Arama sonuçlarınız

1. M

Ekleme Ön Torpido

Malum sitede şuanki Beat ve Activa modellerinin en pahalılarında ön torpido gördüm.Öyle bir şey benimde çok işime yarar fakat kim yapar ve ne kadara patlar bilemiyorum.Sahiplerine mesaj attım fakat dönüş alamadım.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim,iyi akşamlar. ---------- Mesajlar...
  2. M

Pasta-Cila

Geçenki konuda motorla alakalı çiziklerden bahsetmiştim ve sonucunda pasta cila yapmaya karar verip sonax cila, sonax cilalı şampuan,uygulama süngeri ve havlusu,turtle wax pasta ve üstübü aldım.Pasta hariç hepsi bugün elime ulaştı.Ben bunları nasıl uygulayabilirim? Pastasız cila yapma şansım var...
  3. M

Çizik giderici

İyi akşamlar. Mavi renk beatimin üzerinde aldığım zamandan beri olan 3 nokta çizik için çizik giderici almak istiyorum. motorun renk kodunu nereden bulabilirim bilmiyorum ama honda kodlarına baktığımda b74p kodunu gördüm.Beat için geçerlimidir bilemedim nasıl olur ne yapılır acilen yardımcı...
  4. M

Honda Beat Gıcırdama sorunu

Anlamadım çözemedim motorun alt taraflarından yokuş çıkarken,45'i geçerken (bazen 50'yi buluyor.) kuş gibi ciyk ciyk sesler geliyor. servise ve sanayiye götürdüm bu modellerde normaldir kayıştan geliyor dediler ama çok rahatsız ediyor var mıdır acaba çözümü?
  5. M

2007 cbr 125

2. el 48.000 cbr 125 alınır mı
  6. M

yamaha bws 100

arkadaşlar galiba bu motor artık üretilmiyor ama motor çok hoşuma gidiyor.Bulunduğum şehirde ikinci elini satan 2 kişi var biri 19binkm de diğeri 56bin.19 Olanı uçuk fiyatta.Demek istediğim 56bin km bws 100 alınır mı 2006 model ? şehiriçi günlük 2 ila 4 km kullanıcam.
  7. M

lifan glint 100

İyi günler. bir kaç ay çalıştıktan sonra yeni bir motor almaya karar verdim.pahalı bir şey istemiyorum. ayrıca vergi ile de uğraşmak işime gelmiyor.hiç kullanıcısını görmedim forumlarda da yorum göremedim ancak diğer modelleri çok övülen bir marka lifanın.gideceğim mesafe ev-okul yaklaşık 4 km...
  8. M

a1 ehliyet 150 cc

geçenlerde a1 ehliyeti aldım maximum 125 cc sürülebiliyormuş fakat benim 150 cc bir motor almaya niyetim var ehliyet diye onu göstersem sorun olur mu olmasa bile nerden anlaşılabilir ki hacmi cc si falan?
  9. M

yamaha cygnus L |sym fiddle 2 |honda spacy |honda fizzy |kymco agility 125 |hero duet

Merhabalar kaç forum açtım bilmiyorum bilgi için ama hala kafamda soru işaretleri var ve sonunda bi scooter almaya karar verdim.belirttiğim modellerden birisini alacağım.Hangisi daha rahat olur, titreşim oranları ne?,uzun yol(200)km yapabilirler mi?,yakıt sarfiyatları nedir? yedek parça...
  10. M

touring cross commutator cartutarotr vs.. farkları nedir ?

mesela bi commucator bir crossun yaptığı neyi yapamaz veya bir cross uzun ve düz yol dayanır mı vs
  11. M

Hero Glamour mu Lifan Emisol mu ?

deneyen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi aklımda şuan için lifan var fakar heronun görüntüsü insanı cezbediyor kararsız kaldım özellikler bakımından hangisi nedir nasıldır bilgilendirirseniz sevinirim.
  12. M

Lifan EM150L ile 180 km gidilebilir mi ?

bir motor almayı düşünüyorum.Çok araştırdım lifa EM150L az bilinen honda motoru kullanan en iyi çin mallarındanmış.(çinden uzak durcular honda ve yamahanın çinde üretime geçtiğini duydum ama dediğim gibi sadece duydum ve şunu ekle bunu al falan filan demezseniz sevinirim max 5000 lifa dışında...

Yeni mesajlar