Motosiklet Muayne

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar
Motorumu muayneye götürücem 8 yıldır muayne yapılmıyor gecikme zammı olması lazım fakat randevu almaya girdiğimde ücret 115 tl gözüküyor gecikme tutarı varsa nasıl öğrenirim nekadar olduğunu

Bunu ancak istasyona gidince öğrenirsiniz. Af geldiğinde muayene yapmış olsaydınız baya ucuza mal olurdu size. Tahmini 1000 TL para bulunsun. Fazlada olabilir daha da az olabilir.
Muayeneden önce gidip sorun bi isterseniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bunu ancak istasyona gidince öğrenirsiniz. Af geldiğinde muayene yapmış olsaydınız baya ucuza mal olurdu size. Tahmini 1000 TL para bulunsun. Fazlada olabilir daha da az olabilir.
Muayeneden önce gidip sorun bi isterseniz.

Randevu alırken neden göstermiyor onu anlamadım ben kullanıcı orda 115 yazıyor diye ona göre gitse mesela nasıl olucak

Eğer borcu vs.olsaydi plaka ve ruhsat bilgileriyle randevu aldigin icin çikardi.şu aşamada geçmiş ceza borcu gözükmüyor.muayeneye gidince ekstra birsey cikacagini sanmam.

Daha önce 2 ay gecikmeli muayeneye girmiştim,alayı çikti randevu alirken..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Son muayene tarihini doğru yazdınız mı?

Yazdım hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:17 ----------

Eğer borcu vs.olsaydi plaka ve ruhsat bilgileriyle randevu aldigin icin çikardi.şu aşamada geçmiş ceza borcu gözükmüyor.muayeneye gidince ekstra birsey cikacagini sanmam.

Daha önce 2 ay gecikmeli muayeneye girmiştim,alayı çikti randevu alirken..

Randevu yerindemi çıkmıştı hocam

son muayene tarihini doğru yazdıysan ne gösteriyorsa o. tabi ekstrada çıkartabilirler, her şey olabilir anlayacağın. Bu arada aaylık %5 faizi olması lazımdı ona göre hesaplayabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
son muayene tarihini doğru yazdıysan ne gösteriyorsa o. tabi ekstrada çıkartabilirler, her şey olabilir anlayacağın. Bu arada aaylık %5 faizi olması lazımdı ona göre hesaplayabilirsin.

Sitede hesaplama bölümü var oraya son muayne tarihi ve gideceğim tarihi yazıyorum 670 tl çıkıyor ama bu ücretin randevu alırken neden çıkmadığına şaşırdım sonuçta ruhsat bilgilerini giriyoruz randevu alırken

Muayene ücretinin her ay %5 i kadar ceza alırsınız diye biliyorum
550-600 TL kadar ceza çıkar sanırım.
+ Muayene ücreti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar