Çizik giderici

İyi akşamlar. Mavi renk beatimin üzerinde aldığım zamandan beri olan 3 nokta çizik için çizik giderici almak istiyorum. motorun renk kodunu nereden bulabilirim bilmiyorum ama honda kodlarına baktığımda b74p kodunu gördüm.Beat için geçerlimidir bilemedim nasıl olur ne yapılır acilen yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------

Lütfen yardımcı olabilir misiniz gerçekten çok ihtiyacım var

cızıkların fotoğrafını eklersen farklı çözümler de bulunabilir.

Lnba3J.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------

r2OQEB.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------

7N6kAm.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------

hadi arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok çok ihtiyacım var

Gelsin eyvallah yardımcı oldun sağolasın da alındığı zaman sökülmüş etiket. malesef yok şuan

önce pasta yap oraları.
ne kalıyor gör
honda da bulamazsan renk kodunu bir oto boyacıya rica et, hallederler.
çizik kaleminde ton bukman zor ggibi.

Sağolasın Barış abi dediklerini uyguamaya çalışacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------

ayrıca bir sorum daha olacaktı da
pasta cila için herhangi bir marka önerebilir misiniz? renge göre değişkenlik gösterir mi?

renkli pastalar da var.
gereksiz.
bauhaus dan almıştım.
turtle idi markası sanırım.
çizik işlerini çok kafana takma.
kullanılan motor da normaldir.

yapılmaz mı aydınlatsanız o zaman? ne yapabilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

ya lütfen bi yardım edin ne olur sipariş edicem bekletiyorum başka çözümler varsa önerin bari

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------

Bir de arkadaşlar pasta çiziklerin olduğu yere,cila her tarafa mı yapılıyor?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------

verim siparişleri başka konulardaki yorumlara güvenerek. Bir şey olursa günahı boynunuza :D iyi günler

Valla ben plastik grenaja da pasta cila yaptım.Pasta cilanın olayı vernik seviyesini kılcal çizik derecesine düşürüyor ondan dolayı kılcak çizikleri kaybediyorsun.Yani bahsettiğim şu boya katmanına inmessin pasta cila yaparken tabi makinayla yapısorsan dikkatli olucaksın.Makinayla boya katmanına inebilir ve boyayı yakabilirsin.

Plastik ise pasta cila birşeye yaramaz. Eğer çok takıyorsan. Motorun renk kodunu söylerek sanayiye gidip boyacıdan alabilirsin. Aldıktan sonra çiziğin orayı kat kat ince halde boya ve 1 hafta kurumaya bırak. Boya orjinal boyanın biraz üstünde olsun.Daha sonra çiziğin etrafını kağıt bant ile bantla. Su zımparasını 1 gün suda beklet ve boyadığın yeri zımpara+su yardımıyla normal boya ile aynı düzeye getir. Daha sonra üstüne cila uygula. Ama yaptığın rötuş boyanın eski hali gibi olmaz

soru soran her kişinin tarifinizi yapacak teknik kapasitesi olduğunu düşünerek cevap yazıyorsunuz.
yapılacak iş basit standart pasta ile bir miktar cilala parlat (hey gidi dünya koca miyagi ustayı yedin yine doymadın) yapılacak.
tutarsa olur, tutmaz ise mecbur boyacıya gidilecek.

plastik boya da olur, pasta cila da.

üşenmez isem eski motorumun boyalı halini koyarım. üzerine konuşuruz.

küçük bi özet geçseniz şimdi

pastasız cila yapılır mı pasta zorunlu mu işlemi ıslak kuru nasıl gerçekleştireyim şöyle kısa bi özet geçseniz çok güzel olur

Götür boyacıya halleder plastiğe pasta yapılıyor benim motorda kırıklar vardı kapandı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar