Çalışmıyor :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar kanuni scooter motosikletim var .
Dün 3 motor belgrad ormanına geziye gittik benim benzinim bitti ormanda . Benim motoru benzinliğe çektik arkadaşın motoruyla. Ordan benzin aldım bindim eve geldim saat 7 gibi. Sonra akşam 12 de oturdum motorun üstüne çalışmadı . Sabah baktım yine çalışmadı sizce neden çalışmıyor olabilir

Benzini bitirdiğiniz anlarda musluk konumunu yedeğe alıp unutmuş olmayın , yahut bi cikle konumu vs , aklıma bunlar geldi

Bunlar normal ise , çalıştırma denemenizde egzozdan çiğ benzin kokusu yoğun geliyorsa , boğulma olabilir , musluğu kapayın bolbol ayak marşı basın tastaki benzin ve icerdeki benzin bitsin , gazı tam açın , sonra tekrar musluk acip deneyin gaz vermeden.bu donanim yoksa scooter kullanan tanidiklarinizi göreve çagirin.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Benzini bitirdiğiniz anlarda musluk konumunu yedeğe alıp unutmuş olmayın , yahut bi cikle konumu vs , aklıma bunlar geldi

Bunlar normal ise , çalıştırma denemenizde egzozdan çiğ benzin kokusu yoğun geliyorsa , boğulma olabilir , musluğu kapayın bolbol ayak marşı basın tastaki benzin ve icerdeki benzin bitsin , gazı tam açın , bu donanim yoksa scooter kullanan tanidiklarinizi göreve çagirin.

Yedek depo ve musluk yok malesef

Motoru boğdurmuşsun,benzin koyduktan sonra çok mu zorladın çalıştırmak için..veya otomotik jikle var scooterlerde ona baktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motoru boğdurmuşsun,benzin koyduktan sonra çok mu zorladın çalıştırmak için..veya otomotik jikle var scooterlerde ona baktır.

Ayak marşıyla uzun uğraş sonucu çalıştı fakat şimdi yokuş yukarı iki kişi vurumca gıcırtı sesi geliyor çıkmıyor motor

Ayak marşıyla uzun uğraş sonucu çalıştı fakat şimdi yokuş yukarı iki kişi vurumca gıcırtı sesi geliyor çıkmıyor motor

Motor karbütarörlü diye tahmin ediyorum? Öyleyse karbüratörü bir çıkarıp temizleyin; benzin bitince deponun dibindeki pislik karbüratöre dolmuş, tıkamıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar