Arama sonuçlarınız

1. М

O+ kan ihtiyacı (Pendikte)

Bir kanser hastası yakınımız için 0+ kan ihtiyacımız vardır. Pendik Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesindedir. İletişim için 555 236 45 97
  2. М

Arabacılara trafikte eğitim nasıl verilir?

Biliyorsunuz ki arabacilar ehliyet alırken motosikletin nasıl kullanıldığı, yani motorun ayakta durmasınin, güvenliginin, kirilganliginin ne olduğu hakkında bilgi sahibi olmadan trafiğe çıkıyor. İş bu halde, o zaman bu iş trafikte öğrenilecek. Biz onlara öğreteceğiz. Tabi ki kırmadan dökmeden...
  3. М

Ali Usta, Honda Sağlam Motor, Samsun

Yolda bozulan elektrik sistemini gösterdiğimizde yakın ilgi gösterip, yolda kalanın halinden anlatan, vakit ayıran, üstüne de wd 40 hediye eden Ali Usta! Adamsın! Istanbul daki eski olmasına rağmen, devamlı gitmemize rağmen bizi söguslemek için fırsat kollayan honda servislerine selam olsun...
  4. М

Motosiklet Taksi

Zaman zaman kurye kardeşlerimizin yaptığını duyuyoruz. Fakat sadece motosiklet ile insan taşıma hizmeti veren yok sanırım. Bilhassa birinci köprünün bu halde olması başlangıç için bir fırsat olabilir.
  5. М

Motorcunun Ruh Halinin Hayatına Etkisi

Trafikteki insanlar çeşitli ruh halleri içinde. Herkesin hayata dair sorunları var, nötrler veya çok mutlular. İnsan ne ise trafikte de o. Kimse makina değil. Hele Türkiye'deki herkes duyguları ile yaşıyor ve herşeyi duyguları ile algılıyor. Muhtemelen bir motorcu aşağıdaki hallerin birleşiminde...
  6. М

Caddebostan Beltur'daki Apaçiler

Yüz metrelik bir boşlukta egzos patlatmaya çalışıp, son süratle yayaların korkmasına sebep olan apaçilerdir. Ayrıca uzunları da yakıp huzurla çay içmeye çalışan insanların keyfini kaçırırlar. Yakında bir çocuk ezip S virajında yaptıkları rezilliğin aynısını yapacaklar ve halkın tepkisine sebep...
  7. М

Sigorta şirketleri hırsızlık yapar mı?

Sigorta şirketleri yeni trafik sigortası düzenlemesi sonrası sistemlerimiz bozuldu bahanesiyle fiyat vermemektedirler. Ben böyle bir deneyim yaşadım ve birçok sigorta şirketinden aldığım aynı bilgi üzerine bu başlığı açmak istedim. Sizler ne düşünüyorsunuz? Ucuz fiyatta satmaya mecbur kalmak...
  8. М

Yaptığın Puta Tapmak, Honda ve Master of Puppets

Böyle bir başlık seçtim. Çünkü motosiklet camiasının bazı şeyleri tartışmadığını ve sadece ona inandığını düşünüyorum. İnanılan şey bazı markaların büyüklüğüdür. Örneğin Honda. Honda iyi motosikletler üreten bir motosiklet üreticisidir. Motosikletleri kalitelidir. Fakat diğer markalarla arasında...
  9. М

Motosikletli atın altında kaldı

Motosikletli herşeyin altında kaldı ama bir at kalmıştı. Artık o da oldu. Show TV de biraz önce seyrettim ama linkini bulamadım. Bulan varsa koyabilir mi?

Yeni mesajlar