Arama sonuçlarınız

1. E

Sıfır motor ile uzun yol

Selam abilerim 20 gün önce sıfır mondial mh drift minör aldım. İlk yağ değişimini 500 ikincisi ise 1000 km de yapıldı şu anda motor 1200 km de. Bayramda uzun yol yapmayı planlıyorum istanbul bartın arası 430 km dönüşle birlikte 860 km birazda orda gezerim 1300 felan olur diye düşünüyorum...
  2. E

Motor tavsiyesi

Merhabalar 4500 tl nakit param var A1 ehliyet sahibiyim 125 cc yi geçmeyecek motor arıyorum 1 aydır sizden de tavsiye almak istedim hangi motorları tavsiye edersiniz ilanda atabilirsiniz Yer: İstanbul
  3. E

Motor alımı yardım

Selamın aleyküm A1 ehliyetim var 1 aydır mondial drift arıyorum kafama göre temiz motor bulamadım. Size sorum Bir abimde mondial drift var 2018 model 2600 km de ilk sahibi. Motora yandan araba vurmuş, yolcu ayak koyma yeri kırık birde ön maşada sorun var galiba sola çekiyor motor yürüründe...
  4. E

Çalışmıyor :(

Merhaba arkadaşlar kanuni scooter motosikletim var . Dün 3 motor belgrad ormanına geziye gittik benim benzinim bitti ormanda . Benim motoru benzinliğe çektik arkadaşın motoruyla. Ordan benzin aldım bindim eve geldim saat 7 gibi. Sonra akşam 12 de oturdum motorun üstüne çalışmadı . Sabah baktım...
  5. E

Bu motor alınırmı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-honda-cb-125-e-bakimlari-yeni-yapildi-561967229/detay İyi günler bu motoru almayı düşünüyorum sizce fiyatına göre alınırmı görüşlerinizi bekliyorum
  6. E

Yağ kaçağı

Merhabalar 2006 model kanuni 150 lik scooter ım var. Geçen gün farkettim arka lastiğin önünde yağ lekesi vardı. Motoru biraz zorlayınca 2-3 damla yere damlatıyor ama zorlamayınca yere damlatma yapmıyor. Yağını 1 ay önce değiştirdim 800 mg motul 10-40 yağ koyduk. Şimdi çubuğa baktığımda yarım...
  7. E

Scooter performans

İyi günler arkadaşlar Kanuni trex 150 motorum var 2007 model 7 bin km de. Motorumla bir türlü 70 km hızı geçemiyorum , hava filtresi çok pisti değiştirdim kalkışı hızlandı çok seri kalkıyor motor ama 70 e gelince gram geçmiyor oynamıyor bile 70 ten ileri ibredede son 120 var sizce sorun nedir ?
  8. E

Motosiklet Muayne

Merhaba arkadaşlar Motorumu muayneye götürücem 8 yıldır muayne yapılmıyor gecikme zammı olması lazım fakat randevu almaya girdiğimde ücret 115 tl gözüküyor gecikme tutarı varsa nasıl öğrenirim nekadar olduğunu
  9. E

SCOOTER YOKUŞTA ÖN KALDIRIYOR :(

Merhaba arkadaşlar, Kanuni 150 cc lik scooter ım var. Hafif rampalar çıkarken bilirsiniz asfalttan kasisleri mahalle aralarında, kasisten geçince gaz veriyorum direksiyon boşa düşüyo motorun lastiği yerden kesiliyor. Tek kişi idare ediyorum ama 2 kişi binice baya sakat bi durum buna ne gibi...
  10. E

Eski ruhsat

Merhaba arkadaşlar motorumun ruhsatı 2007 de basılmış eski ruhsat ilk defa muayneye götürücem sizce muayne de sorun olurmu olursa yenileme için neler yapmam lazım
  11. E

YENİ MOTOR YARDIM

İyi akşamlar arkadaşlar. Resimlerde gördüğünüz motoru yeni aldım. İlk sahibinden tanıdığımdan.650 tl ye. Motorun muaynesi bitmiş muayne yaptırıcam. , Garajım olduğundan kafama göre toplarım diye uygun gördüm. Şimdi size sormak istediklerim: Muayneye giderken motorda nelere dikkat etmeliyim ...
  12. E

Çekme belgesi alma

Merhaba arkadaşlar motora çekme belgesi almak istiyorum. Motor Bartında ben istanbuldayım burdan doğru halledebilirmiyim Hangi yolu izlemem lazım masraf nekadar çıkar (8 yıldır muayne yok)
  13. E

7 yıldır olmayan muayne

Merhaba arkadaşlar Bitane motor buldum motor baya bi yatmış 6 bin km de , 7 yıldır muayene yok vergileri ödenmiş, muaynesizde satış olmuyormuş galiba , ben şimdi muayneyi yaptırmaya kalksam 7 yıl için toplam nekadar ücret öderim , yada trafikten çektirip satışı öyle alsam sonra bidaha trafiğe...
  14. E

Egzozum düştü :(

Dün gece köy yolunda ilerlerken motorumun (151rs) egzozu düşmüş zaten egzoz contası gidikti ses değişmediğinden fark edemedim bide kask takılıydı. Aradım egzozu bulamadım. Motorun şu anda sesi aşırı derecede çok çıkıyor köyde yaşadığım için sıkıntım da yok çok hoşuma gitti diyebilirim. Şimdi...
  15. E

Başına hiç böyle bişey gelen varmıı !:(((

Merhaba Scooter 150 HS motorum kayış kopardı. Kayışı değiştirdim 1 km gitmeden stop etti. ŞİMDİ motor orta sehpaya alınca çalışıyor ama arka tekerlek yere temas edince yani yük binince stop ediyor. Lastiklerinin üstündeyken çalıştırınca marş tuşunu bırakınca hemen stop ediyor gitmiyor. Ama...
  16. E

Marşı bırakınca stop etme sorunu !!!! Yardımm

Merhaba arkadaşlar Mondial 150 HS motorum var dün kayış kopardı kayışı değiştirdim yeni kayış taktım sonra motora bindim 2 km sonra stop etti. Marşa bastım çalıştı fakat marş düğmesini bırakınca motor stop ediyor marş düğmesine basılıyken de gaz yemiyor sizce neden yapar hangi parçasında sorun...
  17. E

Nolur yardııımmmm

1 haftadır yazıyorum cevap veren olmadı 125 lik ramzey scooter ım var köyde ineklerime göz kulak olmak için kullanıyorum. Son zamanda motor geç çalışıyordu ve çalışınca 1-2 saniye gaza bassam bile gitmiyordu sonradan algılıyordu (sadece ilk çalıştırmada). En son motorum hiç çalışmadı bende...
  18. E

Kick start

Selamın aleyküm arkadaşlar Bu akşam varyatör kapağını açarken kick start ın parçaları elimde kaldı 2 tane dişli çıktı içinden zaten kick start işe yaramıyordu ( dişliler kırılmış) biraz incelediğimde yürürde işe yaramadıklarını fark ettim ve geri takmadım motoru hiç denemedimde sizce bir zararı...
  19. E

Çalışmıyor

Selam arkadaşlar Motorum marşa basarken zor alıyodu ve ilk gazı tepkimesi baya uzunda gaza bastıktan 1 dk sonra alıyordu. Sonra motoru çalışmtırmaya kalktığımda çalışmadı bujiyi değiştirdim yine yok. Sabahı bekledim çalıştı ama yine geç gaz yedi ve çekiş çok azdı gaza yüklenince stop etti...
  20. E

Yardım yardım yardım

Selam arkadaşlar Motorum marşa basarken zor alıyodu ve ilk gazı tepkimesi baya uzunda gaza bastıktan 1 dk sonra alıyordu. Sonra motoru çalışmtırmaya kalktığımda çalışmadı bujiyi değiştirdim yine yok. Sabahı bekledim çalıştı ama yine geç gaz yedi ve çekiş çok azdı gaza yüklenince stop etti...

Yeni mesajlar