Ekleme Ön Torpido

Malum sitede şuanki Beat ve Activa modellerinin en pahalılarında ön torpido gördüm.Öyle bir şey benimde çok işime yarar fakat kim yapar ve ne kadara patlar bilemiyorum.Sahiplerine mesaj attım fakat dönüş alamadım.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim,iyi akşamlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------

güncel konu

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

ayrıca ön cam nasıl bulabilirim motoruma?

Malum sitede şuanki Beat ve Activa modellerinin en pahalılarında ön torpido gördüm.Öyle bir şey benimde çok işime yarar fakat kim yapar ve ne kadara patlar bilemiyorum.Sahiplerine mesaj attım fakat dönüş alamadım.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim,iyi akşamlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------

güncel konu

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

ayrıca ön cam nasıl bulabilirim motoruma?

Sabah olsun size yardımcı olurlar gece ziyadesiyle muhabbet ve tartışma konuları oluyor.

Dikkate aldığınız için teşekkür ederim,iyi akşamlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

Ağzınızdan laf alabilmek için kırk takla atıyoruz mübarek.

yanlış anlamada bilgisi olmayan nedir neyin nesidir görmeden nasıl yardımcı olsun sana bir görsel paylaşsan mesela benimki böyle ama ben böyle istiyorum diye belki daha fazla anlayan bilen kişi çıkar

siteden fotoğraf indirilmiyor veya indiriliyorsa da ben yapamıyorum.O yüzden belirtmiştim aslında beatın sahibindendeki en pahalı modelinde ikiside var
diye.

pW3gl0.jpg

Arkadaş böyle bişi demiş herhalde.

evet evet çok teşekkür ederim size.Ayrıca forum kurallarına hakim olmadığımdan dolayı link vermenin yasak olup olmayacağını veya reklam vermekten suçlanıp suçlanmayacağımı bilmediğim için yapmadım kusura bakmayın.

evet evet çok teşekkür ederim size.Ayrıca forum kurallarına hakim olmadığımdan dolayı link vermenin yasak olup olmayacağını veya reklam vermekten suçlanıp suçlanmayacağımı bilmediğim için yapmadım kusura bakmayın.

Hadi yine iyiyim bedavadan sevap kazandık :)

bir de kimin böyle birşeyler yapabileceğini ve ne kadara patlayacağını söylesen çok muhteşem olur

Mersin İl Temsilcisi
bir de kimin böyle birşeyler yapabileceğini ve ne kadara patlayacağını söylesen çok muhteşem olur
sevap pointte bonus teklif..
ustadim, biri alip yaptirip teslim etsin artik. hem cevap vermiyoz hem yaptirmiyoz.
nerede bu sitenin atolye koleleriii!

Ön cam ile ilgili :

Orjinal aksesuar ve parçalar zaten serviste olur, ama onu sormuyorsunuz sanırım.
Yerli üretim ön cam için Gp kompozit veya İrfan usta'ya sorabilirsin.
Onun haricinde bilindik alışveriş sitelerinde de satılıyor.

sevap pointte bonus teklif..
ustadim, biri alip yaptirip teslim etsin artik. hem cevap vermiyoz hem yaptirmiyoz.
nerede bu sitenin atolye koleleriii!

+1

ayrıca camlar modele göre mi satılıyor ölçüye göre mi? Çok uzağım

ayrıca gözünüzün yağını yiyeyim kim yapar söyleyin zor değil :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------

Yok yok ümidi kestim bilen yok ya da üşenen çok.İyi akşamlar.(güncel konu)

satıştaki motorun sahibini telefonla ara sor mesaj yerini burdan daha hızlı dönüş olurdu yada honda yedek parça satanlara sor resmi gösterek

Bugün yarın sanayiye gideceğim artık.Bir şey bulabilirsem paylaşırım sizinle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar