun arka kısmına reflektör yerine takılan bir stop çakar var. Ancak aradığım bu değil Aradığım reflektörsüz ve yaklaşık 40-50 tane ledi olan diktörtgen şeklinde olandır...
  3. Lengeli Fötr

Elcik ısıtma kontrol ünite sorunu

Merhabalar ve iyi forumlar. Resimde görülen elcik ısıtma düğmesini kullanan var mıdır acaba? Isı ayar düğmesi var ama ısı ayarı yok, direkt on-off. Açıp içine baktığımda önceki 3 tane kablo boşta duruyor. Bir de ne işe yaradığını çözemediğim bir switch var. Yani demem şu ki eğer bunu...
  4. Lengeli Fötr

CBF 150 far sorunu

Motora bindim eve gidecem far, park, arka stoplar yanmıyor. Gösterge ışığı, sinyaller her şey tamam ama far yanmıyor. Ne uzun ne kısa. Aklıma sigortalar geldi baktım hepsi de sağlam. Sorun ne olabilir
  5. Lengeli Fötr

Bunları nereden bulabilirim

Pogo pin konnektörü olarak tabir edilen bu zımbırtaları nereden bulabilirim bilen var mı? Kaçlı olduğu önemli değil tekli, ikili, üçlü, altılı hiç önemli değil. İnternette sadece çinde bulabildim ama onlar da 500 adetten aşağısını göndermiyorlar
  6. Lengeli Fötr

20 derecelik ısı değişimi fren düzeneğini bozabilir mi?

Herkese merhabalar. Bugün başıma ilginç bir olay geldi. Fethiye tarafında dolaşırken (sıcaklık ortalama 35 derece) babadağına çıkalım dedik. Dağın tepesi yoğun bulutlu ve zirve de ortalama 15-17 derece sıcaklığa sahipti. Yarım saat kadar kaldıktan sonra inişe geçtik. Bir kaç fren sıkmadan sonra...
  7. Lengeli Fötr

Yardım lütfen (C42 hata kodu)

Pazar günü motosikletimle şehir dışında turlarken ufak bir mola arasında kontağı açtım. CHECK yazısından sonra ekranda F1 ya da FI neyse böyle bir yazı çıktı ve motor çalışmadı. Kontağı kapatıp tekrardan açtığımda motor çalıştı ve sorunsuz bir şekilde eve döndüm. Yaptığım araştırma sonucunda...
  8. Lengeli Fötr

Kazada hasar gören ekipmanlar

Merhaba arkadaşlar. Aklıma bu konu takıldı. Allah korusun ama kazadan sonra (motor hasar görsün veya görmesin) hasar gören ekipmanlar (kıyafet yırtılması, kask kırılması vs.) için her hangi bir ücret talep edilebilir mi ya da bunları kaza tutanağına yazabilir miyiz? Bilgisi olan var mı?
  9. Lengeli Fötr

DİKKAT!!! Bu ilana kanmayın

Merhaba arkadaşlar, bugün size bir satıcıyı ifşa etmek istiyorum gerçi 2011 Ybr'ye kimse 5000 tl vermez ama benden söylemesi. İlanda görmüş olduğunuz ybr yi https://sahibinden.com/408070479 bu şahsa ben sattım. Motorun orjinal kilometresi 90bine yakın. Bir talihsizlik sonucunda ön kafa gösterge...
  10. Lengeli Fötr

Kablolu İntercom kullanan var mı

BT intercomların fiyatları malum birde çarpı 2 olunca bütçeyi aşıyor. Hal böyle olunca ben de başka çözüm yolları bulmaya çalıştım. Bir takım telefon uygulamaları denedim memnun kalmadım. Kullanan kimseyi görmesem de kablolu intercomların da iş göreceğini sanıyorum. Hatta kablolu olmasından...
  11. Lengeli Fötr

Aksiyon kamerası hakkında

Bu kameralarla ilgili merak ettiğim bir konu var. Kurye olduğum için neredeyse tüm gün motor üzerindeyim. Kaska kamera takmak istiyorum ama kafama takılan konu kayıt süresi. Kart boyutu ve çekim kalitesine göre kayıt süresi değişiyor ama buna ortalama 2 saat diyelim. Gün içinde hafıza dolduğunda...
  12. Lengeli Fötr

Bayan sürücülerde de çakallık başlamış

Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı üzere artık trafikte bazı bayan sürücülerin gözü açılmış resmen çakal olmuşlar. Bu sabah bir ara sokakta giderken önümde ne yaptığı belli olmayan bayan bir sürücü vardı. Bir yavaşlıyor bir hızlanıyordu. Yolu da öyle bir kaplamış ki güvenli geçişim yoktu...
  13. Lengeli Fötr

Alarmlı kilit yapımı

merhaba arkadaşlar bir kaç sene kullanmış olduğum patenti bizzat bana ait fazla maliyeti olmayan kolayca yapılabilecek bir alarmlı kilit sistemini tanıtmak istiyorum. piyasada satılan alarmlı kilitler var ama sadece kilide yapılan müdahalede alarm çalar. alarmın bağlı olduğu zincir kesilse...
  14. Lengeli Fötr

YBR için ayarlanabilir fren debriyaj maneti

Geçen sene kırmızı YBR alma niyetim vardı. bunu o zaman aldım ancak motoru alamadım manetler de elimde kaldı. ambalajı biraz eskimiş ancak ürün hiç kullanılmadı sıfırdır. ilgilenen olursa 60 TL'ye satıyorum. halen kullanmakta olduğum 2011 füme rengindeki YBR de mevcut manetler. tutuşu, parmak...
  15. Lengeli Fötr

Farı devre dışı bırakmak

Yıllardır hayalini kurduğum suzuki v-stromu nihayetinde aldım. Sis farı ve daylight diye tabir edilen led barlardan taktım. Sis farları tamam da ledleri farın altına monte ettim. Ama ne var ki farın ışığından ötürü ledler belli bile olmuyor. Motorda far kapatma düğmesi yok. mevcut far ampulleri...

Yeni mesajlar