Böyle şeyler yapmayın!

Her durum kendi çözümünü yaratır.Biliyorum çoğu zaman konuşmayla birşeyler çözülebileceğine inandığınız için sert tepkiler veriyorsunuz ama trafikte şiddete özür dilemeyle geri yanıt almazsınız.Şiddet gösteren genelde şifdet görür.Yapmayın abi bazen boşverip yoluna gitmekte lazım.1 saat sonra hatırlamayacağın bir simaya bir olaya girişince adaleti sağlamış mı olacaksın.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Böyle palavracı pezevenklere dua etmeyin.
Motorcu aynı anda bir kaç suçu birden işliyor, Madem öyle niye işlem yapmamış/yaptırmamış?

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bu vespacı,lambrettacı tayfada ayrı bi kafa takım elbise ile kral benim oynuyorlar 😁

Artiste bak..

'' Onu ters Kelepçe yapacaktım '' !! eee Yapaydın .. Seni Kim tuttu ? Yarım saat yapacağın işi geç yapsaydın da ters kelepçe yapsaydın.

Bu Memlekette Tecavüzcülere bile ters kelepçe yapmıyorlar Sen kimi ters kelepçe yapıyorsun ? Motorcunun Avukatlığını yapmıyorum ama yasalar böyle esnek O-LA-MAZ .. Olmamalı . Suç varsa Ceza da olmalı. Ne bu şimdi ? Yapan yaptığıyla kaldı !!

Olay güzel bir kahramanlık gibi görünsede boş bir iş olmuş , O görevlinin Bayana hava atmasından öteye gidememiş. Ergen Tripleri gibi.
Komedi Filmi bitti , Şu an Motorcu başka Bayan sürücülere tekme atmaya devam ediyor !

"Ters kelepçe yapacaktım da... dua etsin moralimi bozmak istemedim" bu nasıl bir muhabbet ya ? Motorlu haklı haksıza hayvanlığına filan girmiyorum.Kadının sürücülüğü ile ilgili de yorum yapmıyorum ben sivile takıldım.

Mesela nasıl ters kelepçe yapacak şahıs direnç mi göstermiş ,silah mı taşıyormuş , olay yerine polis geldikten sonra çevreye zarar verme eğilimi mi varmış ?

İnsan onuru diye birşey vardı gözetilmesi gereken , kelepçe yönetmeliği filan onlar tedavülden kalktı heralde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar