Arama sonuçlarınız

1. B

Börü 1200cc. (Türk malı chopper motosiklet)

şasi: Motorlu kara taşıtlarının iskelet bölümü. şase: İçine mendil, gecelik vb. şeyleri koymaya yarayan, çeşitli büyüklükte, kumaştan koruncak. Doğrusu için sözlüğe bile bakmayıp ana dilinde yazım hatası yapan kurumsal firmaların, teknik hata ya da eksikliği de kolaylıkla yapabileceğine...
  2. B

Sente nedir

Maşallah, Türkçeyi ana dili gibi konuşuyormuş?
  3. B

r125 motora akrapovic taksam cezası var mıdır

Umarım vardır.
  4. B

kaza videoları geliştirir mi geriletir mi

Güzel ifade etmişsiniz ama iyi bir şeyi kötüymüş gibi anlatmışsınız. Yaralı, başkasına zarar vermiş ya da cansız olacağımıza heyecansız olsak daha iyi değil mi?
  5. B

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

Vatandaş değil de düşmanız sanki.
  6. B

Alkollü Sürücü Ters Yöne Girerek Motosiklet Sürücüsünün Ölümüne Neden Oldu..

Arabada o müzik, o tutuş ve sürüş pozisyonu... Başka ne olacaktı Kezban?
  7. B

Sym jet 14 200i için kayış önerisi

https://www.motopit.com.tr/urun/varyator-kayisi-aktarma-kayisi-mtp0433382 Kaç km'de koptu? Aslında bundan başka pek seçeneğiniz olmayabilir. 400 liraya drive belt denen varyatör kayışı olamaz. Fiddle için konuşuyorum, SYM poşetinde satılmayan Bando'ların hepsi sahte.
  8. B

Rs200 beyaz duman atıyor 30 bin hesap???

Bir süre bekledikten sonra çalıştırınca da beyaz duman atmamalı.
  9. B

SYM Sympony 200 şanzıman yağı hakkında

Böyle bir inat var bizim ustalarda ama kesinlikle yanlış yapmış. Özellikle ilk yağı değiştirmelisiniz.
  10. B

SYM Sympony 200 şanzıman yağı hakkında

Aynı motorlu Lambretta V200 var bende de. 33 bin km'dir bizim kitapçıkta da yazan 85W140 kullanıyorum. Bir şeye kalın geldiği yok ama yeni kitapçıklarda da 85W90 yazıyormuş. Çok fark edeceğini sanmıyorum ama 6 bin km sonra elinizdeki ile değiştirirsiniz. Örneğin Django'da da aynı motor var, onda...
  11. B

tozlu madeni yağ güvenilir mi?

Evet. Bence orijinal yağ satıyor. 5-10 yerden aldığımla tüm detayları aynı, sadece Hepsiburada'daki tuhaf isimli bir satıcıdan aldığımdan şüphem oldu, onu da kullanmadım.
  12. B

En kaliteli Kayış Markası Nedir?

Orijinal kayışı neyse odur. Zaten sahteler dışında çok seçenek olduğunu sanmam.
  13. B

Motosikletime kedi dadandı?

https://www.trendyol.com/kediyatmaz/kedi-yatmaz-siyah-scooter-boy-scooter-icin-dikenli-sele-kilifi-kedi-ve-cocuk-onleyici-kilif-p-863696549 Şöyle bir şey var.
  14. B

Böyle şeyler yapmayın!

Vespa ya da Lambretta değil o, ucuz taklit Çin.
  15. B

Japonu bitirdiler. Mutlu musunuz ?

Aynen. Onu dedim ben de.
  16. B

Kaç binde bir yağ değiştiriyorsunuz ?

Yağ filtresiz(süzgeçli) motorsa 3000 km.
  17. B

Japonu bitirdiler. Mutlu musunuz ?

AKP'li olmak ne güzel :)
  18. B

Şanzıman yağı olarak 10-30 yerine 10-40 kullansak?

10W30 demiyor ki 85W kullanın diyor.
  19. B

Heidenau Lastik hakkında

120 70 12 ölçülerinde iki ayrı model kullandım. Çok iyilerdi. Keşke yine gelse.