Arama sonuçlarınız

1. M

Honda Ace 125 vs YBR 125

Arkadaşlar forumda baktım arama kısmından fakat ace 125 hakkında bir bilgi bulamadım . Varmıdır kullanan? bir bilgisi olan ? Normalde ybr almayı planlıyordum fakat bunun fiyatı baya uygun geldi (4500 civarı) . Geçenlerde bir kuryede gördüm ordan aklıma takıldı bu motor. Cevaplarsanız sevinirim :)
  2. M

Mühürsüz Plaka...

Instagramda gezerken karşılaştım arkadaşlar . Burada da daha önce konusunu görmüştüm mühürsüz(app)plaka ile gezersek birşey olur mu diye . Buyrun cevabı [/url][/IMG] Görsel görünmüyorsa : https://www.instagram.com/p/BNWocLyArEa/?taken-by=ciftsilindir
  3. M

Kıyafet Önerisine Açığım

Arkadaşlar/abiler öncelikle merhaba . İlk kez motosiklet alacağım için ilk ekipman toplama deneyimim olacak. Aklımda bunlar var : Kask : AGV-K5 Mont : Frank Thomas FT Eldiven : Dainese Cluth D-Dray Bot : Alpinestar Gore-Tex Pantalon: Tec-90 Pirate Jean Sırtlık: Dainese Wawe G2 Şu anlık...
  4. M

K-5 , KWAL, S900, VORTEX

AGV K-5 , Shark KWAL , Shark S900 , Bell Vortex Arkadaşlar bu 4 kask arasında kaldım forumda da birçok konuya baktım kasklar ile alakalı fakat aklım hala karışık acaba bu markaları daha önce kullanmış kişiler varsa yardımcı olabilirler mi?
  5. M

Ekipman Tavsiyesi?

Herkese merhaba :) Önümüzdeki yaz motor almayı planlıyorum tabi ki de ekipman olmazsa olmaz . Acaba 2000-2500 TL yi geçmeyecek şekilde Kask Mont(Yaz/Kış) Pantolon Eldiven Ayakkabı/Bot (Araştırdığım kadarıyla koruyucu kısımlar (sırt,diz,dirsek,göğüs vs ekipmanlarda geliyor diye biliyorum...
  6. M

İlk Deneyimim Olacak

Merhaba arkadaşlar / abiler . Önümüzdeki yaz motor almayı planlıyorum . İlk başlangıcım olacak daha önce hiç kullanmışlığım yok . Aklımda YBR 125 veya Mondial 150 Z-One var hangisini tavsiye edersiniz acaba? . Birde alışma süreci sıkıntılı mı? GİS(Motto Akademi) de eğitimde almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar