Arama sonuçlarınız

1. S

The Biker Jeans vs Riderdenim

BikerJeans'ın adventure flexi modelini kullanıyorum gayet memnunum. Başka bir pantolon olarak vectonun da var kullandığım, ikisinin arasında kalıp ve kumaş olarak çok fark var. Bikerjenas daha tok kumaşlı ve kaliteli.
  2. S

Aprilia SR GT 200 modeli hakkında düşünceleriniz?

Sıfır veya ikinci el almaktan ziyade takas ile değerlendirmek istiyorum. @BurakBoztepe motoru kullandım ve gayet yeterli bir gücü var aslında. Şehir içi ve kısa mesafeli yolculuklarda zorluk yaşatmaz. Piaggio medley 150 ile aynı motor bloğuna sahip güncellenmiş bir blok diye biliyorum...
  3. S

Aprilia SR GT 200 modeli hakkında düşünceleriniz?

Merhabalar, Aprilianın Sr Gt 200 modelini almayı düşünüyorum. Forumda sahibi olan, test eden kullanıcılardan yada o model ile ilgili bilgisi olanların fikirlerini almak isterim. Araştırdığım kadarı ile aklıma yatan bir model, servis komşu ilde sorun olmaz fakat ikinci el durumu hakkında bir...
  4. S

Cfmoto 400NK Alt Sakal Grenaj Yapımı

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır planımda olan ve yapmaya fırsat bulamadığım alt grenajı yapmış bulunuyorum. :cat: Uzun uğraşlar sonucu düşlediğim parçayı başka bir motor parçasını kullanarak ve fiber kompozit dökerek motora uyguladım. Pandemi bana bu işte yaradı desem iyi olur :mrgreen...
  5. S

1. Ordu Motosiklet Festivali 19-20-21 Temmuz 2019 Yason Burnu

Değerli arkadaşlar, 19-20-21 Temmuz tarihleri arasında 1.sini düzenleyecek olduğumuz Ordu Motosiklet Festivalimize bekleriz. Mavi ve yeşilin bir arada olduğu ilimizin tarihi mekanlarından birisi olan Yason Burnu'nda sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız :) Ayrıca 1960'lı yıllarda Vespa...
  6. S

En İyi Şekilde Aydınlatma Sağlayan H4 Led Ampül Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Herkese merhabalar , arkadaşlar Cfmoto 400nk motosikletime H4 Led ampul takmak istiyorum. Fiyat performans açısından iyi olan ve aydınlatmada sıkıntı çıkarmayacak marka-modeller hangisidir? Kullananlardan ve bilgisi olanlardan tavsiye bekliyorum.
  7. S

Cfmoto 150NK Servis Bakımlı Kazasız İlk Sahibinden

Cfmoto 400nk aldığım için, ilk sahibi olduğum CFmoto 150NK motorumu satıyorum. İlan Linki: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cf-moto-cfmoto-150nk-servis-bakimli-kazasiz-ilk-sahibinden-549903499/detay/ Motorun ilk sahibiyim, motor kozmik olarak ilk günkü temizliğe eşdeğerdir...
  8. S

icon variant Battlescar Charcoal Kaskı Yurtdışından Getirmek Mantıklı Mıdır?

icon variant Battlescar Charcoal Kaskı yurt dışından tanış vasıtası ile getirmeyi planlıyorum. Türkiye fiyatları bu modellerde 2000tl ve üzeri rakamlara satılıyor. Almayı düşünürsem tahminen 1300tl gibi fiyatlara gelmiş olacak. Aramızda kullanan ve bilgi verebilecek varmıdır? Kask Bu;
  9. S

2017 CF Moto 250 NK Abs 250cc Segmentinde Yeni Ürün

Teknik Özellikler Motor Hacmi 249.2 Silindir Çapı x Stork 72x61.2 Sıkıştırma Oranı 11.3:1 Maksimum Güç Max. Güç: 19.5kW at 9000min Maksimum Tork Max. Tork: 22 Nm at 7500min Ateşleme Tipi Elektronik Yakıt Enjeksiyonu Gösterge TFT Ekran Ağırlık 150.5kg Frenler Abs Ön/Arka Disk / Disk Tekerlek...
  10. S

Kask Boyama (Yedekte bulunan kaskımı boyadım)

Merhaba arkadaşlar. Yedekte bulunan arada sırada kullandığım kaskımı boyadım. Kullanım ömrünü tamamlamamış, dışındaki sürtmelerden kaynaklanan çiziklerden dolayı boyadım. Kırmızı beyaz renklerden, motorumun rengi olan mat siyah turkuaz renge boyadım. Motor ile uyumlu giyinmeyi seviyorum, Hazır...

Yeni mesajlar