Arama sonuçlarınız

1. L

cbr125r segman istiyor 150 upgrade yapsak mi?

Arkadaslar 2005 model cbr 125 motorda yag yakma var segman istiyor bi yanim ac segman at kapap harcama diyor bi yanim acmisken 150cc ye upgrade et diyor ama ufacik bir arastirma yaptim 150ccler 4 valf oluyormus ben bunu 150 cc yaparsam piston segman 150cc gomlek alacagim almisken silindir...
  2. L

2005 cbr125r mavi duman ve kara duman

s.a. arkadaslar 2005 model bı cbr 125 motorum var yenı aldım sayılır motor boştayken gaza anıden fazla yuklendıgımde 2000-2500 devırden sonra mavı duman atıyor. ve yag kapagını actıgımda cıddı bı ufurme var yag sıcratacak sekılde bu konuda deneyımı yorumu olan arkadaslardan fıkır almak ıstıyorum...
  3. L

cbr125r 2005 parça tedarik yardımı

arkadaslar 205 model cbr125r motor aldım fıyatı bıraz uygun oldugu ıcın masrafıda bıraz fazla eşşek nıyetıne kullanılmıs bazı parcalara ıhtıyacım var yuzeysel olarak eksık lıstesı bu lısteyı en uygun nasıl temın ederım elınde olan varsa yardımcı olursa sevınırım kafa grenajı komple far sag sol...
  4. L

mondıal 151rs scooter cok yakıyor

arkadaslar mondıal 151 scooterım var aldıgımda bujıyı falan yenılemıstım karburutorude sokup ufak bı temızlık yaptım ama 28 krs yakıyor arabayla aynı nerdeyse bıraz sıbob ayarından suphelenıyorum fırsat buldugumda acıp ayarlıycam buyuk ıhtımal gevsek gıbı cunku cok kolay calısıyor nerdeyse yarım...
  5. L

Scooter motor upgrade

Arkadaslar yeni scooter aldim daha onceki motorum 600 olunca biraz canlandirmak istedim aliexpreste bu urunu buldum ama bizim motorlar gy6 motor olarak mi geciyor mondial 151rs sizce olur mu ne kadar fark olur ne kadar saglikli olur aceba orjinal piston 57.5 mm bu urunde 63mm bu yuksek tork...
  6. L

mondıal servıs katalogu var mı?

arkadaslar mondıal 151 rs motorun servıs katalogunu bulamadım bılgısı olan yada lınk verebılecek bırısı var mı?
  7. L

ARABA XENONU MOTORA OLUR MU?

evt arkadaslar mondıal 151rs scooterım var baslıktada belırttıgım gıbı elımde hazırda 1 cıft d2s sanırım xenon var bunları motora uydurup taksam bırını kısa dıgerını uzun olarak guc bakımından motor yetersız kalır mı? muayenede sorun cıkarmı muayene hazırlıgındayım ampul almak yerıne elımdekı...
  8. L

GUMRUKTEN ALINAN SIFIR MOTOR ICIN HARCANAN UCRETLER

arkadaslar gumruk ıhalesındekı 125 cc sıfır motor ıhalesıne gırdım ama aklıma takılan soru ısleyısın nasıl oldugu nereye ne kadar para harcandıgı ılanda soyle bı ıbare var (DİKKAT: BU ARAÇ İÇİN SATIŞ SONRASINDA 430,00 TL EK MALİ YÜKÜMLÜLÜK + 34,40 TL ÖTV + 83,60 TL KDV = 548,00 TL İHALE...

Yeni mesajlar