Stop çakar hakkında

Herkese selamlar ve iyi forumlar. İnternette çok aramama rağmen aradığım ürünü bulamadım. Belki yardımcı olabilirsiniz. Motorun arka kısmına reflektör yerine takılan bir stop çakar var. Ancak aradığım bu değil
168b733a1a8.jpeg

Aradığım reflektörsüz ve yaklaşık 40-50 tane ledi olan diktörtgen şeklinde olandır, üçgen olandan değil.

Bir kaç motorda görmüştüm sorma fırsatım olmadı. Bunlar kendinden çakarlı mı yoksa ayrıca bir çakar rölesi de kullanmak gerekiyor mu?

Motosikleti
Henüz yok.
MS tech sitesine bakın ama ayrıyeten çakar devresi veya modül almanı gerekli.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Onun yerine modül al. Arka lamban led ise uyumlu sağlar. Daha sonra arka ışığını modüle, modülüde elektriğe bağla.

Motosikleti
Honda CBF 250
Benim merak ettiğim konu bu çakar fren yada stop lambası trafikte ceza yememe neden oluyor mu ? bilgisi olan var mı ? bir Çakar modul alıp ona uygun bir led yada akkor lamba bağlardım. daha az masraflı olurdu sanki. KArgo dagil 15 tl ye çakar moduler var internette...

Benim merak ettiğim konu bu çakar fren yada stop lambası trafikte ceza yememe neden oluyor mu ? bilgisi olan var mı ? bir Çakar modul alıp ona uygun bir led yada akkor lamba bağlardım. daha az masraflı olurdu sanki. KArgo dagil 15 tl ye çakar moduler var internette...

sadece fren yaptığında yanacağı için ceza yemen mantıksız olur, kaldı ki bazı otomobil modellerinde de görüyorum frenlerde çakar olduğunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar