Mühürsüz Plaka...

Instagramda gezerken karşılaştım arkadaşlar . Burada da daha önce konusunu görmüştüm mühürsüz(app)plaka ile gezersek birşey olur mu diye . Buyrun cevabı

VPlYBB.png
[/url][/IMG]

Görsel görünmüyorsa : https://www.instagram.com/p/BNWocLyArEa/?taken-by=ciftsilindir

Son düzenleme:
Kanunu boşa çıkarmıyorlar ama gerçekten istemsizce olan durumlarada müsamaha gösterilmiyor neyse bence bu uygulama güzel oldu plakasız motorlar durdurulsun kontrol edilsin neymiş ne değilmiş.

Eğer motorda ceza kesilebilecek en ufak şey varsa beşiktaş taraflarına özellikle ortaköye uğramanızı tavsiye etmem. Orjinal akropivicten ceza yedim geçen hafta cezası neyse de birde motoru bağladılar üstüne bin türlü tantanayla ugraşırsınız dikkatli olun.

Plakasız gezmeden 2 kere 92 tl ceza yedım. Ama geçen haftalarda zam geldi plaka olayına. Bu cezada mühür demiyor plakasız gezme diyor.

Bir şey olmayacağını düşünmek hata zaten. Soğuk damgası olmayan ehliyet yaptırın gezin o mantıkla.

Plakasız gezmeden 2 kere 92 tl ceza yedım. Ama geçen haftalarda zam geldi plaka olayına. Bu cezada mühür demiyor plakasız gezme diyor.

Hocam cezayı kimin yediği etiketlenmiş, cezanın kesildiği kişinin profilinede baktım araçta plaka var fakat orjinal plaka değil :)

Motosikleti
Forza 250
Bu muallim naci caddesinin cezaları pek bir meşhur oldu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar