Arama sonuçlarınız

1. O

Motosiklet Terörü yazısı hakkında Rıza Zelyut a yanıt

Bu sabah malum köşe yazarına cevaben bir yazı yazdım ve kendilerine mail attım.Belki hatasını anlar belki anlamaz umrumda değil . Ama sessiz kalmayacağımızı bilmeli .Yazımı istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz. Yeterki sesimiz çıksın artık. Merhaba Hayatımda ilk defa bir köşe yazarına cevaben...
  2. O

siperliğe far filmi.

Merhaba Motorumun siperliği normalde şeffaf olması gerekirken benden önceki sahibi bir kimyasal sürerek bu şefafflığı bozmuş. Ara ara buzlu cam gibi , cifle ovulmuş gibi bozuk bir görüntüsü var. Otomobillerde farlara uygulanan hafif koyuluk veren far filmlerinden kaplatmak ve bu kötü...
  3. O

A2 den A sınıfa geçiş

Merhaba , Bir hata yaptım geçen sene ehliyet alırken , direkt A sınıfa yazılmak varken A2 sınıfa gittik. Şimdi büyütmek istiyorum :( İstanbulda mümkünse anadolu yakasında uygun fiyatlı A sınıfı ehliyet alabileceğimiz bir kurum varmı bildiğiniz. Eğitim vermelerini beklemiyorum. Sadece...
  4. O

artık can sıkmaya başladı

2013 14000 km. fiddle ın ne yaptıysam ilk kalkışta bağırmasını kesemedim. Z garaj - altan servisler her ikiside normal dedi. varyatöre şanzımana baktırdım, balata temizliği yaptırdım. kayış iyi durumda , şanzıman iyi durumda , varyatöre temizliği ( zımparalama havatutma)yapıldı . karbüratörüm ve...

Yeni mesajlar