Honda Ace 125 vs YBR 125

Arkadaşlar forumda baktım arama kısmından fakat ace 125 hakkında bir bilgi bulamadım . Varmıdır kullanan? bir bilgisi olan ? Normalde ybr almayı planlıyordum fakat bunun fiyatı baya uygun geldi (4500 civarı) . Geçenlerde bir kuryede gördüm ordan aklıma takıldı bu motor. Cevaplarsanız sevinirim :)

Ben kullanıyorum. Ekonomik ve bomboş bir motor. Frenler çokta fena değil. Tavsiye ederim. Ama ön cam bulamadım kaç aydır

Ben kullanıyorum. Ekonomik ve bomboş bir motor. Frenler çokta fena değil. Tavsiye ederim. Ama ön cam bulamadım kaç aydır

Bende zaten okulda kullanmak için almayı planlıyorum bi motor sabahları otobüs beklemektense motor daha mantıklı geliyor . 125 cc olduğu için pek yakacağını düşünmedim . Aklımda 1-2 soru var . Motor nasıl acaba rahat mı? Birde uzun yolda yorar mı insanı ? Alıştıktan sonra arada Afyon-Bursa yapmayı düşünüyorumda

Motor sehir içinde rahat. Uzun yol aklından bile geçirme. Son hız 100 diyenlere inanma. 80 den sonra inanılmaz zorlanıyor maximum hızı 90 ama uzun süre 90 la gidemezsin. Benim tek sorunum 1 den 2 ye atarken takılıyor bazen. Yakıtı gayet az yakıyor.

Motor sehir içinde rahat. Uzun yol aklından bile geçirme. Son hız 100 diyenlere inanma. 80 den sonra inanılmaz zorlanıyor maximum hızı 90 ama uzun süre 90 la gidemezsin. Benim tek sorunum 1 den 2 ye atarken takılıyor bazen. Yakıtı gayet az yakıyor.

Anladım . Teşekkürler :)

afrikaya 500 dolara iteledikleri ace 4500 tl olmuş vay anasını.

kardeş seçimini kesinlikle ybr olarak yap.

İkisinide uzun süre kullandım Ace sattım Ybr yakın arkadaşımın hala biniyorum. Sıfır alacaksan Ace sürekli kampanyaya giriyor uygun fiyattan onu alırım; ama aralarındaki fiyat farkı 1.000TL - 1.250TL civarına gelecekse sana, Ybr alman daha mantıklı.

Ace daha hafif, vitesleri ara ara hata yapsa da ybrden daha güzel, yakıtı ybrden daha az.
Ybrnin malzeme kalitesi, frenleri, gidişi, görünüşü, viraj güveni daha iyi.

İkisinide uzun süre kullandım Ace sattım Ybr yakın arkadaşımın hala biniyorum. Sıfır alacaksan Ace sürekli kampanyaya giriyor uygun fiyattan onu alırım; ama aralarındaki fiyat farkı 1.000TL - 1.250TL civarına gelecekse sana, Ybr alman daha mantıklı.

Ace daha hafif, vitesleri ara ara hata yapsa da ybrden daha güzel, yakıtı ybrden daha az.
Ybrnin malzeme kalitesi, frenleri, gidişi, görünüşü, viraj güveni daha iyi.

Çok teşekkürler hocam :) Valla alacağım yer hem honda hem de yamahanın satışını yapıyor şansıma . Alacağım zaman ikisinide deneyeceğim şu an 0 olarak ACE 125 4.400 TL , YBR 125 6.232 TL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar