Arama sonuçlarınız

1. yedimsi

A2 Ehliyetten B’ye Geçmek

Merhabalar. Geçen yıl A2 ehliyet alırken B almamıştım. Şimdi ehliyeti yükseltip motordan arabaya geçmeyi düşünüyorum fakat araştırdıgımda B’den A2’ye geçiş fiyatları görüyorum. Yakın zamanda A2’den B sınıfına geçen varmıdır? Fiyatları konusunda bilgi sahibi olan? A2 ehliyetimin olması fiyat...
  2. yedimsi

Yağmurda Kaza Yaptık

Merhabalar. Bu akşam işten çıktım. İstanbul’da Zorlu Center’den Mecidiyeköy istikametine giderken Mecidiyeköy-Beşiktaş yol ayrımında iki önümdeki aracın kararsız kalması sonucu önümdeki ticari taksinin ani fren yapmasıyla arkadan duramayıp(20-30km hız ile) vurdum. Malesefki kazaya sebebiyet...
  3. yedimsi

Motosiklet Vergisi Hakkında

Merhabalar. Motosiklet vergisi konusunda sorum olacak. İkinci el olarak aldığım motosikletin 2017 yılına ait olarak 1.taksit 61₺ 2.taksit 61₺ olmak üzere 2taksitini ödemiş bulunmaktayım. Fakat 2017 dönemine ait halâ taksit 2 olarak bir 61₺ daha görünmekte. Sormak istediğim soru ise yılda kaç...
  4. yedimsi

Debriyaj Garantiye Girer Mi?

Merhabalar. Motosikletimle 2ay önce yolda kaldım. Çekici çağırıp yetkili servisine bıraktım. Dedilerki debriyaj balatanı ve saclarını değiştiricez. Motosikletim gaz yerken boguluyordu ve gücü artık hiç kalmamıştı. Motorumu 2.el aldıgım için daha önce başka yerde debriyajı değişmiş o yüzden...
  5. yedimsi

Lastik Kaplama Hakkında

Merhabalar. Lastik kaplama hakkında bilgisi, deneyimi, tecrubesi olan var mıdır? Bu durumu bir arkadaşımdan duydum. Çok fazla yıpranmamış, bitmemiş lastiklerin üzerine kaplama yapılıp daha iyi şekilde kullanılabilir hale getirilmekteymiş. Örn; yazlık lastiği kaplayıp kışlık olarak...
  6. yedimsi

Hero Karizma Takas

2016 model 06.06.2017 tarihli trafige çıkışlı 6000km’de Hero Karizma... 5yıl Hero Türkiye garantili.. 250cc motosikletler ile takas tercihim.. diğerleride değerlendirilir :)
  7. yedimsi

Lastik Tavsiyesi

Merhabalar. Hero Karizma kullanmaktayım. Üzerindeki mrf naylon lastikleri değiştirme zamanım geldi. Lastiklerin yol tutuşu çok kötü, heleki azıcık su görmesin hemen kayıyor. Güvenemediğim için sürüşümü olumsuz etkiliyor. Yazlık lastik mi almalıyım, 4 mevsim mi? Arasında ne fark vardır? Marka...
  8. yedimsi

200-250cc Motosiklet Tavsiyesi

Merhabalar. 150cc scooterimi sattım ve yeni motosiklet arayışlarına geçtim. 200cc / 250cc vitesli motosiklet almayı düşünüyorum. Bütçe olarak max. 6500₺ 7000₺ Bütçem mevcut. İş ile ev arası (5-10km) kullansamda uzun yol yapmayıda düşünmekteyim(ist-sakarya/edirne vs.) fakat genel olarak İstanbul...
  9. yedimsi

Çin Malı Scootere Yatırım Yapılır Mı?

Merhabalar. Rmg Moto Gusto Venice 150cc scooterim var. İlk motosikletim oldu. Daha alır almaz çok yakıyo diye servise götürüp karburator ayarı yapılıp gaz teli değişmişti. Çok yakması kısmen giderildi gibi. Fakat şuanda frenlerden(ön fren) ses geliyor. Şuanda 500km ye yeni geldi. Scooteri...
  10. yedimsi

Yeni Scooterimin Fazla Yakması

Merhabalar herkese. Yakın bir vakitte ilk motosikletimi satın aldım(Rmg Moto Gusto Venice 150cc). Motorumdan genel anlamla memnunum 200km yol yaptım. Önemli bir sorunum bulunmakta. Motosikletim 50/60km yolu nerdeyse 4,5 / 4,7 lt benzinle gidiyor. Bu durum bana anormal geldi. Muadillerini...
  11. yedimsi

İlk Skuter'e Farklı Bakış

Merhaba arkadaşlar. 21 Yaşındayım. Yakın bir tarihte ehliyetimi cebime koyup Allah nasip ederse ilk motoruma kavuşucam :) Çevremde çok fazla motor kullanan arkadaşlarım var ve hepsi farklı farklı tavsiyeler vermekteler. Yaklaşık 11Bin Tl bütçem bulunmakta ve bunun 3/4Bin Tl'sini ekipmanıma...